Postat în original de
Dragos Bunea
@Tom - te contrazic (din nou
), in 2011 au fost reduceri, am cumparat multe produse atunci si multe din ele nici pana azi nu au atins pretul de atunci. Ca idee: frigider Candy cu 499 lei, TV LCD LG de 32" cu 999 lei (tine cont ca era 2011), monitor LED cu TV de la Benq de 21,5" cu 449 lei, aparat foto compact cu 99 lei, multifunctionala Canon cu 99 lei si mai erau cateva mai mici, webcam, stick USB, etc. In 2012 am fost dezamagit, insa am stiut ca magazinele pot sa puna si "ler" la reducere ca tot se va vinde.
Poti sa ma contrazici, nu e bai. Au fost reduceri pentru tine, pentru mine nu (La nokia 6100 or avea reducere anul asta?). Fiecare are o lista de cumparaturi si o lista de preturi, de unde pleaca reducerile, asa ca e posibil ca pentru tine sa fie reduceri de 50-70% si pentru mine sa nu fie.
Repet, eu nu mi-am cumparat niciodata nimic de BF, dar nu ca NU as fi vrut. Daca tot imi cumpar ceva, nu cumpar colectii expirate (magazinele de fashion cu reduceri de la noi) sau produse de 5 ani (it& electro), ca sa nu vorbesc de cizme still ugg si ceasuri guess. Da, acolo sunt reduceri, dar nu pentru mine.
Prefer oricand sa cumpar ultimul model de tv (daca am bani pt el), decat sa stau 5 ani sa se ieftineasca cu 30%, ca sa am reducere, cand tehnlogia e deja veche si nu se mai fabrica componentele respective.
Asta nu inseamna ca nu sunt un potential client, sau ca nu astept BF in speranta unui "chilipir". AM un hobby pentru shopping si prefer sa cred ca ma pricep la cumparaturi.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.