A fost un lant de probleme, pe care vom incerca sa-l impiedicam sa se mai intample vreodata. Sorry 'bout that, o sa luam masuri.
A fost un lant de probleme, pe care vom incerca sa-l impiedicam sa se mai intample vreodata. Sorry 'bout that, o sa luam masuri.
Ce-mi place strategia unui magazin mare pe fashion din 2p. Respinge comisioanele de peste 40 de lei, dar le aproba pe cele mici. Si asta nu se intampla doar la mine.![]()
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Poti sa-mi spui si numele....ca sa nu facem si noi a alegere gresita
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Apropo am si eu o intrebare: Eu in Decembrie am inceput acest "joculet" cu 2parale, deci in fiecare azi am intre 650-750 clickuri dar vanzari numai 4-5, asta e bun, voi cate vanzari aveti la 650 clickuri?
Ar trebui sa folosesti ca unitate de masura venitul / 100 clickuri sau rata de conversie pentru a vedea eficienta in raport cu altii
Ar trebui ca 2 parale sa furnizeze si un raport EPC pentru advertiseri sa stim exact cum stau la ei vanzarile pe 100 clickuri (valoric)
Ultima modificare făcută de Roland; 13th February 2012 la 14:01.
... insa depinde de acel magazin daca produsele lor se vand.
Eu de exemplu am promovat un magazin unde trimeteam cel mai targetat trafic posibil si nu reuseam sub nici o forma sa vand ceva. Cum am schimbat magazinul, au aparut si vanzarile.
Ultima modificare făcută de RedHat; 13th February 2012 la 14:23.
Nimeni nu vrea sa raspunda la intrebarea mea "13 RON per 100 clickuri unice. A fost si 15-17. Iar rata de conversie intre 2 ianuarie si 31 ianuarie e 0.4%(banuiesc ca asta trebuie sa fie 0.40% pentru can intre 1 februarie si 13 februarie rata este 0.25%). Asta e bun? "![]()
Spune si pe ce nisa sunt site-urile tale. Venitul pe click-uri difera mult de la nisa la nisa.
Deci sunt pe nise fashion si electronice, dar am mai multe vanzari in electronice.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)