E clar ca nu au vrut sa ramana in 2P. Macar ei vor pleca pe usa din fata, sunt sigura ca vor plati afiliatii la zi. Si in felul asta ii vor urma multi afiliati in PS.
Cine are de pierdut?
E clar ca nu au vrut sa ramana in 2P. Macar ei vor pleca pe usa din fata, sunt sigura ca vor plati afiliatii la zi. Si in felul asta ii vor urma multi afiliati in PS.
Cine are de pierdut?
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Cine se plangea ca au comisioane mai mari in PS decat in 2p? Poate ii e mai bine acum.
Retired
Ca de obicei, carcotasii asteapta mingea la fileu. Oare de ce nu ma mir?
Noroc ca e putini![]()
cam toate magazinele participa la BF , cat ofera reduceri si ce produse sunt la %, nu vor spune.
cam asta e fost anul trecut Black Friday in afiliere – Magazine online din 2Parale implicate
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Nu ma intereseaza ce au la reducere, eu am stilul meu
Ma intereseaza DACA si CINE ofera %. Lasa anul trecut, 2013 are o cifra specialaPot sa fie 100, daca sunt magazine degeaba, nu ma intereseaza. Daca stim exact cine si ce ofera, ne ajuta enorm. Daca nu, doar pierdem bani si timp.
Tu cand vrei sa se anunte? Pe 20 noiembrie?
off: hai sa vedem lista si %. Dupa, vin eu si intreb cine o sa aibe din toata lista si site-ul sus![]()
Ultima modificare făcută de Tom; 23rd October 2013 la 23:45.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
1. ecco-shoes.ro au anuntat ca au inceput pregatirile de Black Friday 2013.
clickshopcomisionul acordat afiliatilor de Black Friday va fi 3.5% pentru orice produs
comisionul acordat afiliatilor in perioada 11 - 24 noiembrie va fi 7.5% pentru orice produs - da, 7.5%![]()
putea sa dea 20% intre 11-24 , ca oricum nu prea cumpara nimeni , toti asteapta BF ..dar au nevoie de promovare masiva . Sunt in clasmaent pe 66 , deci nu prea au trecere
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)