Pagina 544 din 577 PrimulPrimul ... 44444494534542543544545546554 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.431 la 5.440 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Cartus Vezi Post
    ..............
    - Daca ati optat pentru impozit pe venit de 16% si aveti si alte surse de venit.
    ..........
    Se refera la alte venituri neimpozitate, nu la cele salariale.

Cartus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

Poate ca trebuia sa fie mai la obiect. Asa merg pe presupuneri.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Implicit

Din data de 07.05 nu mi se mai uploadeza statisticile in sectiunea rapoarte. E la fel si la voi?
    Ultima modificare făcută de Popa Mihai; 9th May 2015 la 18:55.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    35
    Posturi
    478
    Putere Rep
    24

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Schimba data din 7 in 10 mai, si se vor afisa

tezuka este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th May 2015
    Locaţie
    Odorheiu Secuiesc, Harghita
    Vârstă
    52
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Angry Re: de ce nu se implica afiliatii mai mult

Personal, lipsa transparentei in comunicare, si comunicarea cu raspunsuri pregatite (canned responses) ma resping cel mai mult, asta, din partea operatorilor sistemului.
    Iar din partea advertiserului, advertiserilor ... n-am inteles niciodata, de ce puneti restrictiile astea legata de grafica facuta de voi. Pe bune acuma... de ce nu permit toti advertiserii promovarea facuta asa cum stie fiecare mai bine, cu grafica facuta dupa' capu' lui, sau cu linkuri, cu ce-o fi... astea-s chestii care sunt respingatoare.

Unele "provocari" sunt strict prostesti, pentru un auditoriu imatur din toate punctele de vedere. Restul, sunt simplist spus, jignitoare (gen adu-mi 10 clienti pe zi vreme de o luna si iti dau voucher pe care sa-l cheltui tot pe situl meu). Afiliatul NU ESTE clientul advertiserului, in cele mai multe cazuri.

Eu sunt afiliat aflat la inceput de drum, ca sa zic asa, cel putin in sistemele de afiliere din Romania. Din ce am vazut pana acum, totul se afla in "baby shoes", totul se face dupa ureche, si sunt foarte, foarte multe de corectat, pana ce afilierea o sa poata fi un business in Romania.

Citat Postat în original de colibry Vezi Post
    ...

1. Ca si afiliat ce te face sa nu raspunzi email-urilor de "provocare"(promotii, concursuri, oportunitati speciale care sa ajute conversia) ale unei campanii.
    2. De ce aplici la o campanie si ramai inactiv? Ce te poate activa?
    3. Ai ocazia sa lucrezi pentru un site de succes cu o rata buna de conversie, de ce nu aloci un timp minim: 1-2 saptamani...pentru a testa cu adevarat acel sector? Ce te-ar putea motiva sa faci acest lucru?
    4. Aplici la o campanie, incepi sa aduni putine click-uri, chiar conversii, ti se ofera materiale si suport. De ce nu raspunzi mesajelor, disponibilitatii advertiser-ului si sa ceri materiale personalizate care s-ar sincroniza si mai bine cu pagina/paginile pe care promovezi si ar creste rata rentabilitatii acestor "unelte"? Ce creaza aceasta pasivitate?

Posibil ca pe acest forum sa fie doar afiliati care nu procedeaza in acest fel nu doresc sa jignesc pe nimeni cu mesajul meu. Consider totusi ca puteti oferii raspunsuri care sa ma ajute sa gestionez mai bine aceasta campanie si sa fie utila atat pentru noi cat si pentru afiliatii nostrii.

Cu respect,
    Corneliu B.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de tezuka Vezi Post
    Personal, lipsa transparentei in comunicare, si comunicarea cu raspunsuri pregatite (canned responses) ma resping cel mai mult, asta, din partea operatorilor sistemului.
    Iar din partea advertiserului, advertiserilor ... n-am inteles niciodata, de ce puneti restrictiile astea legata de grafica facuta de voi. Pe bune acuma... de ce nu permit toti advertiserii promovarea facuta asa cum stie fiecare mai bine, cu grafica facuta dupa' capu' lui, sau cu linkuri, cu ce-o fi... astea-s chestii care sunt respingatoare.

Unele "provocari" sunt strict prostesti, pentru un auditoriu imatur din toate punctele de vedere. Restul, sunt simplist spus, jignitoare (gen adu-mi 10 clienti pe zi vreme de o luna si iti dau voucher pe care sa-l cheltui tot pe situl meu). Afiliatul NU ESTE clientul advertiserului, in cele mai multe cazuri.

