Pot sa-ti confirm ca eu am inregistrat comisioane pe evomag dupa 7 zile de la click.
E posibil ca acele cookie sa fie plasate de evomag.ro pentru diverse monitorizari si nu au nici o legatura cu tracking-ul 2p.
Pot sa-ti confirm ca eu am inregistrat comisioane pe evomag dupa 7 zile de la click.
E posibil ca acele cookie sa fie plasate de evomag.ro pentru diverse monitorizari si nu au nici o legatura cu tracking-ul 2p.
Au cu siguranta legatura... Sper sa poata face cineva, tot cu IE, aceeasi verificare.
Nu au legatura acele cookie-uri, dumneavoastra trebuie sa cautati cookie-urile aferente event.2parale.ro
Exemplu url evomag: event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=xxxxxxx&unique=d4 f678b43&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.evomag. ro%252F
aff_code - cod afiliat
unique - cod campanie
Cand intrati pe URL-ul de mai sus se adauga un cookie in browser cu urmatoarele date:
Nume: dpstore:douaparale_d4f678b43
Continut:
---
:affiliate: xxxxxxxx
:click: xxxxxxxxx
:expires_at: 1373631957
Valoarea de la expires_at o introduceti pe acest site: onlineconversion.com/unix_time.htm si acolo va transforma data intr-un format mai usor de citit.
Asa se face verificarea unui cookie.
Astea sunt toate cookie-urile generate de IE8 la click pe un link de afiliat. La care dintre ele va referiti?
Ultima modificare făcută de Mishu; 11th June 2013 la 15:56.
Suntem in anul 2013, ar trebui sa folositi un browser adaptat timpurilor in care traim, de exemplu Chrome.
Nu am dispozitia necesara sa caut prin Temporary Files asa ca va arat calea mai usoara, in Chrome dati click pe favicon in pagina event.2parale.ro, apoi click pe "Afisati cookie-urile si datele privind site-ul", se deschide un popup iar in dreptul event.2parale.ro puteti inspecta toate cookie-urile.
Multumesc, dar asta nu infirma faptul ca ar putea fi o problema (cel putin) in IE8.
Desi vechi, IE8 este al treilea cel mai folosit browser in Romania, dupa Chrome 27 si Firefox 21. Ce este drept, nici pentru mine nu este uzual. Am constatat totusi problema asta si voiam sa aud o opinie mai avizata. Asta era tot...
2Parale foloseste mai multe metode de tracking, cascadate, HTTP Cookies fiind ultima dintre ele in ordinea prioritatii. Detalii tehnice aici privind proiectul care a inspirat tracking-ul 2Parale. Se face tracking si pe IE8, perioada de viata a cookie-urilor este perioada de recurenta a campaniilor.
Iar IE8, cum zicea si @andyradutza, este o scuza patetica pentru un browser, care nu este pe locul 3 si care are o cota de piata foarte mica inclusiv in Romania. Si care oricum este track-uit, cum spuneam![]()
Multumesc pentru specificatii.
Intre timp am constatat ca pe acelasi IE8, paginile produselor nu apar integral si nu poate fi facuta o caomanda, lipsind cu desavarsire portiuni importante din pagina. Exista doar titlul si galeria de imagini.
Altfel spus, nu cred ca o astfel de situatie ar fi fost tolerata de vreun site si incep sa cred ca browserul meu este problema, mai clar instalarea pe care o folosesc eu.
Intr-adevar, stiu si eu ca IE8 are o cota mica de piata, dar chiar si in graficul din link, unde este reprezentat cu culoare albastra, se afla in momentul de fata (sfarsitul graficului) in pozitia a treia, la distanta mare de primele doua, cu o cota sub 10%. Am folosit cu totul alte statistici, pentru ultima saptamana. Dar nu asta este important, si daca avea o cota de 1% tot as fi adus in discutie problema.
Specific din nou, cred ca problema nu este la IE8 ci la instalarea pe care o folosesc eu.
Isi mai aduce cineva aminte ce a fost organizat in perioada 26 Aprilie - 26 Mai de catre Originals.ro?
Pentru cei care promoveaza Elefantul, cum mai merg conversiile?
Am resimtit o scadere destul de mare in ultima saptamana, astazi nici macar o conversie, ieri doar una.... mi se pare foarte ciudat.
Incerc sa-mi dau seama daca e o problema la mine sau este ceva general.
Multumes anticipat pentru raspunsuri!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)