O explicatie pentru o crestere bursca si masiva ar fi ca a intrat in sistem un afiliat "puternic". Evident e doar o ipoyeza in realitate nu avem de unde stii cu adevarat.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Daca informatia e corecta factori ar fi mai multi: creste economia la general, cresc vanzarile online la general si reducerile de vara traditionale, astea toate inafara celor expuse mai sus.
economia e in rahat, vanzarile online nu cresc asa repede, iar reducerile de vara traditionale cred ca le visezi tu. Unde stii tu in tara asta reduceri de vara?
Probabil dupa topicurile de pe seopedia in care se discuta mai mult despre ei, dupa ce au bagat mai multe magazine au intrat si mai multi afiliati . Ca sa stiti, din alea 3.326 de vanzari in plus, 3 sunt ale mele .
Codeinwp.com - Wordpress experts
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Poate afiliații și-au optimizat site-urile pentru conversii. De exemplu, chiar dacă a început vara, luna aceasta am făcut aproape dublu în profitshare cât am făcut luna trecută.
Am un blog personal nou.
Vanzarile sunt mai mari sau mai mici in dependenta de produs: costumele de baie cu siguranta au explodat in vanzari, si numai ieftine nu sunt etc Si din ce am vazut eu in concursul asta cu afiliatii le merge din ce in ce mai bine celor de la 2 parale. Seminare si traininguri cu afiliatii etc si uite ca cresc vanzarile.
sunt pe primul loc pe top 4 keywords pe baie, nu e asa mare smecherie. Nu de aici sunt vanzarile mari.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)