Pagina 17 din 577 PrimulPrimul ... 715161718192767117517 ... UltimulUltimul
Rezultate 161 la 170 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    39

Implicit

FIXED! Nu pusesem cookie.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Acum merge ok. Dar de ce ai setat timpul de viata pt cookie doar o zi? Care e pb daca o setezi pe 1 an sa zicem? Sau daca intra dupa o zi de pe alt link care nu-i prin 2p sa vada datele de contact?
    Signatura lipsa

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Ideea e sa ajut, nu sa dau mura in gura. Pe langa afiliere, am x reclame, nu mi se pare normal sa se reintoarca in site din reclama platita de mine si atunci sa cumpere pentru a ti plati comision. Oricum se intampla asta si acum, dar nu am de gand sa incurajez.
    Faptul ca de 3 luni consecutiv am 0% respinse, unul dintre cele mai mari comisioane (22-25%) si acum implementez si asta ar trebui sa fie suficient pentru o colaborare fructoasa de ambele parti.
    Si pentru ca ma intreba cineva cum naiba nu sunt comenzi respinse, mare diferenta este ca lucrez cu stoc, daca nu e disponibil, nu il poate comanda. In al doilea rand, toate comenzile facute pana in ora 21.00 se livreaza clientilor fix a doua zi pe majoritatea localitatilor. Si nu in ultimul rand, se tine sub observatie atenta curierul, daca sunt probleme intervenim si mijlocim intre client si curier pentru a se livra
    Culmea e ca am avut 4 expeditii refuzate ( ca mai sunt si tampiti ) dar nu au provenit din 2p.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Eu stiu un advertiser care mentinea 0% comisioane respinse platind chiar si pentru vanzarile care nu mai aveau loc din diverse motive. Sunt convins ca a meritat efortul de a plati comisioane care nu trebuiau platite doar pentru a mentine afiliatii fericiti

Fiecare stie ce vrea sa scoata din marketingul afiliat si cat timp vrea sa ramana in domeniu.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

e o prostie... voi platii fix ceea ce a fost convertit. or sa se apuce afiliatii sa faca comenzi false ca stiu ei ca eu le dau accept

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    33
    Posturi
    431
    Putere Rep
    30

Implicit

Ce chestie ciudată. Un comision respins luna trecută (pe 23) în evoMAG acum a trecut în așteptare. Știu sigur că l-am avut respins și nici nu e o comandă nouă pentru că e făcut în aceiași zi și a fost doar unul. I s-a mai întâmplat cuiva așa ceva?
    Am un blog personal nou.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Va rog sa mi confirmati daca vizitele prin event.2parale spre lenjerie.com.ro ascunde caseta cu nr telefon din pagina oricariu produs.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

@Kidu se pare ca-i ok, caseta dispare dupa incarcarea paginii. pt 1 sec o vad ca am net de romtelecom si totul e mai slow

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

@Bogdan Ungureanu si la mine la fel. un comision de luna trecuta respins acum e in asteptare.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    FIXED!.
    Va anuntam oficial implementarea unui sistem ce ascunde modulul de live support din pagina produsului. Pana de curand, orice vizitator ce accesa lenjerie.com.ro regasea la fiecare produs numere de telefon si id de messenger pentru un suport rapid. Desi am scos inca de la intrarea in 2parale invitatia de a face comenzi telefonice si am incurajat clientii sa isi faca cont pentru a beneficia de ofertele speciale si noutatile din magazin, acum facem un nou pas pentru a maximiza procentul comenzilor realizate online in defavoarea celor telefonice sau pe chat.

Suntem singurul magazin din 2parale ce ofera aceasta facilitate afiliatilor si printre putinele ce au 0% comisioane respinse pentru a treia luna consecutiv, impreuna cu procentul progresiv de comisionare ce atinge incredibilul 25% de la 1 decembrie, formam una dintre cele mai atractive campanii pe lenjerie si fashion.

Va reaminim ca pe luna octombrie, campania lenjerie.com.ro a avut al doilea cel mai mare comision aprobat in valoare de 164 ron speram sa il depasiti in curand.

Spor la conversii!
    Cele mai calde multumiri colegului Maldinii pentru cod si implementare!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •