Pagina 532 din 577 PrimulPrimul ... 32432482522530531532533534542 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.311 la 5.320 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    29

Implicit

e vreo 2 luni exista un razboi cu actiuni similare, importatorul (oficial) anunta politia unde anume se pot gasi cantitati de marfa fie falsa, fie fara acte de provenienta. Pe tema asta s-au inchis brusc vreo suta de magazine online romanesti
    Sunt curios din cate stiu nici macar unu este inchis permanent.
    Plus chestia fara factura se practia la peste 60% din site-uri la noi.Daca ar plati tot ar trage obloanele...si se va ajunge si acolo..Normal ca acuma nu le convine se spune ca e din cauza gurvernului...dar cand cumparati fructe,legume,flori si paine cate bonuri fiscale(nu sunt toate fiscale) primiti.Asa e si cu internetul ,toate prostiile de la dragonu rosu se vand pe net acuma ,adibas,crocodilllo,niche,.Plus din cate stiu mycloset a mai avut ceva probleme chiar anu trecut...
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Zonia.ro: au modificat la 15% comision si au facut niste promotii mai agresive. Reduceri de pana la 40% - 50% la cele mai multe dintre articole.

ePat.ro: noua campanie interesata: "ADAUGA IN COS 2 LENJERII DIN COLECTIA "3D 1+1 GRATIS" SI PLATESTI DOAR O LENJERIE!", au si bannere noi pe subiect

deClub.ro: 1% conversie medie, e deja pe 8 in Fashion (83 campanii), au marit la 125 numarul de modele in stoc, aceleasi reduceri mari si preturi finale bune. Livrarea cu verificare merita promovata.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Se mai aude ceva de comisioanele neplatite de la advertiserii iesiti din sistem?
    In afara de faptul ca se tot aduna acolo

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

La voi merge platforma? Eu tocmai am primit email ca am 2 comisioane si .. user inexistent sau parola grsita!

Pam pam, s-a rezolvat! Scuze!
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 17th October 2014 la 14:28.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Implicit

Pe cine promovez eu FRFS!

Screenshot_1.png

P.s: Cine stie poate sparg eu gheata

Cartus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

E permisa afilierea prin adwords pe evomag? Altex s-a cam stricat (constant se strica platforma si nu inregistreaza comisioane, iar suportul e foarte slab) si ma bate un gand sa mut taraba un pic.
    Trebuie sa le cer voie sau ceva de genul?
    Imi pare rau de Altex ca erau cam singurii care dadeau voucher si 10 %bonus pe stilul vechi emag. Din pacate au promis multe la inceput de an si nu s-au concretizat prea multe din ele.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

da, evomag permite. In general e suficient sa citesti TOS la campania care te intereseaza, daca cineva interzice, va scrie.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    33

Implicit

Vreau sa va anunt intrarea unui nou magazin in 2Parale : https://www.2parale.ro/campaigns/newfashionromania-ro Reprezint advertiserul in calitate de afiliat manager.

Vrem sa rasplatim munca afiliatilor cu un comision de 13% din orice vanzare valida si o durata a cookie-ului de 90 zile.
    Sutinem politica de afiliere curata:"Fara comenzi telefonice, fara asistent virtual sau alte mijloace de evitare a inregistrarii comisionului". Numarul de telefon prezent la rubrica contact, este doar pentru informatii suplimentare cerute de clienti. Acestia vor fi indrumati sa comande online.
    Promovati-ne si comisionul este cu siguranta al vostru, in cazul unei vanzari prin link de afiliere!
    Veti observa ca avem Tremeni si Conditii pe care va rog sa le cititi.
    In plus venim in sprijinul vostru cu un grup de Facebook dedicat afilierii in magazinul Newfashionromania.ro.
    If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    35

Implicit

Va anunt, in calitate de advertiser, lansarea unui nou magazin in 2Parale: https://www.2parale.ro/campaigns/pureaqua-ro, magazin online specializat in comercializarea sistemelor de filtrare si purificare a apei.

Incepem cu un comision de 10% si pregatim si o serie de bonusuri de performanta.

Produsele vandute de magazinul nostru sunt de cea mai buna calitate si sunt importate din SUA, Elvetia si Italia.

Suntem deschisi oricaror sugestii si va pun la dispozitie acest email: contact @pureaqua.ro daca doriti sa comunicati direct cu noi.

Spor la conversii!

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Cu toate ca m-am apucat tarziu de afiliere pe fb, au inceput sa apara rezultatele. Dupa parerea mea, e mult mai usor de lucrat decat cu site-urile, vezi rapid rezultatele si ai statistici detaliate.
    Problema e ca am cateva pagini cu numar mare de fani si altele care nu au aproape deloc.
    Pentru cei care au experienta cu fb, exista vreo cale sa pot trimite fani de la o pagina la alta? Ar fi ok sa promovez o pagina de fb in alte pagini?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •