Pagina 344 din 577 PrimulPrimul ... 244294334342343344345346354394444 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.431 la 3.440 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    33
    Posturi
    431
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Treaba aia care o fac ei cu cardurile e legala?
    Nu cred că poate să facă ei mare lucru dacă ai 3D secure activat. Fără să dai acea parolă, nu cred că pot să facă plăți aiurea.
    Am un blog personal nou.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Ungureanu Vezi Post
    Nu cred că poate să facă ei mare lucru dacă ai 3D secure activat. Fără să dai acea parolă, nu cred că pot să facă plăți aiurea.
    Sunt multe site-uri unde se poate face plati fara verificarea 3D secure, depinde de procesator
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Am fost sunat acum de mai multi de la turo.ro si ei zic ca implementare o face cineva de la 2parale ce are si acces la server
    2Parale nu se ocupa de asa ceva. E treaba advertiserului sa-si bage codul de tracking. Intr-adevar 2p trebuie sa verifice periodic daca codul si inregistrarea comisioanelor se face cum trebuie.

Urata situatie cu Turo, mai urat ca nu-s primii care fac treaba asta. Chestia cu "nu stiam" n-o cred.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    52

Implicit

Le multumesc inca o data celor ce au luat parte la test si s-au implicat. Lovelife, nu am vrut sa va creez probleme legate de cardul de credit, eu unul nu cred ca vor fi si nu-mi fac griji in privinta asta. Am primit mesajul tau dar iti spun sincer ca nu ma intereseaza sa vorbesc cu nimeni de la turo, eu am incheiat deja colaborarea cu ei aseara, am scos toate linkurile lor.

Astept si punctul de vedere al 2parale, eu cu ei am contract iar ei se "obliga sa verifice corectitudinea integrarii codului de catre noii Advertiseri". Daca s-a intamplat o data, de ce nu s-ar intampla de mai multe ori, cine stie cate din toate cele 300 de campanii or umbla cu smecherii asa cum au facut cei de la turo? Cine ne garanteaza corectitudinea sistemului? Daca exista campanii care nu au codul de tracking inserat, va dati seama ce se poate face pe partea de aprobari comisioane? Limita este cerul.

Pana una alta, le-as recomanda celor de la 2parale sa implementeze si plata la mia de afisari, sau plata per click, sa fie ca backup pentru situatii de genul acesta. Pe noi, cei ce am avut incredere in sistem dar am pierdut, cine ne despagubeste si cum? Cine plateste?

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Am fost sunat acum de mai multi de la turo.ro si ei zic ca implementare o face cineva de la 2parale ce are si acces la server
    Normal! Cine nu da datele de conectare la server unui partener?

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Treaba aia care o fac ei cu cardurile e legala?
    Pana nu demult o facea si RoTLD cand cumparai domenii direct de la ei. Ilegala nu cred ca e, dar trebuie sa fii destul de talamb sau ignorant ca sa accepti asa ceva din postura de client.

Preventiv, ca sa nu va inflamati: nu mai lucrez la 2Parale

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post

Pana nu demult o facea si RoTLD cand cumparai domenii direct de la ei. Ilegala nu cred ca e, dar trebuie sa fii destul de talamb sau ignorant ca sa accepti asa ceva din postura de client.

Preventiv, ca sa nu va inflamati: nu mai lucrez la 2Parale
    nici eu nu as da datele , dar se pare ca si booking trimite datele tale
    Unitățile de cazare solicită detaliile cu privire la cardul de credit pentru a garanta rezervarea dvs. Ca atare, vom trimite informațiile referitoare la cardul dvs. de credit direct unității de cazare unde ați făcut rezervarea și putem verifica, de asemenea (de ex. preautoriza) cardul dvs. de credit. Pentru a securiza și încripta informațiile cardului dvs. de credit pe durata în care acestea sunt în tranzit la noi, folosim tehnologia Secure Socket Layer (SSL).

În cazul fraudării sau a utilizării neautorizate a cardului dvs. de credit de către terțe părți, cele mai multe bănci și companii de credit vor suporta riscul și vor acoperi pagubele rezultând dintr-o asemenea fraudă sau folosire greșită, care pot fi subiectul unei sume deductibile (stabilită de obicei la 50 EUR sau echivalentul în moneda dvs. locală)
    Booking.com: Termeni și Condiții. Rezervați-vă camera acum!
    Ultima modificare făcută de avram; 17th July 2013 la 10:17.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Lovelife, nu am vrut sa va creez probleme legate de cardul de credit, eu unul nu cred ca vor fi si nu-mi fac griji in privinta asta.
    stai linistit, am invatat si eu ceva din experienta asta, nu voi bloca cardul, dar daca dispar bani de pe card fac scandal, mai ales ca eu am anulat rezervarea in 30 de minute

[QUOTE=-Rares-;264191Cine ne garanteaza corectitudinea sistemului? Daca exista campanii care nu au codul de tracking inserat[/QUOTE] si aici se pot face multe smecherii de catre advertiseri daca nu ai un sistem inteligent de verificare a existentei codului de traking

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Pe noi, cei ce am avut incredere in sistem dar am pierdut, cine ne despagubeste si cum? Cine plateste?
    Vei primi drept plata un imi pare rau, nu a fost vina nimanui, care va fi evaluat ca avand o valoare inestimabila.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

andyradutza este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    29th March 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    146
    Putere Rep
    37

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Cand faceti astfel de verificari recomand sa folositi carduri de test Visa sau Mastercard: Test Credit Card Account Numbers
    In felul asta scapati de orice grija.

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Locaţie
    Sfantu Gheorghe
    Vârstă
    40
    Posturi
    314
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de andyradutza Vezi Post
    Cand faceti astfel de verificari recomand sa folositi carduri de test Visa sau Mastercard: Test Credit Card Account Numbers
    Wow asta nici n-am stiut. Mersi

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de andyradutza Vezi Post
    Hmm...

Esti tu sigur ca, codul de tracking al unui magazin este apelat (adica se inregistreaza comisionul in 2parale) inainte de confirmarea platii?

Fiecare serviciu gen "Paypal" are numere de carduri pentru test, problema este ca de obicei acestea sunt folosite exclusiv pentru teste in preproductie (pentru testarea unei implementari), nu merge sa faci plati pe serverele de productie folosind aceste carduri. Atunci cand incerci sa faci o comanda de test pentru a verifica daca se inregistreaza comisionul ai nevoie de un card valid... a.i. procesatorul de plati sa returneze un mesaj de plata cu succes.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •