Da, ai dreptate ca BF romanesc, dar nu inteleg daca tot romaneasca este si ora 24:59Mi-ar placea si mie ca ziua sa aiba 25 de ore
![]()
Da, ai dreptate ca BF romanesc, dar nu inteleg daca tot romaneasca este si ora 24:59Mi-ar placea si mie ca ziua sa aiba 25 de ore
![]()
o imagine valoreaza cat 1000 de cuvinte... FAIL...again!
![]()
Signatura lipsa
Domo e cel cu probleme. Mă scuzați![]()
da hostingul in clound e doar pentru amazon sau cum? cam aiurea
nici altex nu merge... f frumos
Signatura lipsa
Da e trist, suntem cu o zi inainte de black friday si jumate din magazine sunt picate.
Parerea mea e ca foarte multe dintre magazinele ce au intrat anul acesta in hora habar nu au ce inseamna black friday, care este scopul acestei campanii si ce presupune din toate punctele de vedere (infrastructura, stocuri, comunicare, etc). La noi se merge pe principiul "hai si noi pentru ca asa e cool". Toti trag cu ochiul la ce face vecinul si copie orice miscare. Multi dintre ei (cei mici) cred ca sunt deja multumiti ca numele lor a aparut pe o pagina a ProTV-ului, restul nu mai conteaza. Maine va fi un haos total.
Baza mea e in eMag si f64...
sunt foarte curios... ce conversie vor avea magazinele de fashion .. din 20 pe site 13 sunt pe pagina cu reduceri
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)