Eu sunt afiliat aflat la inceput de drum, ca sa zic asa, cel putin in sistemele de afiliere din Romania. Din ce am vazut pana acum, totul se afla in "baby shoes", totul se face dupa ureche, si sunt foarte, foarte multe de corectat, pana ce afilierea o sa poata fi un business in Romania.
    O explicatie cu care sunt total de acord!

Da-mi voie sa-ti explic si cauza. Calitatea magazinelor/afacerilor din Romania este extrem de slaba, atat dpdv imagine, continut, produse, servicii cat si dpdv al managementului. Cat timp magazinele arata/functioneaza cum arata/functioneaza, iar oameni/angajati de online nu gasesti, serviciile (fie ele si de afiliate manager) sunt foarte slabe. Dovada stau magazinele cele mai bune din retea, ce au in spate manageri (afiliate manageri) buni. Nu am vazut un advertiser ce are un manager(afiliere) bun care sa nu obtina performanta.

In rest, 90% este amatorism si acelasi amatorism il gasim si in afiliere. Cred totusi ca exact acest amatorism ofera o sansa in plus afiliatilor cu experienta Asa ca poate e vremea sa intelegi ca nu poti schimba prea multe si poate incercarea de a te "mula" pe sistem, iti ofera un avantaj pe termen mediu si lung.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

tezuka este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th May 2015
    Locaţie
    Odorheiu Secuiesc, Harghita
    Vârstă
    52
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt de acord, aproape in totalitate. Nu am spus, ce am spus, ca o plangere, adica, nu ma plang. Eu fiind si programator, insa, nu pot fi de acord cu ce spui ca nu se gasesc oameni care sa fie angajati online. Eu am serviciile mele, pe care daca le ofer celor din anglia, de ex., primesc pentru o munca de o ora si ceva, 15 GBP, undeva la 20 de euro. In Romania, cine ma plateste pentru freelancing cu atata ? Adica, hai sa vad eu situl din RO, care ma plateste cu atat sa-i derulez campanii de succes online. Hai sa fim seriosi
    Ba mai mult. Eu am investit in cateva campanii, in RO, in 2p si prof.share, insa, din pacate, tre' sa spun ca patronii si managerii, CEO si alti oameni cu functie, habar nu au ce e comertul. Nici cel online, nici cel offline. Si nu stie ce inseamna respectul pentru oameni.

Oameni, care sa faca treaba, ar fi, sunt. Da' nu vrea sa-i plateasca nimeni. Si pentru bacsisuri de-o bere, nu muncim

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    O explicatie cu care sunt total de acord!

Da-mi voie sa-ti explic si cauza. Calitatea magazinelor/afacerilor din Romania este extrem de slaba, atat dpdv imagine, continut, produse, servicii cat si dpdv al managementului. Cat timp magazinele arata/functioneaza cum arata/functioneaza, iar oameni/angajati de online nu gasesti, serviciile (fie ele si de afiliate manager) sunt foarte slabe. Dovada stau magazinele cele mai bune din retea, ce au in spate manageri (afiliate manageri) buni. Nu am vazut un advertiser ce are un manager(afiliere) bun care sa nu obtina performanta.

In rest, 90% este amatorism si acelasi amatorism il gasim si in afiliere. Cred totusi ca exact acest amatorism ofera o sansa in plus afiliatilor cu experienta Asa ca poate e vremea sa intelegi ca nu poti schimba prea multe si poate incercarea de a te "mula" pe sistem, iti ofera un avantaj pe termen mediu si lung.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

gresit, stiu destui care au profitat de "inceputuri" si au rulat/ruleaza bine. Nu de o bere.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Datorita faptului ca dolarul a crescut foarte mult in ultimul timp si am incercat sa mentim preturile produselor noastre nemodificate, incepand cu 15 iunie comisionul catre afiliati va fi de 3%.

Va multumim pentru intelegere si sustinere

Bebebliss
    Bebebliss? Dupa ce ca afisati "in stoc" (si nu aveti stoc = anulare comision pentru lipsa stoc, sau indisponibil cu posibilitatea de comanda), nu inregistrati comisioane pe "comanda rapida", acum credeti ca vindeti IT?

Faceti tot posibilul sa renuntati la afiliere?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Tom, eu zic sa le multumim ca nu pleaca din sistem fara sa plateasca.. saptamana trecuta au mai plecat 2 cu datorii neplatite (de care stiu eu)... topShop, foggiShop... o sa ajungem sa ofere 1% si sa ne rugam de ei sa ramana in platforma... afilierea in Ro a luat-o pe o cale gresita.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •