Pagina 124 din 577 PrimulPrimul ... 2474114122123124125126134174224 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.231 la 1.240 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    29

Implicit

Multumesc de ajutor!
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    37

3 out of 6 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Sunt curiosa ce parere ar avea Protectia Consumatorului visavis de niste concursuri fara REGULAMENT, fara perioada de desfasurare. Astept cu interes afisarea premiantilor, poate iti faci timp sa postezi linkurile. Sa ai succes!
    Stefania, sfatul meu este sa nu joci murdar - e contraproductiv pentru tine mai ales. In primul rand ca Protectia Consumatorului nu are nici o treaba, ci eventual politia pentru eventual inselaciune.
    Focus pe munca, nu pe impunsaturi. Observ ca nu esti prea agreata de comunitate si noi ca afiliati facem cam mult zgomot pentru o piata atat de mica.

Eu nu particip in concursurile astea, nici cu 2parale nu am multa treaba, insa este amuzant cum unii in mediocritate incearca sa faulteze adversarul in loc sa munceasca.

Apropo, eu nu stiam ca exista concurs pentru Afiliati si super-afiliati, credeam ca e doar pt. super-afiliati.. ca m-as fi pregatit si eu
    Cei din categoria super affiliates cred ca sunt dezavantajati.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

@diu1so esti in eroare si vad ca ai fost penalizat de colegi (un minus si de la mine ) In siteurile cu concursuri ale magazinelor ai sa vezi linkuri catre ANPC (Asociatia Nationala de Protectie a Consumatorilor), nu numarul de la POLITIE .

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Fa-te ca ma ignori: sunt laudaros, grandoman, infatuat, concurent neloial, un paria... Si printre putini prosti care dau sfaturi in afiliere, fac ghiduri pentru incepatori, le dau ponturi bune, explic pe indelete cum am procedat si cum trebuie procedat si fac publice cifre si fapte.
    Din punctul meu de vedere asta este un lucru mare pe care-l face Serban. Rareori am vazut oameni care sa castige in online si sa impartaseasca informatii.
    Am avut de invatat multe urmarindu-l si in plus m-a motivat, nu am vazut castigurile lui cu invidie ci drept motivare, daca el poate, si eu pot. Din partea mea Bravo!

In rest, nu are rost sa comentez, spor la conversii!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@diu1so ma bag si eu in discutie, nu am nimic cu nimeni si nici nu concurez la concursuri de genul asta, pentru ca mi-am invatat lectia, cand esti in top toti te lovesc, si unii murdar tare.

Din punct de vedere legal cand organizezi un concurs trebuie sa respecte o legislatie, si in acest caz legea a fost ocolita cu succes, si in cazul in care cineva sesizeaza organele competente nu cred ca KIDU va fi cel ce va raspunde ci magazinul, pentru ca concursul apare afisat pe pagina lor.
    Si da Protectia Consumatorilor poate veni si da amenzi, si daca este si un inspector zelos poate sesiza si procuratura
    Eu am avut probleme cu un concurs acum ceva ani in urma pentru ca am fost reclamat ca tragerea la sorti nu a fost certificata de persoane abilitate care sa semneze procesul verbal de desemnare a castigatorilor
    Eu sunt impotriva reclamatiilor, si nu doresc nimanui sa fie reclamat, eu am 2010 si 2011 am fost reclamat de foarte multe ori pentru fapte inexistente si chiar inscenate de concurenta, si stiu cat de naspa este

PS: Orice prost poate face rau, dar bine este mai greu de facut
    Ultima modificare făcută de lovelife; 29th October 2012 la 16:05.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Nu vreti sa incetati cu prostiile ? Vreti sa vedeti screenshot cu tanti Stefania promovand concursul respectiv ? Flegmele care le intinde pe aici sunt doar rezultatul sutului in cur luat de la advertiseri care i-au urat un calduros "la munca, nu la furat".

Ignorati-o, este un troll in etate.

