MYCLOSET, mi-au platit la comisioane TOATA diferenta de TVA [Descriere:Adaugare TVA (11.06-15.11)], asa cum au promis!
Bravo! V-ati miscat foarte repede![]()
MYCLOSET, mi-au platit la comisioane TOATA diferenta de TVA [Descriere:Adaugare TVA (11.06-15.11)], asa cum au promis!
Bravo! V-ati miscat foarte repede![]()
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
La voi functioneaza linkurile de afiliere din b-mall?
Ale mele se duc in b-mall.ro/404.html
"Pagina solicitata nu exista in siteul Boutique Mall, te invitam sa cauti o alta pagina in site."
...si nu se inregistreaza nici click-urile![]()
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 18th October 2013 la 20:15.
Da, pare a fi o problema cu siteul lor...
Clickurile si comisioanele se inregistreaza, am testat.
Sunt singurul la care cand vreau sa folosesc 2Performant Product Importer apare eroarea 400 ?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
doar eu primesc tampenia asta de mesaj ? unul era de ajuns
![]()
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Homeycomb comanda facuta 148,15 lei (Tva=0%)
comision 7% , care trebuia sa fie de 10,37 lei,
comision afisat 8.36 lei
Voi ce experienta aveti la vanzari cu ei?
Am sa trimit un email si la 2parale, e ceva similar cu ce a fost la Mycloset...sper sa nu ma insel.
Si voi propune celor de la 2Parale ca: asa cum afiseaza in dreapta ca se fac sau nu comenzi cu tel si valoarea comisionului, tot aici sa se specifice clar la ce valoare primesc afiliatii comisionul (cu/fara TVA-ul vanzarii).
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 21st October 2013 la 23:22.
Stie cineva cand se anunta cine ofera % pentru Black Friday?
Lista o sa fie foarte scurta, dar sa o stim si noi.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Resimt o scadere a traficului/conversiilor in ultimele zile, la voi cum e?
În prima săptămână din această lună am cerut și eu prima plată din 2parale, aveam ceva bănuți acolo încă de anul trecut și nu i-am scos. Pe Wiki 2Parale scrie că bănuții vin între 15-20 ale lunii, încă n-au ajuns, la status am aprobat și ”se așteaptă efectuarea transferului bancar”. Cam când plătesc ei dacă nu între 15-20?
Un alt dubiu, am 344.5 RON tot de anul trecut, de prin Noiembrie-Decembrie, bănuții sunt aprobați însă nu sunt achitați de advertiser. E normal așa ceva?
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)