Pagina 381 din 577 PrimulPrimul ... 281331371379380381382383391431481 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.801 la 3.810 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    168
    Putere Rep
    36

Implicit

Si eu am patit acum 2 luni faza cu schimbarea adresei. Am refacut factura pe 16 parca si am incarcat-o din nou. Desi m-am temut ca nu vor vira banii in luna respectiva, au facut-o. In afara de 2 balbaieli in luna Mai cu platile pot sa afirm ca acum totul merge ceas. La mai mare.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Mihai, au anuntat. Daca nu ma insel au trimis un newsletter si au scris pe blog atunci.
    Platile se fac la timp si nu te intarzie nimeni cu o luna aiurea. Daca cineva nu are destula bunavointa sa completeze o anexa corect si sa o trimita pana la o anumita data, nu stiu ce sa spun, deja nu cred ca se mai poate discuta despre reavointa celor de la 2p.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Si eu am patit acum 2 luni faza cu schimbarea adresei. Am refacut factura pe 16 parca si am incarcat-o din nou. Desi m-am temut ca nu vor vira banii in luna respectiva, au facut-o.
    Asa ar fi fost normal sa se intample, tu probabil ai fost mai norocos. Desi am refacut factura pe 16, am status: Pending confirmation from 2Parale, mai e putin si se termina luna.

@RedHat
    Daca cineva nu are destula bunavointa sa completeze o anexa corect si sa o trimita pana la o anumita data,
    Daca din toata discutia crezi ca e vorba ca cineva nu are bunavointa sa completeze o anexa, zau ca nu vad rostul sa mai scriu.
    Eu vorbeam de suport, de notificarea care nu s-a trimis, de modul cum ar trebui sa se rezolve aceste probleme, de lucruri normale in general...
    Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 22nd August 2013 la 18:30.

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    36
    Posturi
    123
    Putere Rep
    31

Implicit

Daca cineva nu are destula bunavointa sa completeze o anexa corect si sa o trimita pana la o anumita data, nu stiu ce sa spun, deja nu cred ca se mai poate discuta despre reavointa celor de la 2p.
    Aici cred ca te referi la mine. Eu nu am inteles de ce nu s-a putut implementa o solutie prin care anexa sa fie generata intr-o singura pagina si ne pune pe noi sa o convertim? Faptul ca eu nu m-am descurcat sa o fac din prima corecta din punctul lor de vedere si a fost respinsa cererea nu inseamna ca este ok.
    Problema mea este cea legata de discutia ulterioara in care am fost asigurata ca anexa completa, atasata mail-ului, va fi aprobata si voi primi banii, fapt ce nu s-a intamplat.
    Eu nu o sa ii las in pace, ca ei asa s-au obisnuit ca noi sa ii lasam in pace cand fac astfel de lucruri. Pe mine m-a deranjat minciuna, caci despre asta e vorba, de faptul ca minti un afiliat ca e ok si apoi vii si-i ii spui ca defapt nu mai e ok.
    Content writer & marketing afiliat

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Daniela Vezi Post
    Aici cred ca te referi la mine.
    Eu nu o sa ii las in pace,

Rupe-i, Dragos, rupe-i! Aaaahh, Daniela,

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    36
    Posturi
    123
    Putere Rep
    31

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

@Mihai Petroff - ti-am mai spus si in alte imprejurari ca nu prea ai habar despre ce vorbesti, dar nu vrei sa intelegi. Nu stau acum sa-ti dovedesc tie ceva ce alti colegi de pe forum stiu deja. Parerea mea este sa nu te mai bagi in discutiile altora ca musca si daca tot vrei sa vorbesti cu mine poate ar fi ok sa-mi spui de ce m-ai suspendat din campaniile voastre?
    Content writer & marketing afiliat

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Mihai Petroff - ti-am mai spus si in alte imprejurari ca nu prea ai habar despre ce vorbesti, dar nu vrei sa intelegi.
    Asa e, Dragos, mi-ai mai spus. Cum merge revolutia?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

daca tot vrei sa vorbesti cu mine poate ar fi ok sa-mi spui de ce m-ai suspendat din campaniile voastre?
    Nu aveai sapca.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pe viitor nu mai lasati pe ultima zi cererile de plata ca sa nu aveti surprize.
    Ultima modificare făcută de LensFlare; 22nd August 2013 la 21:19.

Claudiu4 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    29th June 2013
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    76
    Putere Rep
    24

Implicit

Salut
    Am si eu o intrebare pentru cei care cunosc.

Daca intru intr-o campanie de IT de exemplu, acele produse cat timp sunt valabile, cum imi pot da seama cand un produs(link) nu mai e valabil.
    Am instalat 2PPI daram o problema cu el, nu adauga produsele din Feed. Am trimis mail la cei de la 2P si mi-au zis ca incearca sa rezolve. Deci pana apare o versiune actualizata cum imi pot da seama cand un link nu mai este valabil sau cand apare unul nou?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •