Pagina 7 din 577 PrimulPrimul ... 567891757107507 ... UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Mar era si timpul sa (te) ataci. Da, imi e prieten in primul rand. Iar la intalnirile 2Parale am specificat ca imi e si angajat. N-ai cum sa stii lucrurile astea, deci ignor prostiile pe care le-ai scris. Poate era mai bine sa nu te bagi din moment ce nu stii ce se intampla, tragi concluzii doar de pe ce ai "sapat" - lucru care era evident, la vedere si pe care uimitor, "sapand", l-ai descoperit.

Well, se pare ca pana acum site-urile stau destul de bine la cautari, teoriile tale de pe .com nu prea tin. Iar legat de vesica dezbatere intula despre programare vs. SEO, n-are rost sa imi explici ca taguri <strong> neinchise or sa il penalizeze. Site-urile merg deja pe un an de zile si nu au nici o problema. Ai un fix, trec peste.

Poate iti actualizezi informatiile privind SEO in .ro, ceea ce zici tu tine de .com.

Restul afirmatiilor sint fix cum le-ai cataogat "romanian style". Mi se pare ciudat sa vezi pe altul, dar sa nu te vezi pe tine. E precum proverbul ala "Râde ciob de oală spartă".

Kidu, nu stiu daca iti dai seama, dar Boerescu daca ar fi vazut ceva negativ in ceea ce am facut ... acum nu mai colaboram (ptr. ca nu sint angajat, colaborez) cu 2Parale. E dreptul tau sa nu crezi, nici nu cred ca vrea cineva sa crezi ce zic eu sau el.

Ce mi se pare curios e ca cei "prejudiciati" si care au comentat pe topicul asta sau pe faimosul blog, nu sint in 2parale sau daca sint nu castiga nici macar 3 lei. Deduc deci ca rostul discutiilor tine de carota ieftina si de senzational evident. Trolling?

Exista cineva prejudiciat pe bune de faptul ca am acoperit in 2010 o nisa, pe o piata goala, cu niste domenii facand research "aka date confidentiale"? Daca nu sint va rog sa limitati carota, ptr ca multi vorbiti fara sa stiti ce.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 19th May 2011 la 08:56.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Stau si ma uit si cateodata ma declar si intrigat dar ma si amuz in acelasi timp.

Sant curios daca vreunul dintre cei care contesta domeniile cu pricina au incercat vreodata sa vand un produs al unui magazin ce se regaseste intr-un sistem de afiliere. Nu de alta dar sa-mi zica si mie de ce informatii din interior ai nevoie ca sa vinzi. Mie mi-au trebuit maxim 2 luni ca sa ma prind ce poate fiecare magazin din 2parale. Si asta poate face oricine care vrea sa faca bani din afiliere. Repet nu iti trebuie informatie de interior ca sa afli ce si cum sa vinzi Restul e cancan...

Acum referitor la cei care contesta siteurile de afiliati. Eu spun cu toata responsabilitatea ca nici macar pe domeniul IT nisa nu este acoperita. Si nici nu are cum sa fie acoperita daca nu apar afiliatii. Si dau un exemplu . La cautarea ASTA in prima pagina nu se regasesc decat 4 magazine online.

Conform price.ro placa asta de baza se regaseste la 26 de magazine. Vezi Aici . Dar in cautari nu apar decat 4. Si asta din cauza ca magazinele nu sant capabile sa acopere toata nisa pe longtail care reprezinta grosul cautarilor. Atunci daca esti MarketOnline te duci si intri in 2parale si incerci sa atragi afiliati care sa-ti acopere nisa. Asta ca sa clarificam si treaba ca saiturile de afiliati sant non valoare precum zic unii care n-au nici o treaba cu subiectul. AU VALOARE ECONOMICA IMENSA. !!!

Afiliatii nu ataca sau canibalizeaza pozitiile magazinelor in SERP!!! Afiliatii acopera nise pe longtail. Si atunci unde e greseala ca a intervenit Krumel pe o nisa care nu e acoperita de asemenea ( chiar daca siteurile erau ale lui ). Uite un exemplu AICI

E vreun magazin acolo?!!? e cineva pe nisa asta?!? E doar Krumel bag de seama . Si restul unde sant? E singur pe o nisa goala iar ceilalti 99,99% stau pe bloguri si forumuri tipand ca ocupa abuziv un loc dintr-o parcare goala iar ei stau cu masinile si n-au unde sa parcheze.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 19th May 2011 la 10:24.

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    1.582
    Putere Rep
    52

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

De acord. Cine a avut putin timp sa investeasca in studierea sistemului [deci vrea sa faca bani din afiliere prin munca] stie ca totul e o mascarada care prinde la nestiutori.
    Membru fondator al societății secrete Afiliatti.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    De acord. Cine a avut putin timp sa investeasca in studierea sistemului [deci vrea sa faca bani din afiliere prin munca] stie ca totul e o mascarada care prinde la nestiutori.
    Pai normal ca orice om care a studiat marketingul afiliat isi da seama ca am dreptate. Daca oriunde in lume da randament si un plus magazinelor , in Romania de ce dracu s-ar face exceptie.

