Pagina 15 din 577 PrimulPrimul ... 513141516172565115515 ... UltimulUltimul
Rezultate 141 la 150 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

nu, e respins.
    lasa ca Fup pune in descriere : Pentru informatii va rugam sa contactati un consultant FashionUP.ro

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

si biro la fel, pt fiecare produs are la final: "Informatii suplimentare pe www,biro,ro ." Lucrurile astea le-am semnalat de cateva luni de zile, dar nimic. Asta e marketingul afiliat din Romania...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Cei de la Nichiduta mi-au parut a fi oameni OK, daca le expui problema poate vor rezolva nemultumirea ta
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Lovelife, nu asta e problema. Sa spunem ca discut cu ei si se rezolva sau nu. Problema e de fapt ca ar trebui sa fie niste minime conditii de bun simt atunci cand publici un feed de produse, nimeni nu se gandeste la afiliat, toti vor sa-si maximizeze profitul si daca se poate sa evite pe cat de mult comisionarea. Sa traga o teapa ca sa o spunem pe romaneste. Stim cu totii ca romanul e inventiv, nu ar trebui sa i se permita oricui sa faca tot ce-i trece prin cap.

Vad ca pe siteul Nichiduta (ca si aproape la toti ceilalti) sunt afisate in header mare si clar doua numere de telefon chiar si atunci cand intri de pe un link de afiliat. E normal asa ceva? Exemplu
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 8th November 2011 la 12:57.

Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

E corect sa se gandeasca la propriul profit , problema este ca nu se respecta munca afiliatilor, mai ales ca stii ca oricum si mult mai multe comenzi datorita afiliatilor pentru ca sunt clienti care prefera sa faca comanda telefonic, sunt clienti care din motivatii tehnice nu sunt inregistrati de 2parale, macar la cei care fac comenzile online direct de la afiliati sa le plateasca comisionul.
    Numarul de telefon din header este foarte importanta pentru conversie, mai ales ca Nichiduta investeste mult si in adwords, publicitate pe site-uri din ce am observat altfel ar pierde bani

Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Numarul de telefon e util pt conversie, corect. Numai ca vezi tu, conversiile afiliatilor facute prin telefon nu se contorizeaza, deci afiliatii pierd, magazinul castiga.

In mod normal, pt utilizatorii veniti prin linkuri de afiliat nu ar trebui sa fie afisat niciun numar de telefon si promovata doar comanda online. Asta ar trebui sa fie regula.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Vad ca pe siteul Nichiduta (ca si aproape la toti ceilalti) sunt afisate in header mare si clar doua numere de telefon chiar si atunci cand intri de pe un link de afiliat. E normal asa ceva? Exemplu
    Un numar de telefon in header este oarecum ok zic eu si am vazut asta destul de des si la afilierea pe .com. Nu cred ca putem cere unui magazin online sa nu aiba un numar de telefon afisat clientilor tinand cont ca afilierea nu este singura lor metoda de promovare si ca unii clienti doresc sa se intereseze de stocuri, marimi disponibile etc lucru ce le este mai la indemana sa il faca telefonic decat prin e-mail unde ar trebui sa astepte cateva ore pentru un raspuns.

Problema si nesimtirea maxima apare atunci cand in niste campanii din categoriile fashion si lenjerie care langa butonul comanda online observi ca au pus subtil textul sau comanda prin telefon: 02xxxxx. Chiar zilele trecute am observat chestia asta. Voi trimite un e-mail la 2parale sa vad cam ce parere au despre asta.
    Ultima modificare făcută de RedHat; 8th November 2011 la 13:30.

Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Probabil est emia greu sa realizeze doua template diferite care sa fie accesate in functie de refer, eu am vrut sa introduc un magazin in 2parale si am vrut sa fac magazinul special pentru 2 parale pe un subdomeniu, cu aceeasi baza de date dar cu template diferit si neindexabil

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    33
    Posturi
    431
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Probabil est emia greu sa realizeze doua template diferite care sa fie accesate in functie de refer, eu am vrut sa introduc un magazin in 2parale si am vrut sa fac magazinul special pentru 2 parale pe un subdomeniu, cu aceeasi baza de date dar cu template diferit si neindexabil
    Se poate scoate numărul ăla de telefon destul de ușor dacă există un cookie de afiliat sau dacă refferer-ul este din 2parale, nu văd de ce te-ai complica cu un alt subdomeniu.
    Am un blog personal nou.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

bogdan, te astept cu o solutie pe chestia asta

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •