5th February 2014, 13:59
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Tom
2parale se judeca cu ei si isi incaseaza restantele, e clar pentru toata lumea.
2parale trebuie sa garanteze platile pentru afiliati, mai ales in lunile de sezon (bf, sarbatori, etc), altfel eu magazin ofer 20% comision in decembrie, pentru ca oricum stiu ca nu platesc nimic. Inchid pravalia, mut afacerea pe alta firma si imi vad de treaba.
Gresit. 2parale incaseaza niste banuti lunar de la advertiseri, din banii respectivi ar trebui finantat un fond de rezerva din care sa plateasca afiliatii in cazul in care advertiserii nu isi achita facturiile, asta pentru advertiserii vechi precum clickshop care au fost promovati de nenumarate ori chiar de 2parale. Daca exista fonduri pentru o cladire noua pentru extinderea echipei sa gaseasca fonduri si pentru plata comisioanelor. Problemele financiare intre advertiseri si 2parale ar trebui sa fie transparente pentru afiliati. Din punctul meu de vedere status-ul platit nu ar trebui sa existe intr-o retea de afiliere doar aprobat/respins/in asteptare (Reclama: profitshare a realizat acest lucru, nu nu lucrez pentru profitshare). Daca folosesti de un serviciu nu ti se pare logic sa-l platesti? Ceea ce fac advertiserii se numeste TEAPA si 2parale ar trebui sa raspunda pentru acest lucru ca si intermediar "platit" intre afiliati si advertiseri si nu sa asiste in escrocherii.
Ceea ce v-am povestit mai sus chiar se intampla pe Affiliatewindow bineinteles numai pentru advertiserii care si-au achitat mereu facturile la timp.
payment_status.png
Ultima modificare făcută de zuuup; 5th February 2014 la 14:14.
5th February 2014, 14:51
Da, vad ca sunt cateva procese castigate si unele in curs, asa ca 2parale ar trebui sa plateasca comsioanele neplatite de magazine.
Portalul instan
Doar ca sumele sunt foarte mici, asa ca nu inteleg ce "cere" 2parale in procese. Cheltuieli de judecata? 
Cred ca 2parale trebuie sa fie mai transparent in relatia cu afiliatii, explicand exact ce se intampla cu cei care nu platesc, procese, data de plata sau nu a comisioanelor, etc.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
11th February 2014, 12:58
Ne spui si magazinul cu care ai intrat?
Poate reusim sa te lamurim de ce altor advertiseri li se livreaza mii de vizitatori targetati pe zi si afiliatii au rate de conversie de 2- 3% in campaniile lor, iar tu te-ai ales doar cu spamul
11th February 2014, 13:38
4 out of 4 members found this post helpful.
@pmo - esti detinatorul clasic al unui magazin online care vede afilierea astfel:
1. ma inscriu in retea
2. astept miile de vizitatori si sutele de comenzi
Sansele ca acest scenariu sa se intample sunt 1 la 1.000 (vezi cazul ppt). Restul de 999 de advertiseri care vor sa faca performanta ar trebui sa stie ca inscrierea in retea nu este egala cu performanta. Sunt sute de magazine care s-au perindat si se vor perinda prin retele de afiliere fara sa inteleaga macar de ce nu au reusit, renuntand din lipsa de viziune.
Daca ne spui ce magazin ai cu siguranta vei primi cateva sfaturi interesante aici.