In Romania totul tinde sa devina o mascarada regizata de oameni detinatori de bloguri frustrati ca li se fura articolele si astfel considera ca ABSOLUTUL totul este nociv. Dar n-au discernamand de a face diferenta intre gainarii si treaba serioasa. Ma ... beeep ... pe gainarii care fura continut de pe bloguri pentru a face bani din Adsense de ordinul catorva centi pe zi . Astia dau apa la moara acestor bloguri.

Toti urla la Krumel daca sant sau nu ale lui domeniile alea. Ce conteaza?!!!!!!!!!? Eu intreb .... Unde sant saiturile voastre ale celor care critica !?!?!!? ca pe sus pe acolo nu le regasesc in SERP. Si nu le regasesc pentru ca ele nu exista!!!

Sariti la gatul unuia ca ocupa de unul singur un spatiu imens invocand un argument total aberant . Dar eu intreb inca o data. Unde sant saiturile celor care se considera indreptatiti sa ocupe locul ala si se simt lezati de faptul ca Krumel are ... "informatii" valoroase din interior reusind sa ocupe un loc pe care nimeni nu-l revendica

Asa ca totul din punctul meu de vedere nu este decat mascarada ieftina. Nici macar nu conteaza daca saiturile alea sant sau nu ale lui. Dar cum omul a dat un raspuns ramane doar ca cei cu spirit jurnalistic de scandal sa troleze in continuare.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 19th May 2011 la 10:45.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Eu zic ca a facut ceva bun, ca in urma experientelor facute cu acele site-uri a facut publice multe informatii utile celor care vor sa activeze ca afiliati.
    PS:
    Si eu am inregistrate pe numele meu diverse diverse domenii care nu imi apartin, pentru simplu fapt ca cei care le folosesc nu stiu sa cumpere si sa administreze un domeniu, sau nu au timp de asta, iar eu dintr-un cont pot manageria toate aceste domenii.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    52

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

RoManiac, cred ca mergi mult prea departe. Nu cred ca s-a declarat nimeni lezat sau pagubit in vreun fel. Din cate am inteles eu de aici de pe margine, lumea se leaga de asta:

"Da, angajatii 2Parale nu au voie (prin politica interna a firmei) sa dezvolte proiecte de afiliere pe perioada cat sunt angajati – si nici unul dintre ei nu o face – acesta fiind dealtfel doar unul dintre multiplele aspecte ale relatiei (necesare) de incredere totala dintr-o firma aflata (inca) la inceput de drum".

S-apoi, daca incredere nu e, nimic nu e!

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

@Rares - pai si asta nu e treaba lor, politica lor _interna_ ? Ce ne pasa noua?
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    48

Implicit

@Rares nu merg deloc prea departe.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

-Rares-, faptul ca am cumparat niste domenii nu inseamana ca am dezvoltat proiecte. E o diferenta pe care ar trebui foarte usor sa o faci.

Tocmai, ca a fost vorba de incredere. dar probabil partea asta nu iti sare in ochi:
    Asa ca raspunsul este: Nu, proiectele respective nu sunt dezvoltate de Krumel si el nu a incasat nici un ban de pe urma lor - el este (sau era) doar detinatorul domeniilor – dupa cum a declarat public pe seopedia si/sau am raspuns noi direct in discutii one-to-one sau pe mailuri cu oameni interesati de subiect.

Il cunosc personal pe afiliatul care a construit si crescut proiectele respective (il platim lunar, avem contract cu el) – si nu, nu e Krumel. Acum poate afla oricine numele afiliatului in cauza – domeniile au fost transferate oficial catre el dupa “scandalul” generat de demascarea “conspiratiei domeniilor” by Krumel & 2Parale.
    Ciudat cum de nu ti-a sarit in ochi si fraza asta..
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    52

Implicit

Puthre, nu stiu si personal nu imi pasa. Vroiam doar sa subliniez ca daca s-a produs o "magarie", aceasta a fost incalcarea regulamentului lor intern si nu faptul ca krumel a acoperit niste nise pe care altii nu au fost in stare sa le ocupe.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    -Rares-, faptul ca am cumparat niste domenii nu inseamana ca am dezvoltat proiecte. E o diferenta pe care ar trebui foarte usor sa o faci.

Tocmai, ca a fost vorba de incredere. dar probabil partea asta nu iti sare in ochi:

Ciudat cum de nu ti-a sarit in ochi si fraza asta..

Am citit bre tot ce e acolo, dar eu unul nu cred ce ai bolduit tu acolo. Nu ziceai ca tipul respectiv ti-e angajat? Lucrurile sunt tulburi, trebuie sa o recunosti.

Nu aveam de gand sa activez pe acest thread si nici nu vreau sa o fac in continuare, dar te-ai luat de mine aiurea...
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 19th May 2011 la 11:18.

Pagina 7 din 577 PrimulPrimul ... 567891757107507 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •