am cateva comisioane de la epiesa.ro acceptate de cateva saptamani dar neplatite. Imi puteti spune si mie de ce ?
am cateva comisioane de la epiesa.ro acceptate de cateva saptamani dar neplatite. Imi puteti spune si mie de ce ?
acceptate, sau aprobate? acceptate, adica nu ti-au anulat comisionul, inca? sau aprobate, adica au intrat banii de pe comisioane in contul tau? Daca e prima varianta, mai asteapta, sau trimite mesaj.
Si, parca trebuia sa facturezi catre 2P cand vroiai sa retragi bani de acolo. Cu conditia sa fie ceva suma minima, parca 450 lei.
imi apar la approved
Am primit si raspunsul :
Salut,
Acele comisioane aprobate, dar neplatite, au fost realizate in cadrul programelor de afiliere Postpaid.
Advertiserii Postpaid sunt facturati la inceputul fiecare luni. Aceste facturi contin si plata comisioanelor din luna precedenta.
Daca comisionul este Rejected, acesta isi incheie ciclul de viata.
Daca este Approved, comisionul este inclus in urmatoarea factura emisa catre Advertiserul Postpaid pe care acesta trebuie sa o plateasca. In momentul in care este platit, trece in statusul Paid asta inseamna ca valoarea comisionului este adaugata la suma pe care o poti retrage.
In plus, in pagina de descriere a fiecarui program de afiliere poti vedea rata de aprobare a comisioanelor, cel mai vechi comision in pending, precum si timpul mediu de plata a unui comision.
Advertiserii Prepaid isi incarca contul cu o anumita suma de bani, iar in momentul in care un comision este aprobat, valoarea lui este adaugata la suma pe care o poti retrage.
Exista vreo metoda prin care se pot dezactiva la modul general mail-urile cu promotii/anunturi de la advertiseri? Am tot cautat prin platforma si in afara de a seta manual la fiecare advertiser in parte pe pagina nu am gasit.
P.S. Stiu ca s-a mai discutat in topic dar are prea multe pagini si nu stiu ce sanse am sa gasesc ce ma intereseaza.
Nu exista. Cred ca cel mai usor mod de a le dezactiva e sa intri in Promotii, pe tabul cu promotiile de la advertiserii la care esti acceptat si sa le ei pe fiecare si sa dezactivezi ce te intereseaza. Din ce am observat sunt cam aceeasi care tot trimit mailuri & promotii. O sa iti ia un pic de timp dar rezolvi problema. Cum apare un mesaj nou, pac ii aplici procedura![]()
N-am mai lucrat pana acum cu 2performant, dar ma intereseaza niste produse pe care profitshare nu le are. Problema e ca nu ma aproba magazinele, astept de o saptamana in pending sa pot pune un link. Imi scapa mie ceva cu platforma asta?
Cred că depinde de programele la care ai aplicat. Încearcă smartprotection și sigur o sa fii aprobat repede
Cum sunt afiliați care aplică și nu promovează la fel există și programe care sunt active dar nu dau accept la toți. Unii au și administrarea absenta și acesta e un factor care creste timpul de accept.
Ma uit si la smartprotection, dar aveti landing page cam plictisitor. Daca am ajuns pe siteul ala stiu deja ca ar fi cazul sa-mi protejez deviceurile, nu e nevoie sa mi-o zica acel text. Zona respectiva poate fi folosita mai util.
Am aplicat la un site mai nisat din Office supplies, si la cel.ro, insa cel din urma nu ma asteptam sa ma lase in pending atata vreme. Deci sa inteleg ca asa e sistemul 2performant si n-am ce face. E bine de stiut.
Mulțumim pentru remarca. Vom mai lucra la acele bannere de pe homepage. Totuși așa cum este pagina avem un bounce rate foarte bun și o rata de conversie de peste 6%.
Legat de acceptul la un program nu poate fi învinuit sistemul ci doar advertiserul.
Folosim și profitshare și la fel e si acolo. Totul depinde de advertiser sau de cine administrează acel cont.
Mult succes.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)