Resping altii si cu automatizare..ca tot manual se face..au rate de 40% insa nu ii verifica nimeni
Resping altii si cu automatizare..ca tot manual se face..au rate de 40% insa nu ii verifica nimeni
Am pus un link pe Fb catre elefant, prin contul meu goo/gl apar 882 clickuri, in 2performant apar 70 clickuri. Am facut comanda pt. mine prin link. nu se inreg nicio conversie. Am sters ce am shareuit. Cam asta e situatia !
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Ma tem ca ce spui tu aici are legatura cu Facebook si nu cu elefant sau cu reteaua. Esti sigur ca nu ai facut nimic gresit care sa te induca in eroare? Ai verificat daca cei care dau click pe link-urile puse de tine pe FB trec prin 2P?
N-am pus niciodata link-uri de afiliere pe FB dar cred ca e posibil sa rezolve toate redirecturile si sa trimita vizitatorul direct in pagina finala. Asta inseamna adio cookie, adio comision!
@Avram - Nu mai promovez elefant decat sporadic, dar acum am facut un test doar ca sa verific. Link nou facut prin quicklink, scurtat prin goo.gl, postat pe o pagina de a mea de Facebook, dat click si facut comanda. Comisionul s-a inregistrat. Nu zic ca nu pot aparea la un moment dat probleme, mi-ar lua ceva timp si cateva beri ca sa-ti povestesc fiecare problema de genul asta.
Si legat de nr de click-uri raportat, stiu ca au fost ceva probleme si la bit.ly acum ceva timp. Gen in loc de 200 de click-uri imi raporta 1500.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
dupa ora 7 seara s-au inregistrat si la mine 2 comisioane. e suficient cat sa nu ma stresez .
In 2performant s-au platit comisioane, dupa migrare? eu am doar ce transf. din 2parale
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Adevarul e ca Elefant de tot kkt, m-am chinuit sa fac comanda pentru mine. Am renuntat, am incercat dupa cateva ore, nu mai erau stocuri la unele carti, nu am putut sa platesc cu cardul, f. greu mergea, probabil de la trafic - aveau reduceri de 50% la carti. Nu ma mir ca nu inregis. comisioanele!
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Am si eu un comision pe la ei de vreo 3 luni in asteptare. Culmea ca a cumparat cineva niste carti de pe un link al meu si le-a platit/primit. Nu ma omor eu cu afilierea pe 2parale, dar se pare ca merg cam dubios treburile.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Ce mișto a început ziua. Toți ăștia pe care îi promovam mai intens se duc pe copcă. Fain tare cu 2performant.
Screenshot_2016-09-23-08-21-40.jpg
Sunt idioate rau mesajele alea, umplu casutele inutil.
dar in caz de probleme cei de la 2performant o sa zica "Noi am anuntat" ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)