A fost un lant de probleme, pe care vom incerca sa-l impiedicam sa se mai intample vreodata. Sorry 'bout that, o sa luam masuri.
Versiune printabilă
A fost un lant de probleme, pe care vom incerca sa-l impiedicam sa se mai intample vreodata. Sorry 'bout that, o sa luam masuri.
Ce-mi place strategia unui magazin mare pe fashion din 2p. Respinge comisioanele de peste 40 de lei, dar le aproba pe cele mici. Si asta nu se intampla doar la mine. :))
Poti sa-mi spui si numele....ca sa nu facem si noi a alegere gresita :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Apropo am si eu o intrebare: Eu in Decembrie am inceput acest "joculet" cu 2parale, deci in fiecare azi am intre 650-750 clickuri dar vanzari numai 4-5, asta e bun, voi cate vanzari aveti la 650 clickuri?
Ar trebui sa folosesti ca unitate de masura venitul / 100 clickuri sau rata de conversie pentru a vedea eficienta in raport cu altii
Ar trebui ca 2 parale sa furnizeze si un raport EPC pentru advertiseri sa stim exact cum stau la ei vanzarile pe 100 clickuri (valoric)
... insa depinde de acel magazin daca produsele lor se vand.
Eu de exemplu am promovat un magazin unde trimeteam cel mai targetat trafic posibil si nu reuseam sub nici o forma sa vand ceva. Cum am schimbat magazinul, au aparut si vanzarile.
Nimeni nu vrea sa raspunda la intrebarea mea "13 RON per 100 clickuri unice. A fost si 15-17. Iar rata de conversie intre 2 ianuarie si 31 ianuarie e 0.4%(banuiesc ca asta trebuie sa fie 0.40% pentru can intre 1 februarie si 13 februarie rata este 0.25%). Asta e bun? " :)
Spune si pe ce nisa sunt site-urile tale. Venitul pe click-uri difera mult de la nisa la nisa.
Deci sunt pe nise fashion si electronice, dar am mai multe vanzari in electronice.