Pagina 75 din 577 PrimulPrimul ... 2565737475767785125175575 ... UltimulUltimul
Rezultate 741 la 750 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    @Strefania din pacate ce iti doresti nu o sa se intample niciodata, e utopie.
    Este posibil cand te vei "face mare" sa iti schimbi atitudinea fata de ceilalti. Nu se cade sa le spui celorlalti "ca nu o sa se intample niciodata" atata timp cat nu erai vizat direct! Sau esti vizat direct?
    Am intalnit multi Gica Contra la viata mea, in urma cu 3 ani se mai trezise un destept sa zica ca este o utopie sa poti realiza o asociatie imobiliara si sa poti reglementa piata...pana la urma s-a intamplat, sunt membru fondator in acea asociatie (APAIR).
    Concluzia: Niciodata sa nu zici Niciodata

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Nu sunt "Gica Contra" dar totusi hai sa nu mai confundam merele cu perele, o asociatie imobiliara e cu totul altceva. Sunt "suficient de mare" sa-mi dau seama ca nu ai cum sa reglementezi piata din pozitia de afiliat. De ce? Pentru ca magazinele pot vinde si fara afiliati, sunt alte metode de promovare. Nici un magazin nu o sa accepte "reglementari" din partea afiliatilor, poate maxim feedback. Dar un afiliat ce face daca nu mai are pe cine sa promoveze?

Cred ca e destul de clar acum punctul meu de vedere!
    Ultima modificare făcută de LensFlare; 12th September 2012 la 12:59.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

Fara doar si poate ca magazinele pot vinde si singure, dar intrebarea este cat?
    Daca sunt doua magazine online cu produse similare, unul in 2 Parale (Magazinul A) si celalalt vinde singur (Magazinul B), care crezi ca vinde mai mult? Pai 10000 de afiliati daca se ocupa de magazinul A, cu siguranta ca primele zeci de pagini din toate motoarele de cautare vor fi monopolizate de Magazinul A (traficul va veni din mai multe surse).
    Ce metode de promovare sa aplice Magazinul B ca sa sustina aceasta concurenta? Cati bani necontrolati sa investeasca in publicitate?..va falimenta

Un afiliat va avea de munca in Romania, s-au pus bazele afilierii si treaba merge bine.
    Magazinele au nevoie de afiliati, nu invers...asta se intampla in toata lumea comertului online!
    Cu siguranta ca dintr-un anumit punct numarul magazinelor din 2 Parale va creste exponential! Motivul?==>> vezi explicatia cu magazinele A si B.
    Si ne vor asculta, pentru ca este spre binele tuturor. Se pot numi si "feedback", reglementarile pe care le cerem printr-o asociatie!
    Important este sa stim ce vrem si sa incepem cumva.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

@Stefania ... mami ... ce naiba ...

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Dar un afiliat ce face daca nu mai are pe cine sa promoveze?
    Nu exista asa ceva . Te reinventezi. Structureaza siteul astfel incat sa poti imediat redirectiona catre altceva. Am avut si eu probleme pe international cu Cymax .com . Nu au vrut sa mai plateasca ... nici o problema. Alternative imediate sunt hayneedle .com , ivgstores .com sau amazon . Instant .

Daca nu ... te lasi. Nu te apuca niciodata de promovat daca ai un singur magazin si n-ai alternative pentru traficul respectiv in eventualitatea in care pica intelegerea. Asta doar daca magazinul respectiv nu este Amazon , Hayneedle com , Shoes com , Heels com , kmart com , macys com , adorama com , newegg com , homeclick com si lista poate continua.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 12th September 2012 la 14:09.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@RoManiac sunt de acord cu tine, dar discutam strict despre situatia din .ro (unde de ex. Oktal a preferat sa iasa din 2parale decat sa nu mai fure comisioanele afiliatilor)

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

@RoManiac sunt de acord cu tine, dar discutam strict despre situatia din .ro (unde de ex. Oktal a preferat sa iasa din 2parale decat sa nu mai fure comisioanele afiliatilor)
    Ok redirectioneaza catre Altex , ClickShop sau in anumite cazuri pe f64 .ro . Sa fie sanatosi cei de la oktal .

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

@RoManiac

@Stefania ... mami ... ce naiba ...
    cu ce iti pot fi de folos?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Stefania, tu exersezi afiliere de 6 luni sau mai putin. Sunt cam fortate discutile si propunerile tale si cazi in eroare de multe ori. Un scurt exemplu, ce inseamna asociatie profesionala pentru o meserie ce nu exista in Romania ? Despre magazinele A si B, nu comentez Dar ai fi uimita sa afli ca sub 8% din vanzarile unui magazin online provin din afiliere.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Dar ai fi uimita sa afli ca sub 8% din vanzarile unui magazin online provin din afiliere.
    La ce magazine te referi aici? Sau vorbesti la general? Ca daca vorbesti la general nu prea imi vine sa cred.. iar daca vorbesti despre Altex atunci da, te cred.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@Dragos Nicu ce e asa greu de crezut ca un magazin online (din .ro) nu se bazeaza prea mult pe afiliati?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •