1 out of 1 members found this post helpful.
Stau si ma uit si cateodata ma declar si intrigat dar ma si amuz in acelasi timp.
Sant curios daca vreunul dintre cei care contesta domeniile cu pricina au incercat vreodata sa vand un produs al unui magazin ce se regaseste intr-un sistem de afiliere. Nu de alta dar sa-mi zica si mie de ce informatii din interior ai nevoie ca sa vinzi. Mie mi-au trebuit maxim 2 luni ca sa ma prind ce poate fiecare magazin din 2parale. Si asta poate face oricine care vrea sa faca bani din afiliere. Repet nu iti trebuie informatie de interior ca sa afli ce si cum sa vinzi
Restul e cancan...
Acum referitor la cei care contesta siteurile de afiliati. Eu spun cu toata responsabilitatea ca nici macar pe domeniul IT nisa nu este acoperita. Si nici nu are cum sa fie acoperita daca nu apar afiliatii. Si dau un exemplu . La cautarea ASTA in prima pagina nu se regasesc decat 4 magazine online.
Conform price.ro placa asta de baza se regaseste la 26 de magazine. Vezi Aici . Dar in cautari nu apar decat 4. Si asta din cauza ca magazinele nu sant capabile sa acopere toata nisa pe longtail care reprezinta grosul cautarilor. Atunci daca esti MarketOnline te duci si intri in 2parale si incerci sa atragi afiliati care sa-ti acopere nisa. Asta ca sa clarificam si treaba ca saiturile de afiliati sant non valoare precum zic unii care n-au nici o treaba cu subiectul. AU VALOARE ECONOMICA IMENSA. !!!
Afiliatii nu ataca sau canibalizeaza pozitiile magazinelor in SERP!!! Afiliatii acopera nise pe longtail. Si atunci unde e greseala ca a intervenit Krumel pe o nisa care nu e acoperita de asemenea ( chiar daca siteurile erau ale lui ). Uite un exemplu AICI
E vreun magazin acolo?!!? e cineva pe nisa asta?!? E doar Krumel bag de seama . Si restul unde sant? E singur pe o nisa goala iar ceilalti 99,99% stau pe bloguri si forumuri tipand ca ocupa abuziv un loc dintr-o parcare goala iar ei stau cu masinile si n-au unde sa parcheze.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 19th May 2011 la 10:24.
2 out of 2 members found this post helpful.
De acord. Cine a avut putin timp sa investeasca in studierea sistemului [deci vrea sa faca bani din afiliere prin munca] stie ca totul e o mascarada care prinde la nestiutori.
Membru fondator al societății secrete
Afiliatti.
1 out of 1 members found this post helpful.
RoManiac, cred ca mergi mult prea departe. Nu cred ca s-a declarat nimeni lezat sau pagubit in vreun fel. Din cate am inteles eu de aici de pe margine, lumea se leaga de asta:
"Da, angajatii 2Parale nu au voie (prin politica interna a firmei) sa dezvolte proiecte de afiliere pe perioada cat sunt angajati – si nici unul dintre ei nu o face – acesta fiind dealtfel doar unul dintre multiplele aspecte ale relatiei (necesare) de incredere totala dintr-o firma aflata (inca) la inceput de drum".
S-apoi, daca incredere nu e, nimic nu e!