2Parale nu se ocupa de asa ceva. E treaba advertiserului sa-si bage codul de tracking. Intr-adevar 2p trebuie sa verifice periodic daca codul si inregistrarea comisioanelor se face cum trebuie.
Urata situatie cu Turo, mai urat ca nu-s primii care fac treaba asta. Chestia cu "nu stiam" n-o cred.
Le multumesc inca o data celor ce au luat parte la test si s-au implicat. Lovelife, nu am vrut sa va creez probleme legate de cardul de credit, eu unul nu cred ca vor fi si nu-mi fac griji in privinta asta. Am primit mesajul tau dar iti spun sincer ca nu ma intereseaza sa vorbesc cu nimeni de la turo, eu am incheiat deja colaborarea cu ei aseara, am scos toate linkurile lor.
Astept si punctul de vedere al 2parale, eu cu ei am contract iar ei se "obliga sa verifice corectitudinea integrarii codului de catre noii Advertiseri". Daca s-a intamplat o data, de ce nu s-ar intampla de mai multe ori, cine stie cate din toate cele 300 de campanii or umbla cu smecherii asa cum au facut cei de la turo? Cine ne garanteaza corectitudinea sistemului? Daca exista campanii care nu au codul de tracking inserat, va dati seama ce se poate face pe partea de aprobari comisioane? Limita este cerul.
Pana una alta, le-as recomanda celor de la 2parale sa implementeze si plata la mia de afisari, sau plata per click, sa fie ca backup pentru situatii de genul acesta. Pe noi, cei ce am avut incredere in sistem dar am pierdut, cine ne despagubeste si cum? Cine plateste?
Normal! Cine nu da datele de conectare la server unui partener?
Pana nu demult o facea si RoTLD cand cumparai domenii direct de la ei. Ilegala nu cred ca e, dar trebuie sa fii destul de talamb sau ignorant ca sa accepti asa ceva din postura de client.
Preventiv, ca sa nu va inflamati: nu mai lucrez la 2Parale![]()
nici eu nu as da datele , dar se pare ca si booking trimite datele taleBooking.com: Termeni și Condiții. Rezervați-vă camera acum!Unitățile de cazare solicită detaliile cu privire la cardul de credit pentru a garanta rezervarea dvs. Ca atare, vom trimite informațiile referitoare la cardul dvs. de credit direct unității de cazare unde ați făcut rezervarea și putem verifica, de asemenea (de ex. preautoriza) cardul dvs. de credit. Pentru a securiza și încripta informațiile cardului dvs. de credit pe durata în care acestea sunt în tranzit la noi, folosim tehnologia Secure Socket Layer (SSL).
În cazul fraudării sau a utilizării neautorizate a cardului dvs. de credit de către terțe părți, cele mai multe bănci și companii de credit vor suporta riscul și vor acoperi pagubele rezultând dintr-o asemenea fraudă sau folosire greșită, care pot fi subiectul unei sume deductibile (stabilită de obicei la 50 EUR sau echivalentul în moneda dvs. locală)
Ultima modificare făcută de avram; 17th July 2013 la 10:17.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
stai linistit, am invatat si eu ceva din experienta asta, nu voi bloca cardul, dar daca dispar bani de pe card fac scandal, mai ales ca eu am anulat rezervarea in 30 de minute
[QUOTE=-Rares-;264191Cine ne garanteaza corectitudinea sistemului? Daca exista campanii care nu au codul de tracking inserat[/QUOTE] si aici se pot face multe smecherii de catre advertiseri daca nu ai un sistem inteligent de verificare a existentei codului de traking
Vei primi drept plata un imi pare rau, nu a fost vina nimanui, care va fi evaluat ca avand o valoare inestimabila.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Cand faceti astfel de verificari recomand sa folositi carduri de test Visa sau Mastercard: Test Credit Card Account Numbers
In felul asta scapati de orice grija.
Hmm...
Esti tu sigur ca, codul de tracking al unui magazin este apelat (adica se inregistreaza comisionul in 2parale) inainte de confirmarea platii?
Fiecare serviciu gen "Paypal" are numere de carduri pentru test, problema este ca de obicei acestea sunt folosite exclusiv pentru teste in preproductie (pentru testarea unei implementari), nu merge sa faci plati pe serverele de productie folosind aceste carduri. Atunci cand incerci sa faci o comanda de test pentru a verifica daca se inregistreaza comisionul ai nevoie de un card valid... a.i. procesatorul de plati sa returneze un mesaj de plata cu succes.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)