toti treijdemii?
toti treijdemii?
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Pai daca Octav are in feed 1731 de produse si eu doar 500, cred ca problema e la 2parale, nu la advertiser si nici la mine.
Dupa TinaR si Leonardo intra in Profitshare.. prevad ca in curand 2Parale va renunta la taxa de retea si va ramane doar cu comisionul pentru advertiseri...
Iar pentru afiliati, va garanta plata comisioanelor aprobate de advertiseri...
cand vor renunta la 2p pentru profitshare, abia atunci ...
oare de ce nu vrea sa plateasca comisioanele Fashionup Afiliere: FashionUP? | zoso blog ? cu toate astea are nevoie de afiliati
observ ca LaRedoute a platit in 2p si nu mai apar in Profitsharemai departe imi raman doua variante, fie raman cu recunoasterea culpei in care suntem (ca-i reala), fara a da alte explicatii asupra motivatiilor, fie intru in jocul asta si vin cu niste statistici de advertiser #1 in 2p multe luni
Ultima modificare făcută de avram; 16th April 2014 la 18:31.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Sunt si advertiseri seriosi care isi platesc facturile la timp, au rate de respignere sub 5% si care vor sa paraseasca 2parale pentru profitshare din cauza comisioanelor.
Nu sunt multumiti de comisioanele platformei si nici de suportul oferit de 2p. Partea cu suportul n-am prea inteles-o insa cea cu comisioanele o fi justificata.
De asemenea am intalnit si advertiseri care mi-au spus ca intentioneaza sa iese din 2parale si mi-au recomandat sa nu ii mai promovez aici deoarece nu vor plati comisioanele. A trebuit sa duc munca de lamurire sa-si plateasca datoriile ca vor fi dati in judecata si intr-un final (teoretic) tot le vor plati.
OFFTOPIC:
Legat de teparii care ies din sistem fara sa plateasca comisioanele catre afiliatii, in contractul lor cu 2parale nu se vorbeste despre penalizari?
Daca intradevar 2p recupereaza banii dupa ce ii dau in judecata, afiliatii primesc ce? Banii datorati si scuze? Intreb, deoarece din putinele mele cunostinte in domeniul legal, in majoritatea cazurilor se aduce in calcul si o dobanda ca nu e acelasi lucru sa-ti iei salariul din Aprilie 2014 la sfarsitul lui Aprilie 2014 sau in Aprilie 2016
Procesul de plata catre afiliati nu este transparent* asa ca nu se stie exact ce se intampla "in spate" si cel mai rau este ca 2P nu clarifica ce se intampla cu aceste comisioane aprobate de catre advertiserii iesiti din sistem si care nu au fost platite de luni de zile. Sunt comisioane aprobate si neplatite de peste 2 ani in acelasi status de recuperare prin justitie... dar cine poate verifica ca afiliat ce se intampla cu adevarat?
Dar daca sistemul merge si asa, de ce l-ar modifica cineva?! In final cineva va trebui sa isi asume pierderea... ramane de vazut cine si in ce proportie si cu ce consecinte.
Legat de recuperarea prin instanta, vedem cu totii ce se intampla si cum merge sistemul judiciar.
Sa treaca PS peste 200 advertiseri si cred ca piata se va mai schimba putin.
*Nici la PS nu este transparent, dar comisioanele aprobate sunt platite in totalitate la urmatorul termen de plata.
Nu se va intampla foarte curand deoarece o mare parte din afiliati vor ramane in 2parale.
Eu personal, daca ar fi sa aleg in a promova depurtat sau orice alta campanie in 2parale sau profitshare, as alege 2parale datorita informatiilor care mi le ofera cu privire la rata de respingere a comisioanelor. Oricum, probabil e doar o chestiune de timp pana si profitshare vor imbunatati statisticile oferite afiliatilor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)