Eu inca nu m-am bagat pe afiliere si am zis ca experimentez cu acest concurs. Insa sigur nu prea mi-am ales momentul potrivit asa ca voi continua experimente dupa Ichallenge.
La cel de acuma nu mi-ar placea sa vad ca afiliatii ar face mai multe comisioane decat super afiliatii, nu ar inseamna decat ca, ar fi sustinuti din spate de altcineva.
Oricum, e interesant sa urmaresc competitia, sper sa invat cat mai multe.
revin: nu am de gand sa continui discutia cu tanti, foarte pe scurt, este frustrata ca a fost luata in suturi de advertiseri cand au prins o la furat. acum arunca cu gunoi in stanga si in dreapta.
A zis bine Matei ce a zis, am rugamintea pentru cei care au ramas cerebrali, sa ignoram tampeniile si izmenele spalate pe gard de tantii Stefania si sa ne vedem de discutiile la subiect. Daca are ceva de reclamat o face la 2Parale, ineptiile debitate pe forum nu o ajuta cu nimic. Va multumesc.
Rog de asemenea si un moderator sa stearga tampeniile si sa lase discutia despre 2parale, afiliati si iChallenge.
Stefania, nu e vorba de minus aici, putin imi pasa de minusul tau si de minusul clonei tale. Daca imi pasa iti dadeam si tie minus, dar nu am sa ma incarc cu energii negative.
In general cainele care latra nu musca iar reciproca e valabila, asa ca poate intelegi ce vreau sa spun.
LE: Nu am sa continui discutia.
Multumesc acelora care azi mi-au dat plus-uri si reputatia mea a crescut de la 18 la 32. Sincer mi-ar fi placut sa aveti si o opinie scrisa...daca nu aveti teama sa intrati in colimator![]()
@Stefania Trandafir in marketing afiliat nu ai loc de scrupule. Eu cel putin nu voi avea la revenire pe .ro absolut nici un resentiment fata de nici un site . Fie magazin concurent celui promovat , fie un site al unui afiliat concurent. Intelegerile particulare cu magazinele promovate reprezinta un lucru absolut normal. Ceea ce sustii pe aici cu ... Protectia Consumatorului ... ne rade lumea.
Serbane ti s-a urcat la cap betia "succesului" vad ca ti-ai pierdut controlul si vocabularul este cam colorat, stai linistit ca cineva citeste tot ce este scris aici si le pitroceste pe indelete. Chiar sunt curioasa cine va castiga concursul de leaduri pe bune!
@all
am semnalat aceste porcarii pentru ca este un EXEMPLU DE ASA NU! Va rog nu trageti concluzii ca as merge sa reclam la ANPC si alte grozavenii din astea. AM semnalat magazinul Murano de ieri de cand "m-au prins la furat" si 2 Parale.
Eu sunt de parere ca trebuie sa avem scrupule in afaceri, trebuie sa avem moralitate, altfel devenim niste jeguri umane, altfel este foarte posibil ca si altii sa iti aplice la randul lor tratamente similare fara sa aiba scrupule, eu sunt pentru cinste si onoare.
Eu am observat ca totul in viata se plateste, faci bine primesti bine, faci rau primesti rau
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
bine tanti, ai terminat ? putem sa discutam despre competitie acum ?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
de curiozitate: 54 de comisioane facute de top 10 afiliati si 74 de catre super-afiliati.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)