Da. Este un ciclu in toate. Probabil trece perioadaDe o zi doua ceva mai subtire, insa nimic dramatic. Inca.
dam papica la animale. pet shop online.
Azi 13 inca nu am adunat 100 de lei ca sa depun cererea de plata pana pe 14 iunie pentru luna mai. In schimb am o suma considerabila la Ramas de plata.
Voi ce stiti, a ramas data de 14 drept ultima zi, sau se intampla ca luna trecuta?
Mai e cineva care are comisioane aprobate dar neplatite din lunile ianuarie, februarie si martie?
Pe mine ma mira faptul ca de la aceiasi advertiseri am comisioane inregistrate dupa si care sunt platite. Le-am scris celor de al 2parale dar nu au venit cu un raspuns.
Si eu am comisioane din martie neplatite. Am trimis azi mail la suport pentru a ma lamuri cu privire la aceste comisioane si ce fac mai departe cu plata pentru ca eu nu am mai dat curs cererii de plata din luna mai datorita faptului ca erau prea putini bani platibili si am zis ca nu are rost gandindu-ma ca o sa fac o cerere de plata luna aceasta, dar pana azi nu mi s-a mai adaugat nici un leu la suma platibila.
Mi-au rapsuns ca in aceasta perioada se centralizeaza toate platile restante de la advertiseri si ca se fac eforturi ca platile sa revina la normal. Am sa ii intreb si daca o sa putem face cerere de plata si dupa data de 14 ca sa stiu ce fac.
Content writer & marketing afiliat
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)