In plus afiliatii nu au contract cu magazinele ci cu 2Performant...
@geo888 deja astea sunt chestii tehnice. am inteles ca e vorba totusi de sume ce ajung pana la 30 000. ideea era ca asa se rezolva business-urile in mod civilizat si nu cu balacareli. (zic eu, care nu am de incasat niciun ban de la DeClub :).
@LensFlare asta am spus si eu ca au contract cu 2Parale sau cu 2Perfomant, cum le-o mai zice.
Trecand peste scandalul cu DeClub, vad ca toata lumea ofera feed-uri cu doar 6 campuri. care e faza? ii obliga cei de la 2P sau ii doare undeva pe baieti? am trimis mesaj la un mare magazin online ca as vrea un feed complet si nici macr nu s-au deranjat sa imi raspunda. Voi cum procedati?
In noua platforma 2P este predefinit doar un numar de 6 campuri, daca vrei mai multe campuri in feed-ul tau, dupa ce l-ai creat trebuie sa intri in My Feeds sa il editezi si o sa vezi ca sunt valabile inca 13 campuri pe care trebuie sa le tragi din dreapta in stanga pe cele pe care le doresti adaugate la cele 6. Acest proces (de mutare din dreapta in stanga) este destul de greoi dar au zis ca o sa lucreze la el sa il mai imbunatateasca. Dupa ce dai Save o sa ai feed-ul cu campurile pe care le doresti tu. Daca insa din campurile astea unele sunt goale, trebuie sa contactezi advertiser-ul sa ii spui lui ca vrei info si acolo.
Era in webinar, a fost explicata chestia cu feedurile.
Sunt ceva probleme cu elefant si plata comisioane? Nu de alta, dar m-am uitat acum in 2p si vad ca am comisioane acceptate si de la inceputul lunii iunie, dar plata ... lipsa + ca sunt destul de multe comisioane respine pe motiv: comanda anulata
Mai sunt colegi in aceasta situatie?
Multumesc
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
confirm intarzierea de la elefant...
Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Salutare,
Referitor la "situatia" declub.ro ... eu nu cred ca suma de 30 000 lei este corecta, spun asta fiindca eu am de recuperat o felie mult prea mare din cei 30 000 lei si nu am pretentia ca sunt printre cei mai performanti afiliati ai lor.
Tind sa cred ca daca suma totala de plata catre afiliati e corecta avand in vedere cat am eu de primit, "superafiliatii" sau apropiatii retelei stiau de ceva vreme ce urmeaza sa se intample si nu au mai promovat acest magazin.
personal nu cred ca am sa mai vad acei bani ....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)