Pagina 517 din 577 PrimulPrimul ... 17417467507515516517518519527567 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.161 la 5.170 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Cartus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce stiti de Botezatu, plateste comisioanele, sau nu?

andyradutza este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    29th March 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    146
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Ce cod caen folositi pt afiliere?
    cod 7311
    Imi place sa ma joc jocuri 3d

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Multumesc andy.

@cartus, plateste. Cel putin pana acum a platit intotdeauna

Cartus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc
    S-au strans cateva din Noiembrie incoace si in afara de aprobare nu am vazut nimic.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce cod caen folositi pt afiliere?
    6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

6311 si eu.
    Retired

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Clickshop:
    Din pacate este posibil ca in perioada imediat urmatoare sa persiste mici intarzieri de plata din partea noastra - datorate exclusiv procedurilor noastre interne - si din acest motiv este posibil ca programul Clickshop de afiliere sa fie pus de catre retea intr-o scurta pauza.
    Cum vine asta?
    Venim la intalnirea 2parale BF, atragem afiliati oferind comisioane mari si apoi, cam prin februarie, le spunem ca nu avem bani sa le platim comisioanele si ca e posibil sa suspendam putin campania. Ar fi de ras daca nu aveam si eu de luat bani de la ei.
    Se auzea acum ceva timp de vanzarea Romtelecom, sa fie asta cauza ori s-au suparat nemtii si nu mai vor sa trimita banutii?
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

zuuup este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    12th October 2013
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    36
    Posturi
    96
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu e frumos ceea ce fac cei de la clickshop.ro dar macar au anuntat afiliatii. Credca au oferit comisioane mult prea mari de BF si au iesit pe pierdere, motiv pentru care acuma nu au fonduri sa plateasca comisioanele la care se mai adauga si o proasta organizare interna cum s-a specificat si in mesaj. Oricum din punctul meu de vedere de vina este 2parale care a permis acest lucru pentru clickshop.ro si pentru alti advertiseri(am comisioane acceptate si neplatite din Iulie 2013). Daca tot au chemat clickshop la intalnirea 2parale trebuia sa-si asuma raspunderea pentru plata comisioanele de BF si sa plateasca din fonduri proprii dupa care sa recupereze de la advertiser, cam asa se procedeaza la reltelele de afiliere mari gen AffiliateWindow, CJ sau Webgains.

Cei de la 2parale inca cred ca nu au concurenta pe piata de afiliere si isi permit orice, din fericire exista profitshare.ro si creste pe zi ce trece. Nu cred ca asa ceva se putea intampla pe profitshare. Nu vreau sa fac reclama am exprimat doar o parere personala.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    35
    Posturi
    478
    Putere Rep
    24

Implicit

Sunt comisioane neplatite si din februarie 2013. Deci nu e un capat de tara ca nu se pot plati comisioane inregistrare acum 3 luni...

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de zuuup Vezi Post
    Nu e frumos ceea ce fac cei de la clickshop.ro dar macar au anuntat afiliatii. Credca au oferit comisioane mult prea mari de BF si au iesit pe pierdere, motiv pentru care acuma nu au fonduri sa plateasca comisioanele la care se mai adauga si o proasta organizare interna cum s-a specificat si in mesaj. Oricum din punctul meu de vedere de vina este 2parale care a permis acest lucru pentru clickshop.ro si pentru alti advertiseri(am comisioane acceptate si neplatite din Iulie 2013). Daca tot au chemat clickshop la intalnirea 2parale trebuia sa-si asuma raspunderea pentru plata comisioanele de BF si sa plateasca din fonduri proprii dupa care sa recupereze de la advertiser, cam asa se procedeaza la reltelele de afiliere mari gen AffiliateWindow, CJ sau Webgains.

Cei de la 2parale inca cred ca nu au concurenta pe piata de afiliere si isi permit orice, din fericire exista profitshare.ro si creste pe zi ce trece. Nu cred ca asa ceva se putea intampla pe profitshare. Nu vreau sa fac reclama am exprimat doar o parere personala.
    2parale se judeca cu ei si isi incaseaza restantele, e clar pentru toata lumea.

Exista un blog sau un articol unde sunt informatii despre magazinele vechi care au iesit pe usa din dos (fara sa plateasca) si status? Au castigat in instanta, au platit catre afiliati, etc?

Vad ca sunt cel putin 5 magazine care au iesit pe usa din dos pentru neplata, si-au facut treaba de sarbatori, acum ce rost mai are afilierea? De ce sa platesc cateva zeci de milioane (sute) catre afiliati? Am testat, mi-am facut vanzari, acum ma descurc si fara. Cu banii "teapa" fac altceva, investesc in promovare, PPC, etc.

Repet, afilierea este de "test", multi nu inteleg ce se intampla efectiv si cand vina "plata" au un soc. Atat de mult?

Asa ca decizia e simpla:

- platesc (ulterior scad comisioane, renunta, etc)
    - nu platesc

2parale trebuie sa garanteze platile pentru afiliati, mai ales in lunile de sezon (bf, sarbatori, etc), altfel eu magazin ofer 20% comision in decembrie, pentru ca oricum stiu ca nu platesc nimic. Inchid pravalia, mut afacerea pe alta firma si imi vad de treaba.
    Ultima modificare făcută de Tom; 5th February 2014 la 14:27.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •