Pagina 565 din 577 PrimulPrimul ... 65465515555563564565566567575 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.641 la 5.650 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

O intrebare: stie cineva ce se intampla cu comisioanele din 2Parale? am cateva neprocesate ce ceva luni, iar in noua platforma nu apar la istoric. Asta inseamna ca fac eu manual adunarea sa vad cand am atins suma de plata?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    O intrebare: stie cineva ce se intampla cu comisioanele din 2Parale? am cateva neprocesate ce ceva luni, iar in noua platforma nu apar la istoric. Asta inseamna ca fac eu manual adunarea sa vad cand am atins suma de plata?
    Comisioanele realizate si procesate trebuie transferate manual din 2p in 2performant .
    Se pare ca, comisioanele realizate prin actiunea din aducerea de noi afiliati au ramas in aer.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de IulianC Vezi Post
    Comisioanele realizate si procesate trebuie transferate manual din 2p in 2performant .
    Cine le aduce manual? Noi sau cei de la 2performant ?

Acum am vazut ca exista butonul transfera comisioanele! Mersi!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    32
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

Salut ! Nu am mai activat pe aici de foarte mult timp Revin cu o intrebare despre marketingul afiliat si Adwords.
    Promoveaza cineva magazinele din 2performant / profitshare direct din Adwords ? As fi curios sa aflu daca este ok aceasta metoda pentru ca as dori sa o incerc.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@Bukum, trebuie sa citesti ToS-ul fiecarui advertiser in parte deoarece nu toti permit acest tip de promovare iar o parte din advertiseri permit doar dupa ce discuti cu ei.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    32
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

@LensFlare: clar, stiu despre acest aspect, am gasit cativa pe nisa de fashion ok. Ai folosit aceasta metoda ?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Sunt cativa colegi care fac acest lucru cu succes. Ai nevoie insa de o experienta bogata pentru a ajunge la un ROI pozitiv. Iar nisa de fashion este foarte disputata. Cauta o micronisa, chiar si din fashion si fa teste. Daca la final de luna esti pe plus, go for it, daca nu, cauta alt advertiser.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    692
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Sunt cativa colegi care fac acest lucru cu succes. Ai nevoie insa de o experienta bogata pentru a ajunge la un ROI pozitiv. Iar nisa de fashion este foarte disputata. Cauta o micronisa, chiar si din fashion si fa teste. Daca la final de luna esti pe plus, go for it, daca nu, cauta alt advertiser.
    Corect. Insa perioada de o luna mi se pare mult prea scurta pentru a face un test...macar 2-3 luni pentru a-ti da seama daca si rata de aprobare este una suficient de buna, samd.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    32
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

@Robert: Super, ma bucur sa aud asta. Am experienta in ppc, asta m-a facut sa incerc si afilierea. Sper sa primesc vreun sfat / o parere de la colegii despre care vorbesti tu, inca nu sunt convins daca e mai ok sa promovezi direct advertiserul sau magazinul tau de afiliere, din motive de potential de optimizare a campaniilor, analytics etc. Si da, spre micronise m-am indreptat si eu.
    @Laurentiu: De acord.

dufix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    8th July 2016
    Posturi
    140
    Putere Rep
    16

Implicit

Salutare baieti!
    Intrebare.
    Undeva se spune ca desi este ambiguu TOS-ul adwords, promovarea unui site facut pentru afiliere ar fi cam ilegala, ma rog, contrar regulilor Google Adwords.
    Intreb deoarece de ceva vreme ma tenteaza si pe mine ideea colegului Bukum, dar la un buget mic.
    Voi ce parere aveti?

Multumesc!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •