Pagina 24 din 577 PrimulPrimul ... 1422232425263474124524 ... UltimulUltimul
Rezultate 231 la 240 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

polooradea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    33
    Posturi
    373
    Putere Rep
    26

Implicit

credeam ca SEM inseamna si altceva... insa adwords am voie sa folosesc pt a promova siteul meu, nu?

exista posibilitatea ca pagina mea de pe 2parale sa fie privata? sau e deja privata si o pot vedea doar magazinele la care am aplicat?
    Ultima modificare făcută de polooradea; 6th January 2012 la 16:24.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

e privata, magazinele pot vedea doar siteurile ce le ai inscrise in sistem si diverse statistici.

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    33
    Posturi
    431
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de polooradea Vezi Post
    credeam ca SEM inseamna si altceva... insa adwords am voie sa folosesc pt a promova siteul meu, nu?

exista posibilitatea ca pagina mea de pe 2parale sa fie privata? sau e deja privata si o pot vedea doar magazinele la care am aplicat?
    Am întrebat eu asta în iunie sau iulie când a fost întâlnirea 2parale despre Adwords și este ok.
    Am un blog personal nou.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Ungureanu Vezi Post
    Am întrebat eu asta în iunie sau iulie când a fost întâlnirea 2parale despre Adwords și este ok.
    E ok dpdvd a 2parale, nu prea cred ca e ok dpdvd al advertiserilor.
    Caut cu jingle.ro.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Cei la care nu e ok iti zic in termeni si conditii. Nu e ok sa promovezi "nume magazin" in adwords. Teoretic, la cautarea numelui unui magazin, site-ul lor iese primul. Daca tu faci SEM pe kw-ul ala in Google, atunci iesi tu in fata lor, prin rezultat sponsorizat.
    Ei bine, e absurd. Menirea ta ca afiliat e sa le duci clienti lor, nu sa ii sufli din fata lor, urmand ca apoi sa ii duci tot la ei.

E ca si cum pe tine te-ar plati cineva sa le aduci clienti din oras, iar tu ai sta doar la usa magazinului, si cand ai vedea un client ca intra... l-ai lua de mana si l-ai duce la raft ca si cand ar fi clientul adus de tine.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Am mai avut o discutie mai demult unde a fost implicat si Krumel daca nu ma insel, pe tema unor chestii care nu apar in termenii si conditiile campaniilor, desi ar fi normal sa fie acolo. Mi s-a spus ca sunt multe chestii de "bun simt" care chiar daca nu apar in restrictii e normal sa nu fie facute de afiliati.

Stiu ca multe campanii nu au "termeni si conditii" si de aici normal si logic ai voie sa faci ce vrei, dar se pare ca nu-i asa. Atunci, la vremea respectiva, mi se spunea ca daca am dubii sa intreb advertiserul daca e de acord cu ce vreau eu sa fac. Totusi exista in orice retea ai merge pe .com "termeni si conditii" care ingradesc sau dau liber la chestii pe care ai voie sau nu sa le faci. Mai demult nu existau si multi au profitat facand adwords pe brandurile advertiserilor. O fi moral? Poate ca nu, dar sigur s-au castigat multi bani. Pana la urma in marketingul afiliat esti liber sa speculezi. Daca un advertiser nu iasa bine in unele cautari principale din nisa lui atunci nu-i ok sa profiti de asta? Ce vei face? Il vei anunta, il vei ajuta tu sa ocupe pozitia respectiva sau vei profita de ea?

Intre timp 2parale au inclus in termenii si conditiile platformei chestia de mai jos, deci nu mai e nevoie ca fiecare campanie sa defineasca lucrul asta:

Sa nu liciteze prin Google AdWords pe cuvinte cheie constand in brandurile Advertiserilor (sau derivatii ale acestora) sau numele domeniilor site-urilor acestora (sau derivatii ale acestora). ... introdus in decembrie, adica luna trecuta si gasita aici Servicii 2Parale-o noua structura. Modificari Termeni&Conditii | 2Parale Blog - Marketing Afiliat

E ok totusi sa promovezi propriul site prin adwords.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    E ok totusi sa promovezi propriul site prin adwords.
    E ok pentru unii, pentru altii nu. Daca ei au propriile campanii adwords si le faci concurenta pe aceleasi keywords, e contrar intereselor lor si ar putea pierde mai multi bani din asta decat castiga prin faptul ca le aduci niste clienti.
    Caut cu jingle.ro.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Atentie, au fost siteuri eliminate din campanii(evomag) pentru ca au facut adwords pe cuvinte generale gen "laptop", "laptopuri", cuvinte pentru care si magazinul rula campanii adwords.

Shumy este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Posturi
    583
    Putere Rep
    0

Implicit

se mai castiga bani din afiliere ? in 2012 o sa mai mearga afiliera in Romania ... se merita sa bag vre-o 150-200 euro intr-un site nisat de afiliere ...

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Atentie, au fost siteuri eliminate din campanii(evomag) pentru ca au facut adwords pe cuvinte generale gen "laptop", "laptopuri", cuvinte pentru care si magazinul rula campanii adwords.
    Asta chiar n-am stiut. A facut evomag asta in acelasi timp in care da un comision de 2% ? )) Eu as uita de ei rapid si as trece la alt advertiser

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •