Pagina 575 din 577 PrimulPrimul ... 75475525565573574575576577 UltimulUltimul
Rezultate 5.741 la 5.750 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

soferiauto este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th February 2017
    Vârstă
    32
    Posturi
    47
    Putere Rep
    0

Implicit

am cateva comisioane de la epiesa.ro acceptate de cateva saptamani dar neplatite. Imi puteti spune si mie de ce ?

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    44
    Posturi
    391
    Putere Rep
    18

Implicit

Citat Postat în original de soferiauto Vezi Post
    am cateva comisioane de la epiesa.ro acceptate de cateva saptamani dar neplatite. Imi puteti spune si mie de ce ?
    acceptate, sau aprobate? acceptate, adica nu ti-au anulat comisionul, inca? sau aprobate, adica au intrat banii de pe comisioane in contul tau? Daca e prima varianta, mai asteapta, sau trimite mesaj.
    Si, parca trebuia sa facturezi catre 2P cand vroiai sa retragi bani de acolo. Cu conditia sa fie ceva suma minima, parca 450 lei.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th February 2017
    Vârstă
    32
    Posturi
    47
    Putere Rep
    0

Implicit

imi apar la approved

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th February 2017
    Vârstă
    32
    Posturi
    47
    Putere Rep
    0

Implicit

Am primit si raspunsul :

Salut,

Acele comisioane aprobate, dar neplatite, au fost realizate in cadrul programelor de afiliere Postpaid.

Advertiserii Postpaid sunt facturati la inceputul fiecare luni. Aceste facturi contin si plata comisioanelor din luna precedenta.

Daca comisionul este Rejected, acesta isi incheie ciclul de viata.
    Daca este Approved, comisionul este inclus in urmatoarea factura emisa catre Advertiserul Postpaid pe care acesta trebuie sa o plateasca. In momentul in care este platit, trece in statusul Paid asta inseamna ca valoarea comisionului este adaugata la suma pe care o poti retrage.

In plus, in pagina de descriere a fiecarui program de afiliere poti vedea rata de aprobare a comisioanelor, cel mai vechi comision in pending, precum si timpul mediu de plata a unui comision.

Advertiserii Prepaid isi incarca contul cu o anumita suma de bani, iar in momentul in care un comision este aprobat, valoarea lui este adaugata la suma pe care o poti retrage.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Exista vreo metoda prin care se pot dezactiva la modul general mail-urile cu promotii/anunturi de la advertiseri? Am tot cautat prin platforma si in afara de a seta manual la fiecare advertiser in parte pe pagina nu am gasit.

P.S. Stiu ca s-a mai discutat in topic dar are prea multe pagini si nu stiu ce sanse am sa gasesc ce ma intereseaza.

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu exista. Cred ca cel mai usor mod de a le dezactiva e sa intri in Promotii, pe tabul cu promotiile de la advertiserii la care esti acceptat si sa le ei pe fiecare si sa dezactivezi ce te intereseaza. Din ce am observat sunt cam aceeasi care tot trimit mailuri & promotii. O sa iti ia un pic de timp dar rezolvi problema. Cum apare un mesaj nou, pac ii aplici procedura

Empire este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    41
    Posturi
    360
    Putere Rep
    27

Implicit

N-am mai lucrat pana acum cu 2performant, dar ma intereseaza niste produse pe care profitshare nu le are. Problema e ca nu ma aproba magazinele, astept de o saptamana in pending sa pot pune un link. Imi scapa mie ceva cu platforma asta?

colibry este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th February 2015
    Locaţie
    Zalau
    Vârstă
    39
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit Salut

Citat Postat în original de Empire Vezi Post
    N-am mai lucrat pana acum cu 2performant, dar ma intereseaza niste produse pe care profitshare nu le are. Problema e ca nu ma aproba magazinele, astept de o saptamana in pending sa pot pune un link. Imi scapa mie ceva cu platforma asta?
    Cred că depinde de programele la care ai aplicat. Încearcă smartprotection și sigur o sa fii aprobat repede
    Cum sunt afiliați care aplică și nu promovează la fel există și programe care sunt active dar nu dau accept la toți. Unii au și administrarea absenta și acesta e un factor care creste timpul de accept.

Empire este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    41
    Posturi
    360
    Putere Rep
    27

Implicit

Ma uit si la smartprotection, dar aveti landing page cam plictisitor. Daca am ajuns pe siteul ala stiu deja ca ar fi cazul sa-mi protejez deviceurile, nu e nevoie sa mi-o zica acel text. Zona respectiva poate fi folosita mai util.

Am aplicat la un site mai nisat din Office supplies, si la cel.ro, insa cel din urma nu ma asteptam sa ma lase in pending atata vreme. Deci sa inteleg ca asa e sistemul 2performant si n-am ce face. E bine de stiut.

colibry este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th February 2015
    Locaţie
    Zalau
    Vârstă
    39
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Empire Vezi Post
    Ma uit si la smartprotection, dar aveti landing page cam plictisitor. Daca am ajuns pe siteul ala stiu deja ca ar fi cazul sa-mi protejez deviceurile, nu e nevoie sa mi-o zica acel text. Zona respectiva poate fi folosita mai util.

Am aplicat la un site mai nisat din Office supplies, si la cel.ro, insa cel din urma nu ma asteptam sa ma lase in pending atata vreme. Deci sa inteleg ca asa e sistemul 2performant si n-am ce face. E bine de stiut.
    Mulțumim pentru remarca. Vom mai lucra la acele bannere de pe homepage. Totuși așa cum este pagina avem un bounce rate foarte bun și o rata de conversie de peste 6%.
    Legat de acceptul la un program nu poate fi învinuit sistemul ci doar advertiserul.
    Folosim și profitshare și la fel e si acolo. Totul depinde de advertiser sau de cine administrează acel cont.
    Mult succes.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •