Pagina 444 din 577 PrimulPrimul ... 344394434442443444445446454494544 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.431 la 4.440 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

Chiar serios, 2parale ar fi bine sa angajeze, sa organizeze un serviciu de Mystery Client pentru magazine...glumim noi da toti muncim pe bani.
    Daca nu, ne putem organiza si noi cumva...pai mai bine pierd 30 de minute pe zi si fac comenzi la anumite magazine, dupa care anulez comenzile si stiu ca pot sa ''dorm linistita''.
    De la FD am ramas cu explicatia. Am mai facut cate un comision. Am facut si propuneri la 2p sa schimbe grila de comisionare, sa primim un ceva si de la clientii deja inregistrati...dar FD nu renunta la comisionul de 13% la clienti noi si ...atat.

Un ex:lucrez cu secretsales.com, aceiasi formula cu FD si...
    We offer a competitive commission structure of…
    - 5% commission on orders from existing customers
    - 10% commission on the first order from all new buyer sales

Este o forma corecta de colaborare cu afiliatii:ii platesti si cand iti aduc clienti noi si atunci cand afiliatii ii conving pe clientii vechi sa cumpere din nou.
    If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔

Mihai_Is este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Fiind sfarsit de octombrie, sunt curios cat pierd (zic la modul frumos) ca afiliat:
    Statistica 2Parale octombrie: Comisioane rejected > Comisioane approved + pending, putin mai mult de 50%
    Imi sunt respinse in general comisioanele mari, am observat ca pe la 3 respinse mai baga unul acceptat, deci voi pune rata de respingere a comisioanelor reala undeva la 25 - 30%, restul 20 - 25% = pierdere.
    Datorita plecarilor dese de magazine pe motiv de neplata, din comisioanele approved + pending, pana la plata efectiva probabil mai pierd 5%.
    Comenzi telefonice + comisioane neinregistrate + alte mici trucuri, voi pune pierdere estimata de 10 -15%
    Concluzie:
    Pierderea mea ca afiliat, se situeaza undeva intre 35 - 45%
    Faptul ca pe extern, pierderea este semnificativ mai mica, arata clar ca afilierea in RO, la momentul actual se face in defavoarea afiliatului.
    Voi la cat va estimati pierderea?
    Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 31st October 2013 la 04:19.

ghinionist este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    122
    Putere Rep
    30

Implicit

Am efectuat si eu in aceasta dimineata o comanda de proba la Originals si SURPRIZA: nici un comision.Clickul se inregistreaza in statistici insa mai departe totul se pierde.Ma mir cum poate 2parale sa gireze pentru unii advertiseri fara sa ii verifice inainte.

Se pare ca au rezolvat problema cu ei:

Bună ziua,

Acum 10 minute am rezolvat întreaga problemă cu cei de la Originals. Puteți testa - am făcut-o și noi, și totul este în regulă.

Numai bine,
    Scriu din cand in cand diverse reduceri.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de ghinionist Vezi Post
    Am efectuat si eu in aceasta dimineata o comanda de proba la Originals si SURPRIZA: nici un comision.Clickul se inregistreaza in statistici insa mai departe totul se pierde.Ma mir cum poate 2parale sa gireze pentru unii advertiseri fara sa ii verifice inainte.
    nu este neaparat vina advertiserului
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Consider ca prin posibilitatile de comanda telefonica + comanda rapida + solicitare informatii + verificare stoc + suport online (chat), pana la 70-90% din comenzile clientilor trimisi prin afiliere nu ajung sa fie comisionate, ele neurmand astfel singura 'cale' care duce la generarea de comision, adica punerea produselor in cos si finalizarea online a comenzii (eventual si inregistrarea ca utilizator pe site). Cati clienti credeti ca s-ar mai complica folosind cosul de produse cand exista atatea alternative mai comode pentru a comanda? Chiar aici pe Seopedia a fost mai demult un sondaj cu privire la modalitatea preferata de a comanda, si imi amintesc ca un procent mare, de peste 50% parca, au preferat comenzile telefonice. Asta in cazul nostru, care suntem fammiliarizati in lucrul cu site-urile. Va dati seama cat ar fi procentul in randul celor care nu sunt familiarizati cu lucrul online. De aceea cred ca procentul de 70-90% nu este deloc exagerat.

Exista posibilitatea inhibarii afisarii catre vizitatori a tuturor acestor metode alternative de comanda in cazul vizitatorilor proveniti din afiliere, adica a celor care au setat cookie-ul 2P. Unii advertiseri au inteles ca este corect fata de afiliati sa implementeze inhibarea comenzilor alternative in cazul afilierii si au solicitat sprijinul 2P pentru a face implementarea respectiva. Alti advertiseri fie nu stiu de acest lucru (si daca primesc vreun mesaj de la ei le atrag atentia asupra acestui aspect), fie nu vor sa faca aceasta implementare facandu-si probabil calculele de castig bazate pe cele pana la 70-90% din comenzi generate prin afiliere dar necomisionate, dupa cum am aratat mai sus.

Si mai e ceva: cand vad la rubrica de comisioanele respinse ale unui advertiser cu vechime in sistem textul 'Prea putine comisioane pentru a calcula', concluzia pe care o trag este ca advertiserul respectiv nu prea genereaza comisioane datorita folosirii metodelor alternative de comanda sau datorita altor motive, si aleg sa nu il promovez. Pentru advertiserii noi in sistem este firesc insa sa apara textul respectiv.

Cred ca se impune o verificare periodica de tip mistery shopper a generarii comisioanelor, facuta fie de 2Parale, fie de afiliati, iar advertiserii prinsi cu mata in sac in privinta generarii comisioanelor sa fie scosi din sistem.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Avram: recunoaste sincer ca nu ai habar despre ce este vorba si ma intreb de ce insisti in acest caz

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

spune tu , sa stim si noi ...am luat ad litteram
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Nu sunt purtator de cuvant, doar ti am subliniat ca nu ai absolut nici o idee despre ce se intampla dar tii sa ma contrazici. Nu imi amintesc sa fi facut afirmatii fara acoperire si te rog frumos sa fii si tu mai moderat.
    Dincolo de toate ma intreb daca aceste probleme vor avea un final sau ne taram din una in alta.

Cnm: din 2007 lucrez cu/la magazine online, nu s a pus nicicand problema de 50% comenzi telefonice. Cand am pus pe lenjerie.ro scriptul ce ascundea modulul de contact, comisioanele au crescut cu vreo 10 procente.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de ghinionist Vezi Post

Bună ziua,

Acum 10 minute am rezolvat întreaga problemă cu cei de la Originals. Puteți testa - am făcut-o și noi, și totul este în regulă.

Numai bine,
    Cat de simplu
    Ma intreb cat timp a fost nefunctionala inregistrarea comisioanelor la ei.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    50

Implicit

Bună ziua,

Numai bine,
    Asta ti-au spus in particular? Acum cateva minute m-au sunat de la Originals sa confirm comanda, i-am explicat doamnei/domnisoarei ce s-a intamplat si parea surprinsa ca nu se inregistreaza com. prin 2parale, am rugat-o sa transmita mai departe.
    A mai facut careva test ca sa stiu daca mai fac si eu unul sau nu?
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •