Face cineva afiliere pe nisa de fashion ? Am si eu o intrebare legata de TOS-ul magazinelor... Cine e dispus sa-mi raspunda la intrebare sa lase aici un mesaj si revin eu cu un mesaj in pm. Multumesc !
Face cineva afiliere pe nisa de fashion ? Am si eu o intrebare legata de TOS-ul magazinelor... Cine e dispus sa-mi raspunda la intrebare sa lase aici un mesaj si revin eu cu un mesaj in pm. Multumesc !
Pe cine trebuie sa stresez ca sa îmi aprobe profilul de plata? Am încercat pe pagina 2p la suport de doua ori și în afara de mailul automat cu numarul tichetului nu s-a întâmplat nimic.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
@bukum Trimite-mi mesaj si iti raspund, dar cel mai ok e cred sa intrebi advertiserul in cauza despre TOS, uneori nu gasesc cea mai buna exprimare cand redacteaza acel TOS
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Multumesc @Dragos si ceilalti colegi care mi-au raspuns in pm. Am primit acelasi raspuns de la toti Spor la kw research !
CEL a cumparat pe banda rulanta Azerty, MarketOnline, MediaDOT, Oktal si dc-shop.. vezi ca in josul paginii la toate apare scris corsar online srl ro26747604 j40/3617/2010
Badabum pare sa fie alta firma, cel putin asa cum e mentionat pe site in acest moment.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)