Sa revenim la iChallenge, pare ca s-au mai echilibrat lucrurile in top.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Of, Romania...
    Cand aud de amenintari (voalate sau nu) din partea unor oameni care nu au reusit sa castige o competitie, singurul lucru care-mi vine in minte e bancul asta:

Sf. Petru se hotărăște într-o zi să plece în inspecție… prin iad! Zis și făcut, se întîlnește cu Scaraoțchi care îi oferă un tur complet. Merg ei ce merg și ajung în “sala cazanelor” unde erau mai multe cazane cu apă clocotită, pline cu oameni care încercau să iasă afară. Din cind in cind, la cîte un cazan, un grup de draci îi loveau peste cap cu bastoanele pe cei ce încercau să iasă.
    - Ce se întîmplă aici? întreabă Sf. Petru.
    - Aici este cazanul cu nemți și ăștia încearcă tot timpul să iasă în față, așa că îi potolim imediat.
    - Bun, și acesta? întreabă Sf. Petru arătînd spre cazanul pe care scria “americani”?
    - Același lucru, răspunse Scaraoțchi.
    - Bine, dar ce se întîmplă aici? întreabă contrariat Sf. Petru arătînd spre un cazan care nu era păzit și unde din cînd în cînd se ivea cîte un cap afară din apă, dar după aceea dispărea imediat !
    - Oh, acela e cazanul cu români! Cum încearcă unul să scoată capul, cum îl trag ceilalți la fund imediat.
    Hai sa ne "regulam" toti, sa ne reclamam unii pe altii si sa facem rapoarte la Google, sa facem plangeri la politie si pe la cine stie ce organ si o sa fie bine.

Si imi asum negativele pentru off-topic-ul pe care l-am facut.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Si brusc concursul la castigarea unui ceas daca te inscrila newsletterul comandat de @Serban Cristian la Murano s-a terminat. Se pare ca a tinut doar trei zile (parca iChallenge a durat 7 zile...dar ma rog...), daca sunt doar trei castigatori....din ce Regulament...doar Dumnezeu stie!
    Si cei inscrisi pe langa ceas mai primesc reducerea de 7% la prima comanda (ca a ramas scris cu litere de-o schioapa).

Si a mai aparut ceva interesant mai jos scris cu verde (asta-i tare de tot ) :

campanie initiata si promovata de afiliatul 2Parale cod 278 pentru iChallenge

ALOOO afiliatul 278 ????

Care 2Parale (ca nu exista niciun link) care cod??? ce este aia iChallenge (nu are niciun link) ...ceva artizanal facut in graba pe genunchi! Si voi vreti sa ziceti ca asa se face afilierea in Romania si ca aia de afara "e prosti" ca nu s-au gandit ei primii la grozavii din astea! Hai sa fim seriosi.
    In plus magazinul Murano avea obligatia sa informeze toti afiliatii printr-un email de existenta acestei intelegeri, nu sa aflam din paginile de facebook si sa ne zica fanii ca asta e tzeapa!

2Parale cum digera asta? Va astept raspunsul la email!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Nu vreti sa incetati cu prostiile ? Vreti sa vedeti screenshot cu tanti Stefania promovand concursul respectiv ? Flegmele care le intinde pe aici sunt doar rezultatul sutului in cur luat de la advertiseri care i-au urat un calduros "la munca, nu la furat".

Ignorati-o, este un troll in etate.

Sa revenim la iChallenge, pare ca s-au mai echilibrat lucrurile in top.
    Doar atat poti? Doar jigniri? Probabil ca asa rectioneaza oamenii cand le este frica...dar ai sarit calul . ASA ca ATENTIE...mai reediteaza un pic textul

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

tanti, informatia era acolo de la inceput, inclusiv cand furai ideea si faceai fericita leaduri acolo unde scuipi acum. spune mi tu, ca esti un om mare-mare, daca iti pute asa de tare ideea, conceptul, pagina, de ce te inghesuiai fericita sa faci leaduri si sa promovezi pagina respectiva? ia zi tu, asa pe larg..

si am zis sa te ignor...

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

M-am razgandit asa ca mai bine sters postul
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 29th October 2012 la 16:47. Motiv: O discutie pe care o consider de fapt mai mult decat aberanta

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •