11th September 2012, 00:11
1 out of 1 members found this post helpful.
In primul rand sustin interzicerea acestei practici. Diluarea ratei de respingere ( top 3 factori pentru promovare, in opinia mea ) este unicul scop al celor care profita de aceasta portita si absolut deloc recompensarea unui afiliat. Daca se doreste asa ceva, pot apela la forme de lead.
Sunt de acord ca si 2p are tot interesul sa nu "apara" campanii cu procente absurde de respingere in sistemul lor, dar este mult mai usor sa gasesti magazine decat sa iti mentii afiliatii in sistem.
11th September 2012, 10:09
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Roland
Ce rusine...asa suntem rasplatiti pentru munca, bani, timp si efort.
Chiar, ce rusine! Rusine advertiser-ului care isi face trafic platind foarte putin? Nu. Rusine 2parale care e platit sub forma de procent din comision, adica 40% dintr-un leu? Nu. Ooops! Mai ramane doar afiliatul. Sau francmasoneria mondiala. De ce alege afiliatul in mod repetat sa promoveze un advertiser despre care crede sau stie ca il fenteaza? Beats me!
Hai, inteleg sa iti iei o teapa, prima oara cand se intampla. Dar cand treaba asta se intampla luna de luna, doar aici pe forum sunt destule exemple, atunci nu mai e teapa, e masochism liber consimtit. Rusine?! Rusine, Dinu Patriciu!
12th September 2012, 10:59
3 out of 3 members found this post helpful.
Cred ca ar fi cazul unei Asociatii Profesionale a Afiliatilor din Romania. Nu stiu daca exista meseria de afiliat in nomenclatorul de meserii, dar cu siguranta asa cum au inceput evaluatorii cand aveau mai putin de 1000 de membri activi, mai apoi si imobiliaristii...asa si cu noi, cei care vream sa facem din activitatea de afiliere ceva serios, trebuie sa avem o asociatie prin care sa impunem niste reguli in aceasta piata foarte miscatoare din care "musca tot" felul de "crocodili". Astept si opiniile voastre constructive.
12th September 2012, 11:41