Pagina 134 din 577 PrimulPrimul ... 3484124132133134135136144184234 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.331 la 1.340 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    49

Implicit

Sincer, nu ai de ce sa fii asa afectat in legatura cu excluderea din challenge. Care-i diferenta dintre un challenge si o perioada obisnuita? Aici daca iesi in top3 iei un premiu, in rest e la fel: iti vin aceiasi bani din comisioane, leaduri, etc.

Nu te impiedica nimeni sa faci un "challenge" singur. De exemplu, ultima luna ai facut 100 de comisioane, stabileste-ti ca challenge sa faci 200 in urmatoarele 2 sapt. Ai doar de castigat din asta. Faptul ca nu poti castiga iphone-ul sau 200, respectiv 100 de euro e prea putin important. Important e faptul ca ai incercat tu diferite tehnici de a obtine mai multe comisioane.

Da, e frumos sa iesi pe podium la un challenge, clar ai alta motivatie, pt ca este competitie, etc. Dar in rest, nu-i nimic special. Parerea mea.

Asa ca, n-are rost sa te mai gandesti la faptul ca numai poti participa la challenge-uri. Consideri asta ca o experienta de viata si mergi mai departe. Daca obiectivul marketingului afiliat este sa faci bani, atunci poti face asta foarte usor si fara sa participi la challenge-uri. In plus, oricum e competitie mare in challenge-uri, toti is scot asii din maneca, unii forteaza nota, altii isi permit sa investeasca mai mult. Ca sa iesi in top 3 trebuie sa te chinui putin...
    Signatura lipsa

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Daca nu eram descalificat eram pe podium la iChallenge - campania pe leaduri... pe locul III...

Si ai dreptate, dar exista teama aceea ca incerci sa faci vanzari si la un moment dat calci stramb fara intentie si 2Parale suspenda platile... dar cine nu risca nu castiga...

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Le faci in limita bunului simt si al termenilor 2parale si n-ai cum sa ai probleme. Asta cu "vai daca fac nu stiu ce si ma da afara" nu prea tine. Imi zici tu mie ca n-ai stiut ca te folosesti de munca altui afiliat inca de la inceput? Sa fim seriosi. Ai stiu in ce te bagi, te-au pescuit, asta e. LET IT GO!

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

@Marius daca ai fi urmarit discutia pana aici ai fi stiut cum s-a intamplat: sincer, n-am stiut pana cand cei de la Matar nu m-au pus in garda... a urmat apoi schimbul de mesaje cu cei de la 2Parale si pana m-am lamurit au trecut vreo 2 ore si am adunat 160 de leaduri...

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Bun. Merge mai departe sau ne oprim in bucla asta fara sens? Hai ca mai aveam si treaba

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Scoatem serverul din priza si rescriem codul ca sa scapam de bucla infinita...

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Un DESCALIFICAT se pare ca a revenit in Top 3 Leaduri, dar nu sunt eu acela...

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    35

Implicit

Noi schimbari in clasamentul de leaduri, sper ca esti tu @tataraseni ! Bravo 2Parale!

se pare ca chestia cu acuzatiile de "furat" aruncate atat de usor de "regele" Leadurilor a fost doar o furtuna intr-un pahar cu apa. Daca 2Parale ar descalifica si pe cei care arunca "capcane" celorlalti afiliati in astfel de competiii, ar fi un lucru intelept.
    Cum zice si Cristi, ar mai trebui lucrat la regulament.
    Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 31st October 2012 la 15:06. Motiv: am citit blogul 2Parale

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.622
    Putere Rep
    53

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

O tiganie tot ce s-a intamplat cu acest challenge. Suntem cu totii deacord?
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

@stefania... speri, dar speri degeaba... eu am soarta pecetluita... cica am gura prea mare... aia cu ciocul mic... poarta altfel jalba

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    O tiganie tot ce s-a intamplat cu acest challenge. Suntem cu totii deacord?
    categoric, da.
    Daca ar fi dupa mine, as relua competitia de leaduri cu un regulament clar pentru toata lumea.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    @stefania... speri, dar speri degeaba... eu am soarta pecetluita... cica am gura prea mare... aia cu ciocul mic... poarta altfel jalba
    eu zic ca nu ai pierdut lupta. Eu am sperante in continuare pentru tine. E pacat sa nu avem fiecare o sansa, mai ales daca explicam cum au stat lucrurile. Doamne Ajuta!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •