acum vreo doi ani am facut banuti frumosi pe covoare, de ce nu? cautarile pe "covoare" sunt in usoare crestere in ultimi ani.
acum vreo doi ani am facut banuti frumosi pe covoare, de ce nu? cautarile pe "covoare" sunt in usoare crestere in ultimi ani.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 16th January 2014 la 23:19.
mai inregistreaza cineva comisione cu valoare de 0.0 ? De la F64 am primit astazi unul... voi cum ati procedat in cazul de fata ?
dai un email prin care intrebi si primesti raspuns ca a folosit un voucher
Merci Serban. Ma gandeam ca ar putea fi vreo problema cu platforma si am vrut sa aud si alta parere.
E mort 2p?
LE. Acum merge![]()
Ultima modificare făcută de RedHat; 23rd January 2014 la 09:57.
Nu mai stiu daca e valabil la F64 dar in termeni si conditii cand ii promovam stipulau ca in cazul clientilor existenti de tip silver sau gold afiliatul nu incaseaza comision. Mi se pare ca si in cazul distribuitorilor se aplica aceeasi regula.
Later:
Acum m-am uitat si pe termenii ce ii au f64 in 2Parale
"Metoda chiar nu conteaza atat timp cat ne aduci vanzari valide. Noi te vom recompensa cu 2% din valoarea lor"
F64 Rulzzzz![]()
![]()
![]()
Merci RoManiac.
Am trimis un mesaj catre ei asa cum mi-a recomandat Serban, insa n-am primit raspuns. Nu-i bai un comision, am mai primit de la ei si a fost ok, dar sa nu fie mai multe...
Spor la conversii!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)