Pagina 563 din 577 PrimulPrimul ... 63463513553561562563564565573 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.621 la 5.630 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

johny2k este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

Ceva noutati ce la Elefant? Au inceput sa plateasca comisioanele din luna iunie? intelesesem ca la inceputul lunii vin banii .

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    21

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Nici vorba ..... elefant, daca merge asa, o sa fie o copie declub din pacate. Si nu asta e cea mai mare problema!!! 2parale (2performant) se pare ca accepta tot mai multe compromisuri din parte campaniilor de acest gen... Ei au uitat, ca pe spatele nostru, al afiliatilor, isi castiga painea.
    De luna trecuta, am inceput sa directionez cam tot ce s-a putut catre profitshare, ca 2parale, se pare ca isi cam bate joc de noi... Rusine!!!
    Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

Am crezut ca odata cu schimbarea platformei vom avea parte de o schimbare totala. Se pare insa ca o sa fie din ce in ce mai rau.

Trimis de pe al meu HUAWEI GRA-L09 folosind Tapatalk

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    30

Implicit

Păi de comisionul de 2% ce ziceți? Și de ce schimbul nu este ron/euro cum suntem obișnuiți? Eu încep să-mi pierd interesul în 2performant cât și profitshare.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Eu nu inteleg de ce nu poti seta din profil sa afiseze comisionul direct in valuta pe care o doresti
    Prin schimbul dublu Leu - Euro si apoi din nou Euro - Leu apar pierderi pentru afiliat
    In al doilea rand eu vreau sa stiu cat incasez in lei din pretul produsului ce se vinde in lei
    Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post
    Păi de comisionul de 2% ce ziceți? Și de ce schimbul nu este ron/euro cum suntem obișnuiți? Eu încep să-mi pierd interesul în 2performant cât și profitshare.
    Despre ce comision este vorba?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

Acum nu mai vezi nici macar zececatre ce s-a.dat link. In plus mesageria e doar ca sa iti trimita ei mesaje, de raspuns nu se deranjeaza nimeni. Paraca sunt autisti.
    Nu mai vezi nici cine ascunde nr de telefon si nici tos-ul fiecarul afiliat nu mai e complet.

Trimis de pe al meu HUAWEI GRA-L09 folosind Tapatalk

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Eu nu inteleg de ce nu poti seta din profil sa afiseze comisionul direct in valuta pe care o doresti
    Prin schimbul dublu Leu - Euro si apoi din nou Euro - Leu apar pierderi pentru afiliat
    Nu se face un schimb dublu, e doar o chestie de afisare. Comisioanele sunt afisate mai peste tot in EUR, dar isi pastreaza valoarea in moneda in care sunt platite de catre advertiseri (afisat in pagina fiecarui program de afiliere in parte).

Iar cei 2% se retin doar daca inregistrezi comisioane in EUR si ii retragi in RON sau invers. Daca inregistrezi comisioane in RON si retragi in RON (majoritatea situatiilor), cat generezi atata poti retrage.

In al doilea rand eu vreau sa stiu cat incasez in lei din pretul produsului ce se vinde in lei
    Click pe details in listingul de comisioane. Scrie acolo suma in RON (Commission amount), daca e un comision pentru un program ce plateste in lei.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    Nu se face un schimb dublu, e doar o chestie de afisare. Comisioanele sunt afisate mai peste tot in EUR, dar isi pastreaza valoarea in moneda in care sunt platite de catre advertiseri (afisat in pagina fiecarui program de afiliere in parte).

Click pe details in listingul de comisioane. Scrie acolo suma in RON (Commission amount), daca e un comision pentru un program ce plateste in lei.
    Si de ce nu faceti o chestie mai simpla pentru afiliat sa fie afisate comisioanele direct in suma setata de utilizator in pagina de profil
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    42

Implicit

Si de ce nu faceti o chestie mai simpla pentru afiliat sa fie afisate comisioanele direct in suma setata de utilizator in pagina de profil
    Nu exista "suma setata de utilizator in pagina de profil", atata vreme cat poti avea mai multe profile de plata, fiecare cu cate o moneda asociata.

Avem in plan sa permitem selectarea unei monede de referinta pentru listarea de comisioane si pentru statistici (cand te uiti la o asemenea pagina, cu comisioane si in EUR si in RON, sa selectezi in ce moneda sa le vezi).

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Da rau anularea comisioanelor dupa 3 saptamani de la inregistrare cu motivul Comanda anulata. Nu acuz, spun doar ca ar fi nevoie de automatizare.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •