Pagina 515 din 577 PrimulPrimul ... 15415465505513514515516517525565 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.141 la 5.150 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Din exprimarile anterioare am inteles ca pana acum plateau 5,5% raportat la venitul minim pe economie si de acum vor plati 5,5% raportat la venitul lor. Daca este asa, atunci eu am dreptate.
    Pe ultima luna, pentru veniturile din afiliere am platit catre CASS o suma formata din 3 cifre si cred ca legea este aceeasi pentru toti. La asta m-am referit. Deci?
    Cand nu ai suficienta scoala nu te mai baga in seama
    CASS se plateste pentru toate veniturile 5.5% (salarii, pensii, drepturi de autori, afiliere, etc si acum si chirii)
    Pana acum daca aveai intr-o luna venituri mai mici decat salariul minim pe economie plateai CAS pentru salariu minim adica mai mult de 5.5% si asa se putea ajunge in situatia in care veniturile tale erau mai mici de 46,75 lei si plateai la stat mai mult decat incasai
    Acum toate aceste venituri se vor regulariza la sfarsitul anului si in cazul in care intr-o luna ai platit mai mult de 46.5 lei se va compensa cu lunile in care ai platit mai putin.
    Cei cu venituri mai mari vor plati in continuare acelasi procent
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Cand nu ai suficienta scoala nu te mai baga in seama
    CASS se plateste pentru toate veniturile 5.5% (salarii, pensii, drepturi de autori, afiliere, etc si acum si chirii)
    Pana acum daca aveai intr-o luna venituri mai mici decat salariul minim pe economie plateai CAS pentru salariu minim adica mai mult de 5.5% si asa se putea ajunge in situatia in care veniturile tale erau mai mici de 46,75 lei si plateai la stat mai mult decat incasai
    Acum toate aceste venituri se vor regulariza la sfarsitul anului si in cazul in care intr-o luna ai platit mai mult de 46.5 lei se va compensa cu lunile in care ai platit mai putin.
    Cei cu venituri mai mari vor plati in continuare acelasi procent
    Multumesc pentru explicatie, ai avut dreptate, dar asta nu-ti da dreptul sa ma jignesti. Nu inteleg de ce esti asa belicos...

EPoX este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th January 2006
    Locaţie
    Romania / Iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    434
    Putere Rep
    36

Implicit

Mi-as dori foarte mult sa mi se aprobe si mie comisioanele de pe urma black fridey 2013 de pe 2 parale.. de ce oare dureaza asa mult?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    80
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    80

Implicit

nu 2p iti aproba comisionele, contacteaza advertiserul si intreaba-l care e problema

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de EPoX Vezi Post
    Mi-as dori foarte mult sa mi se aprobe si mie comisioanele de pe urma black fridey 2013 de pe 2 parale.. de ce oare dureaza asa mult?
    Relax eu mai am din 2012 si stiu cel putin ca unul din advertiseri a platit restantele
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    37

Implicit

A dat austeritatea in advertiseri.

In ultima luna toti taie, din comision, din recurenta, din orice... a fost angajat BOC pe pozitia de af. manager...

Cum incepe sa mearga treaba advertiserul incepe sa taie... zici ca nu-si doreste sa vinzi.... nu inteleg logica asta

Tocmai acum cand conversia oricum scade...

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    A dat austeritatea in advertiseri.

In ultima luna toti taie, din comision, din recurenta, din orice... a fost angajat BOC pe pozitia de af. manager...

Cum incepe sa mearga treaba advertiserul incepe sa taie... zici ca nu-si doreste sa vinzi.... nu inteleg logica asta

Tocmai acum cand conversia oricum scade...
    E simplu. Abia acum inteleg costurile pe care le implica afilierea si realizeaza ca % trebuie sa scada.

Sunt cei care nu au promovare, vor sa testeze, sau sunt penalizati, asa ca ofera un % mare, pentru ca sunt nevoiti. Dar cand ai concurenta pe nisa si esti obligat sa scazi preturile, trebuie sa scazi si % afiliatilor.

Cei cu % foarte mare (mycloset 70-100%), sau toti care vand "europa" ( >100%), unde adaosul este enorm (chiar si 1000% la "europene"). Ei isi permit, dar realizeaza ca pot oferii si mai putin, pentru ca sunt putine magazine pe nisa lor (afiliatii oricum ii aleg) sau se ocupa mai bine, fata de altii. De ce sa faci promovare, cand afilierea te costa doar 10%?

Sunt cei cu "prosteala" care stiu oricum ca nu convertesc, dar vor trafic free, sau de ce nu, un pic de seo free. Ex: magazinele pe nise unde se comanda din offline, sau magazinele care au offline (majoritatea verifica online, dar merg si comanda din magazin = conversii bune, dar nu "verificabile"). Aici, daca ai concurenta mica pe nisa (alte magazine) poti sa scazi %, oricum nu conteaza, cine are site pe nisa, tot pe tine te promoveaza.

Cand pe nisa ta, concurenta ofera 10%, e greu ca tu sa oferi doar 5%, asa ca zici: hai si noi cu 10-11%, vedem noi dupa. Acum este "dupa", iar costurile sunt prea mari.

De aceea si "chat", "telefon", etc. Pentru ca daca tot sunt costurile mari, macar sa scadem numarul de % aprobate. lasam un 7-10%, dar micsoram numarul de comenzi aprobate, oferind comanda telefonica, chat, etc.

Mai sunt cei care merg in pierdere, cum facea (cred ca si acum) emag la asigurari, dar ei merg pe pierdere, pentru brand. Alt tip de "afiliere"

Nu inteleg de ce nu se merge pe structura amazon, care este una foarte corecta. x% dar maxim x ron. Ex: 10% dar maxim 40 ron pe produs/comanda. Asa sunt si atractivi, dar au si costuri mici.

Si multe alte exemple!
    Ultima modificare făcută de Tom; 14th January 2014 la 17:30.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu inteleg de ce nu se merge pe structura amazon, care este una foarte corecta. x% dar maxim x ron. Ex: 10% dar maxim 40 ron pe produs/comanda.
    Amazon au comision maxim doar pe co.uk din cate stiu, pe .com nu este asa ceva. De altfel sunt X motive pentru care un afiliat nu ar aprecia asa ceva si nu ar promova produsele mai scumpe ale magazinelor.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Cand pe nisa ta, concurenta ofera 10%, e greu ca tu sa oferi doar 5%, asa ca zici: hai si noi cu 10-11%, vedem noi dupa. Acum este "dupa", iar costurile sunt prea mari.

De aceea si "chat", "telefon", etc. Pentru ca daca tot sunt costurile mari, macar sa scadem numarul de % aprobate. lasam un 7-10%, dar micsoram numarul de comenzi aprobate, oferind comanda telefonica, chat, etc.
    Nu intotdeauna comisionul este singurul factor in alegerea advertiserului.
    Poti oferi un comision mai mic, dar sa compensezi printr-un suport bun, implicare, corectitudine..etc
    Pacat ca unii advertiseri nu inteleg asta!

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    632
    Putere Rep
    31

Implicit

Salutare,
    Am preluat un client care doreste sa creasca vanzarile prin siteul 2parale.ro

Nisa e cam ciudata pt mine
    Vinde covoare !

Voi ati promova asa ceva ? Comisionul este destul de bun: 10% ; Durata Cookie : 2 luni.

Astept feedback de la voi.
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •