Pagina 514 din 577 PrimulPrimul ... 14414464504512513514515516524564 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.131 la 5.140 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Avatarul lui Valentin Drăgănescu
    Valentin Drăgănescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    3rd April 2011
    Posturi
    152
    Putere Rep
    28

Implicit

Modificarea asta aduce vreun avantaj sau e facuta doar ca sa mai fie o bataie de cap in plus ?

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Aduce un avantaj, daca iei lunar cate 300 de lei din mai multe retele, nu mai platesti 44 lei la fiecare, platesti doar diferenta intre suma a ceea ce ai platit deja si 44 lei.
    Retired

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ii dezavantajeaza pe cei cu venituri mari din afiliere. Cel care castiga 100 de Lei va plati 5,5 Lei iar cel ce castiga 1000 de Lei va plati 55 de Lei.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

De fapt nu e chiar asa, mai ales ca se plateste procent fix, dar cei cu incasari mici sunt nevoiti la sfarsitul anului sa plateasca diferenta pana la salariul minim.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Ii dezavantajeaza pe cei cu venituri mari din afiliere. Cel care castiga 100 de Lei va plati 5,5 Lei iar cel ce castiga 1000 de Lei va plati 55 de Lei.
    Nu dezavantajeaza pe nimeni, acum este mai echitabil, cei cu venituri mari nu vor plati nimic in plus, la cei cu venituri mici se repara o problema de legislatie
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

danutz_rdc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2013
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

O modificare foarte buna.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Off. Trec peste negativul primit, dar nu fara a-l mentiona. Astea sunt regulile, le respectam si mergem mai departe.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Nu dezavantajeaza pe nimeni, acum este mai echitabil, cei cu venituri mari nu vor plati nimic in plus, la cei cu venituri mici se repara o problema de legislatie
    Adevarul este ca se poate ca tu sa ai dreptate. Nu stiu cat plateau pana acum in 2p afiliatii cu venituri mari: 5,5% raportat la salariul minim pe economie sau 5,5% raportat le venitul lor.

Din exprimarile anterioare am inteles ca pana acum plateau 5,5% raportat la venitul minim pe economie si de acum vor plati 5,5% raportat la venitul lor. Daca este asa, atunci eu am dreptate.
    Pe ultima luna, pentru veniturile din afiliere am platit catre CASS o suma formata din 3 cifre si cred ca legea este aceeasi pentru toti. La asta m-am referit. Deci?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Dragilor, ideea este urmatoarea: pana la noi ordine, contributia pentru sanatate este si a fost de 5.5% din suma bruta incasata. Schimbarea este de fapt o corectare a legii (de fapt cred ca mai degraba a normelor metodologice de aplicare) care dezavantaja clar pe cei cu venituri mici. Practic pana acum, daca incasai 100 de lei sanatate plateai la plafonul minim stabilit care era de 44 de lei. Acum ti se va retine la sursa exact 5.5% . Retragi 100 de lei, platesti 5.5, retragi 1000, platesti 55. Corectia se face la sfarsitul anului, cand practic veti primi (in cazul in care nu ati platit plafonul minim) o diferenta de plata.

Nu stiu inca, dar o sa ma interesez, ce se intampla in cazul in care afiliatul are si un job full time din care i se retin (dupa cum este si normal) si acolo taxele pentru sanatate. Teoretic, ei nu ar mai trebui taxati suplimentar la sfarsit de an, indiferent de sumele incasate din afiliere, pentru ca practic suma platita de ei depaseste suma minima de plata, raportata la salariul minim pe economie.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

danutz_rdc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2013
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

Implicit

Vad ca un user din forum ofera negativ,ca nu-i mai ajung banii !
    Eu ce sa mai zic cand imi ramanea din 250 lei aproximativ 100 lei in mana?macar acum imi mai raman 150 lei

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Celalalt negativ este de la mine, si nu pentru ca nu imi ajung banii ci pentru ca esti total offtopic. (am omis sa il semnez cand ti l-am dat).
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •