editat.
editat.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 19th December 2014 la 02:27. Motiv: m-am razgandit
Dupa ce le-am trimis mesaj, mi-au raspuns destul de rapid, dar nu sunt multumit deloc de raspuns. La scurt timp mi-au aprobat 2 comisioane, WOW! Coincidenta? Nu cred....
Azi le-am trimis un email celor de la 2parale in care ma plangeam de seriozitatea celor de la frfs si i-am rugat sa ia unele masuri... cred ca daca mai multi afiliati s-ar plange si i-ar contacta, s-ar remedia!
Hello, mai este lume interesata de afiliere pe forumul acesta, in sensul in care se pot discuta diferite lucruri sau se poate tine legatura intre advertiser - afiliati?
suntem interesati, despre ce vrei sa discutam?
Am vazut ca a fost la un moment dat o arie destul de activa pe forum dar a cam scazut interesul se pare.
Stie cineva vreun forum unde se discuta mai mult pe aceasta tema si unde se "aduna" cei implicati in afiliere?
Astept msg pe privat daca stie cineva.
Mersi.
@Tom, Nu am primit niciun mesaj pana acum
Nu prea inteleg ce vrei sa spui.
PM vine de la "private message" din cate stiu eu, deci am crezut ca imi trimiti un mesaj in care sa indici forumul respectiv, ca altfel nu am cum sa stiu care e.
Ultima modificare făcută de reico; 9th January 2015 la 17:40.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)