Pagina 562 din 577 PrimulPrimul ... 62462512552560561562563564572 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.611 la 5.620 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de johny2k Vezi Post
    Salut. Desi sunt inscris de ceva timp pe forumul asta, m-am multumit pana acum doar sa stau deoparte si sa ma informez. Citind ultimile pagini insa, cred ca ceva imi scapa: toti afiliatii au un contract cu 2Parale, in consecinta nu ar fi mult mai usor, elegant si "occidental" sa existe un grup organizat care sa isi ceara banuti in instantele din Romania? Pentru ca tehnic vorbind afiliatul este sub contract cu reteaua si nu cu magazinele.
    Trecand peste asta, observ ca apar intarzieri si la case mai mari: elefant are sa imi dea banuti de vreo 2 luni si nu vad niciun semn de la ei. Si nu sunt singurii. Cred ca am sa imi incasez banii si voi renunta la 2P.
    ...acel grup ar trebui sa fie suficient de mare ca numar, sa aiba o suma suficient de mare de recuperat. Avocatii si timpul consumat in instante in RO nu sunt neglijabile. Uneori costa foarte multi bani si nervi...
    Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

In plus afiliatii nu au contract cu magazinele ci cu 2Performant...

johny2k este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

@geo888 deja astea sunt chestii tehnice. am inteles ca e vorba totusi de sume ce ajung pana la 30 000. ideea era ca asa se rezolva business-urile in mod civilizat si nu cu balacareli. (zic eu, care nu am de incasat niciun ban de la DeClub : ).

@LensFlare asta am spus si eu ca au contract cu 2Parale sau cu 2Perfomant, cum le-o mai zice.

Trecand peste scandalul cu DeClub, vad ca toata lumea ofera feed-uri cu doar 6 campuri. care e faza? ii obliga cei de la 2P sau ii doare undeva pe baieti? am trimis mesaj la un mare magazin online ca as vrea un feed complet si nici macr nu s-au deranjat sa imi raspunda. Voi cum procedati?

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de johny2k Vezi Post
    ...vad ca toata lumea ofera feed-uri cu doar 6 campuri. care e faza? ii obliga cei de la 2P sau ii doare undeva pe baieti? am trimis mesaj la un mare magazin online ca as vrea un feed complet si nici macr nu s-au deranjat sa imi raspunda. Voi cum procedati?
    In noua platforma 2P este predefinit doar un numar de 6 campuri, daca vrei mai multe campuri in feed-ul tau, dupa ce l-ai creat trebuie sa intri in My Feeds sa il editezi si o sa vezi ca sunt valabile inca 13 campuri pe care trebuie sa le tragi din dreapta in stanga pe cele pe care le doresti adaugate la cele 6. Acest proces (de mutare din dreapta in stanga) este destul de greoi dar au zis ca o sa lucreze la el sa il mai imbunatateasca. Dupa ce dai Save o sa ai feed-ul cu campurile pe care le doresti tu. Daca insa din campurile astea unele sunt goale, trebuie sa contactezi advertiser-ul sa ii spui lui ca vrei info si acolo.

johny2k este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    GB
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    In noua platforma 2P este predefinit doar un numar de 6 campuri, daca vrei mai multe campuri in feed-ul tau, dupa ce l-ai creat trebuie sa intri in My Feeds sa il editezi si o sa vezi ca sunt valabile inca 13 campuri pe care trebuie sa le tragi din dreapta in stanga pe cele pe care le doresti adaugate la cele 6. Acest proces (de mutare din dreapta in stanga) este destul de greoi dar au zis ca o sa lucreze la el sa il mai imbunatateasca. Dupa ce dai Save o sa ai feed-ul cu campurile pe care le doresti tu. Daca insa din campurile astea unele sunt goale, trebuie sa contactezi advertiser-ul sa ii spui lui ca vrei info si acolo.
    Bogdaprosti omule si sa iti aduca moshu sub pom tot ce iti doresti. Eu nu am gasit nicaieri pe platforma explicatiile astea. Inca odata multumesc si spor in toate.

TechSmurf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    33
    Posturi
    48
    Putere Rep
    22

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Era in webinar, a fost explicata chestia cu feedurile.

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    21

Implicit

Sunt ceva probleme cu elefant si plata comisioane? Nu de alta, dar m-am uitat acum in 2p si vad ca am comisioane acceptate si de la inceputul lunii iunie, dar plata ... lipsa + ca sunt destul de multe comisioane respine pe motiv: comanda anulata
    Mai sunt colegi in aceasta situatie?
    Multumesc
    Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    34

Implicit

confirm intarzierea de la elefant...
    Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    692
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de nrb220 Vezi Post
    Sunt ceva probleme cu elefant si plata comisioane? Nu de alta, dar m-am uitat acum in 2p si vad ca am comisioane acceptate si de la inceputul lunii iunie, dar plata ... lipsa + ca sunt destul de multe comisioane respine pe motiv: comanda anulata
    Mai sunt colegi in aceasta situatie?
    Multumesc
    Ce e in iunie va fi achitat la finele acestei luni. In timp ce comisioanele din iulie vor fi procesate tot la finele acestei luni.

Cam asa au stat lucrurile intotdeauna la elefant, cel putin in cazul meu.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

andrei.d este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th July 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salutare,

Referitor la "situatia" declub.ro ... eu nu cred ca suma de 30 000 lei este corecta, spun asta fiindca eu am de recuperat o felie mult prea mare din cei 30 000 lei si nu am pretentia ca sunt printre cei mai performanti afiliati ai lor.
    Tind sa cred ca daca suma totala de plata catre afiliati e corecta avand in vedere cat am eu de primit, "superafiliatii" sau apropiatii retelei stiau de ceva vreme ce urmeaza sa se intample si nu au mai promovat acest magazin.

personal nu cred ca am sa mai vad acei bani ....

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •