O intrebare: stie cineva ce se intampla cu comisioanele din 2Parale? am cateva neprocesate ce ceva luni, iar in noua platforma nu apar la istoric. Asta inseamna ca fac eu manual adunarea sa vad cand am atins suma de plata?
O intrebare: stie cineva ce se intampla cu comisioanele din 2Parale? am cateva neprocesate ce ceva luni, iar in noua platforma nu apar la istoric. Asta inseamna ca fac eu manual adunarea sa vad cand am atins suma de plata?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Salut ! Nu am mai activat pe aici de foarte mult timpRevin cu o intrebare despre marketingul afiliat si Adwords.
Promoveaza cineva magazinele din 2performant / profitshare direct din Adwords ? As fi curios sa aflu daca este ok aceasta metoda pentru ca as dori sa o incerc.
@Bukum, trebuie sa citesti ToS-ul fiecarui advertiser in parte deoarece nu toti permit acest tip de promovare iar o parte din advertiseri permit doar dupa ce discuti cu ei.
@LensFlare: clar, stiu despre acest aspect, am gasit cativa pe nisa de fashion ok. Ai folosit aceasta metoda ?
Sunt cativa colegi care fac acest lucru cu succes. Ai nevoie insa de o experienta bogata pentru a ajunge la un ROI pozitiv. Iar nisa de fashion este foarte disputata. Cauta o micronisa, chiar si din fashion si fa teste. Daca la final de luna esti pe plus, go for it, daca nu, cauta alt advertiser.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
@Robert: Super, ma bucur sa aud asta. Am experienta in ppc, asta m-a facut sa incerc si afilierea. Sper sa primesc vreun sfat / o parere de la colegii despre care vorbesti tu, inca nu sunt convins daca e mai ok sa promovezi direct advertiserul sau magazinul tau de afiliere, din motive de potential de optimizare a campaniilor, analytics etc. Si da, spre micronise m-am indreptat si eu.
@Laurentiu: De acord.
Salutare baieti!
Intrebare.
Undeva se spune ca desi este ambiguu TOS-ul adwords, promovarea unui site facut pentru afiliere ar fi cam ilegala, ma rog, contrar regulilor Google Adwords.
Intreb deoarece de ceva vreme ma tenteaza si pe mine ideea colegului Bukum, dar la un buget mic.
Voi ce parere aveti?
Multumesc!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)