Pagina 568 din 577 PrimulPrimul ... 68468518558566567568569570 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.671 la 5.680 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    35
    Posturi
    478
    Putere Rep
    24

Implicit

Pai si 2p ce freaca? De ce nu le spuneti lor? Faceti niste teste..vedeti daca proceseaza comisioanele corect..

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    32
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

Salut baieti! O intrebare: care e rata voastra de conversie referitoare la click-urile aparute in platforma de afiliere si sesiunile de pe landing page ? Ma intereseaza o medie si un maxim. Sper ca am fost clar, daca nu, reformulez.

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    43
    Posturi
    391
    Putere Rep
    18

Implicit

La mine e intre 2 si 3%. Constant peste 2, insa difera de la luna la luna.
    Nu m-am uitat la sesiuni, insa nu cred sa fie o diferenta foarte mare in numarul de sesiuni si numarul de click-uri.
    Listare articole gratuit aici si aici

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    43
    Posturi
    391
    Putere Rep
    18

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Pai si 2p ce freaca? De ce nu le spuneti lor? Faceti niste teste..vedeti daca proceseaza comisioanele corect..
    Le-am trimis mesaj si la 2p acum, sa vad ce raspuns o sa imi dea.

Si...dupa ce le-am zis la fackerii aia de la CEL ca nu au fost incalcati TOS in cazul unui comision anulat, astazi au modificat TOS ca sa acopere inclusiv mentiunea aia. Fain asa.

Oare in cazuri de genul acesta ar trebui sa ma adresez cui? Ca sincer sunt pregatit sa merg mai departe decat doar unul, sau doua mesaje prin platforma. Trebuie dati in judecata, ma adresez opc, sau care ar fi pasul urmator?

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    32
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de enzoloco Vezi Post
    La mine e intre 2 si 3%. Constant peste 2, insa difera de la luna la luna.
    Nu m-am uitat la sesiuni, insa nu cred sa fie o diferenta foarte mare in numarul de sesiuni si numarul de click-uri.
    Cum adica nu te-ai uitat la sesiuni, ca eu la asta ma refeream, la raportul clickuri din platforma si nr-ul de sesiuni de pe landing page.

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Oare in cazuri de genul acesta ar trebui sa ma adresez cui? Ca sincer sunt pregatit sa merg mai departe decat doar unul, sau doua mesaje prin platforma. Trebuie dati in judecata, ma adresez opc, sau care ar fi pasul urmator?
    Din pacate nu prea ai ce face.. la joaca asta in 3, mereu unul e la mjloc.. tu ai contract cu 2P , 2P cu advertiser-ul si tu lucrezi pentru advertiser. Teoretic toti 3 sunt implicati in acelasi fel, practic tu nu poti rezolva problema direct decat cu 2P.

Uite-te si la comisioanele nerecuperate de ani de zile.. tu ca afiliat nu poti sa faci nimic, esti la mijloc, nu poti sa te duci direct catre advertiser, trebuie sa te adresezi 2P.. iar 2P se spala pe maini ca advertiser-ul nu ia platit, nici comisioanele tale nici comisionul lui. El are de unde sa isi acopere pierderile, afiliatul.. ramane cu experienta. De asta Profitshare are un avantaj major...

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    43
    Posturi
    391
    Putere Rep
    18

Implicit

Citat Postat în original de Bukum Vezi Post
    Cum adica nu te-ai uitat la sesiuni, ca eu la asta ma refeream, la raportul clickuri din platforma si nr-ul de sesiuni de pe landing page.
    Pai, rata de conversie e una si rata de click (care te mai intereseaza pe tine) e alta.
    Rata de conversie in cazul afiliatilor inseamna cat % din nr de clickuri pe linkurile de afiliere au generat vanzari. Pe asta am spus-o anterior.
    Rata de click, in cazul unui site de-al meu, e de 6% pe ultimele 30 de zile si 6.6% cu o luna mai inainte. Adica din 1600 vizite 280 au apasat pe linkul de afiliere, respectiv din 1200 vizite 180 au apasat pe link.
    Asta te interesa?

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    43
    Posturi
    391
    Putere Rep
    18

Implicit

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    Din pacate nu prea ai ce face.. la joaca asta in 3, mereu unul e la mjloc.. tu ai contract cu 2P , 2P cu advertiser-ul si tu lucrezi pentru advertiser. Teoretic toti 3 sunt implicati in acelasi fel, practic tu nu poti rezolva problema direct decat cu 2P.

Uite-te si la comisioanele nerecuperate de ani de zile.. tu ca afiliat nu poti sa faci nimic, esti la mijloc, nu poti sa te duci direct catre advertiser, trebuie sa te adresezi 2P.. iar 2P se spala pe maini ca advertiser-ul nu ia platit, nici comisioanele tale nici comisionul lui. El are de unde sa isi acopere pierderile, afiliatul.. ramane cu experienta. De asta Profitshare are un avantaj major...
    Probabil ca luand legatura cu un avocat ar putea veni si o solutie mai buna. Pentru ca tot lasand si lasand nu ajungi nicaieri. Acum ajung si eu sa zic ca si Dragos Bunea, daca ne unim mai multi afiliati si in loc de promovare pozitiva facem putin negativa, sau deloc, nu cred ca nu o sa se vada impactul.
    Si, da, o sa incerc sa ma orientez si eu mai mult catre profitshare, doar ca recurenta aia de la emag e belea mare.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

...
    Rata de click, in cazul unui site de-al meu, e de 6% pe ultimele 30 de zile si 6.6% cu o luna mai inainte. Adica din 1600 vizite 280 au apasat pe linkul de afiliere, respectiv din 1200 vizite 180 au apasat pe link.
    Asta te interesa?
    Din datele prezentate de tine, mie imi da 17,5% si respectiv 15%. Daca rata de conversie din platforma este de 3% (fericitilor!) asta inseamna o rata de conversie de 0,52% si respectiv 0,45% raportata la numarul de vizitatori...

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    21

Implicit

Am mai scris in acest topic despre cel.ro! Au ramas aceeasi, in sensul ca o sa ai comisioane anulate fara nici un motiv, nu exista intre afiliat si eu nici un fel de colaborare sau macar un raspuns la intrebarile care le adresezi lor. Ca atare, DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE nu merita promovati in nici un fel!!!
    Legat de 2performant, aceeasi marie cu alta palarie. Inca mai credeti ca ei o sa fie de parte afiliatilor din moment de ce ei primesc din partea advertiserilor abonamente lunare? Chiar credeti ca o sa rezolve ceva pt noi? Vezi exemplu declub.ro ... amanari, etc... iar banii nostrii... sa mai astepte!!!
    Per total, cam asta e realitatea in afilierea 2parale/2performant. Ca afiliat, nu prea ai ce sa comentezi!!! Ai zis ceva, ai comisioane anulate sau exclus in campanii!!!
    Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •