Pagina 462 din 577 PrimulPrimul ... 362412452460461462463464472512562 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.611 la 4.620 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    @Tom - te contrazic (din nou ), in 2011 au fost reduceri, am cumparat multe produse atunci si multe din ele nici pana azi nu au atins pretul de atunci. Ca idee: frigider Candy cu 499 lei, TV LCD LG de 32" cu 999 lei (tine cont ca era 2011), monitor LED cu TV de la Benq de 21,5" cu 449 lei, aparat foto compact cu 99 lei, multifunctionala Canon cu 99 lei si mai erau cateva mai mici, webcam, stick USB, etc. In 2012 am fost dezamagit, insa am stiut ca magazinele pot sa puna si "ler" la reducere ca tot se va vinde.
    Poti sa ma contrazici, nu e bai. Au fost reduceri pentru tine, pentru mine nu (La nokia 6100 or avea reducere anul asta?). Fiecare are o lista de cumparaturi si o lista de preturi, de unde pleaca reducerile, asa ca e posibil ca pentru tine sa fie reduceri de 50-70% si pentru mine sa nu fie.

Repet, eu nu mi-am cumparat niciodata nimic de BF, dar nu ca NU as fi vrut. Daca tot imi cumpar ceva, nu cumpar colectii expirate (magazinele de fashion cu reduceri de la noi) sau produse de 5 ani (it& electro), ca sa nu vorbesc de cizme still ugg si ceasuri guess. Da, acolo sunt reduceri, dar nu pentru mine.

Prefer oricand sa cumpar ultimul model de tv (daca am bani pt el), decat sa stau 5 ani sa se ieftineasca cu 30%, ca sa am reducere, cand tehnlogia e deja veche si nu se mai fabrica componentele respective.

Asta nu inseamna ca nu sunt un potential client, sau ca nu astept BF in speranta unui "chilipir". AM un hobby pentru shopping si prefer sa cred ca ma pricep la cumparaturi.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

danutz_rdc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2013
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

Implicit

Vad ca sunt probleme cu exportarea feed-urilor,ma chinui sa le descarc de 2 zile.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Poti sa ma contrazici, nu e bai. Au fost reduceri pentru tine, pentru mine nu (La nokia 6100 or avea reducere anul asta?). Fiecare are o lista de cumparaturi si o lista de preturi, de unde pleaca reducerile, asa ca e posibil ca pentru tine sa fie reduceri de 50-70% si pentru mine sa nu fie.

Repet, eu nu mi-am cumparat niciodata nimic de BF, dar nu ca NU as fi vrut. Daca tot imi cumpar ceva, nu cumpar colectii expirate (magazinele de fashion cu reduceri de la noi) sau produse de 5 ani (it& electro), ca sa nu vorbesc de cizme still ugg si ceasuri guess. Da, acolo sunt reduceri, dar nu pentru mine.

Prefer oricand sa cumpar ultimul model de tv (daca am bani pt el), decat sa stau 5 ani sa se ieftineasca cu 30%, ca sa am reducere, cand tehnlogia e deja veche si nu se mai fabrica componentele respective.

Asta nu inseamna ca nu sunt un potential client, sau ca nu astept BF in speranta unui "chilipir". AM un hobby pentru shopping si prefer sa cred ca ma pricep la cumparaturi.
    Pai si atunci de ce nu cumperi din afara ceva? Acolo se zice ca BF se simte serios. N-am fost foarte curios sa si verific, sincer

Off: Din cate stiam eu, chiar si anul trecut, romanii au cumparat de BF mai mult din afara decat de la noi. Erau undeva niste date. Foarte probabil sa se fi luat in considerare platile cu cardul, iar in cazul asta ro pierde ca ne place pe ramburs. Dar totusi, e ceva daca a fost asa.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    41

Implicit

Dragilor,

Au existat reduceri de Black Friday anul trecut si in Romania. Este vorba despre reduceri reale. De asemenea au existat si asa-zisele "reduceri", care de fapt nu erau nimic altceva decat simple aberatii scenice. In cazul acestora, fie preturile au fost umflate si li s-a aplicat o "mega reducere" de Black Friday, fie nu au fost reduse deloc, decat au primit denumierea de "reducere".

Spun ca au existat reduceri reale, deoarece am cumparat produse a caror evolutie a pretului le-am urmarit-o in mod deosebit pe o perioada de peste 6 luni si care imi era foarte cunoscuta.

Pe cale de consecinta, va asigur eu ca chiar au existat si magazine online care au oferit produse cu reduceri foarte bune, nu produse din generatii/tehnologii/colectii vechi, ci de actualitate. De asemenea, da, exista si tepari, insa ii cunoasteti foarte bine cu totii, asa ca evitati-i pe cat posibil!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Off: Scriu tot aici, desi este legat de eMag, pentru a completa cele scrise de mine anterior. Citez din articolul aparut azi in Capital, vis-a-vis de ce a facut eMag anul trecut de BF:
    eMAG, cel mai mare magazin online din ţara noastră, a avut anul trecut peste 2,6 milioane de vizite şi comenzi în valoare de 12 milioane de euro într-o singură zi. Până la finalul weekendului, valoarea totală a comenzilor depăşea 15 milioane de euro. Numărul produselor puse în vânzare a depăşit 120.000 de unităţi, iar comenzile au fost peste aşteptări, ajungând şi până la 1.638 pe minut, astfel încât, la doar patru ore de la lansarea promoţiei, aproape întreg stocul dedicat acestei zile a fost epuizat. Până la sfârşitul zilei, clienţii eMAG plasaseră mai bine de 92.000 de comenzi pe site. În total, aceştia au cumparat peste 150.000 de produse. Reducerile totale aplicate la acest stoc de produse au depăşit 5 milioane de euro. Anul acesta, eMAG pregăteşte un eveniment şi mai mare, de trei ori mai mare decât cel de anul trecut, potrivit surselor Capital.
    Oarecum era previzibila miscarea evoMag avand in vedere statisticile de mai sus.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    41

Implicit

Banuiesc ca evomag au chef de caterinca cu acel 1% comision ("de Black Friday-ul lor") intre 22 - 24 Noiembrie, nu? Scuze, dar nu ma pot abtine, sa se promoveze singuri!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

si este ora 14:01 la f64 si avem deja
    Fatal Error
    :Could not connect to MySQL Server 89.42.11.5989.42.11.59
    Este cineva sceptic cu ce o sa se intampla si la evomag?? Asta se intampla cand nu esti pregatit cum trebuie...

Avatarul lui Valentin Drăgănescu
    Valentin Drăgănescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd April 2011
    Posturi
    152
    Putere Rep
    27

Implicit

Eu zic ca sunt reduceri de Black Friday. Anul trecut am cumparat un Nikon D5100 ( kit cu obiectiv) de la Altex. Urmaream de ceva vreme pretul pentru acest produs si stiam ca se invarte pe la 2800-3000 lei atunci. De Black Friday costa 1800 lei la Altex, iar astazi are urmatorul pret Camera foto DSLR NIKON D5100, 16.2 Mp, 3 inch, obiectiv 18-55 VR + card SDHC 8GB + geanta | ALTEX

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    58

Implicit

sa stiti ce sa promovati de Black Friday: sa curga comisioanele!
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Cartus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

Intrebare: daca pun un link cu bit.ly pe twitter, pe profitshare am intre 5-8 click-uri in 2-3 minute, pe 2 parale am 0. E ceva care se intampla automat si de care 2parale nu tine cont (gen roboti pe twitter care verifica linkurile postate)?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •