Pagina 518 din 577 PrimulPrimul ... 18418468508516517518519520528568 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.171 la 5.180 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

zuuup este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    12th October 2013
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    36
    Posturi
    96
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    2parale se judeca cu ei si isi incaseaza restantele, e clar pentru toata lumea.

2parale trebuie sa garanteze platile pentru afiliati, mai ales in lunile de sezon (bf, sarbatori, etc), altfel eu magazin ofer 20% comision in decembrie, pentru ca oricum stiu ca nu platesc nimic. Inchid pravalia, mut afacerea pe alta firma si imi vad de treaba.
    Gresit. 2parale incaseaza niste banuti lunar de la advertiseri, din banii respectivi ar trebui finantat un fond de rezerva din care sa plateasca afiliatii in cazul in care advertiserii nu isi achita facturiile, asta pentru advertiserii vechi precum clickshop care au fost promovati de nenumarate ori chiar de 2parale. Daca exista fonduri pentru o cladire noua pentru extinderea echipei sa gaseasca fonduri si pentru plata comisioanelor. Problemele financiare intre advertiseri si 2parale ar trebui sa fie transparente pentru afiliati. Din punctul meu de vedere status-ul platit nu ar trebui sa existe intr-o retea de afiliere doar aprobat/respins/in asteptare (Reclama: profitshare a realizat acest lucru, nu nu lucrez pentru profitshare). Daca folosesti de un serviciu nu ti se pare logic sa-l platesti? Ceea ce fac advertiserii se numeste TEAPA si 2parale ar trebui sa raspunda pentru acest lucru ca si intermediar "platit" intre afiliati si advertiseri si nu sa asiste in escrocherii.

Ceea ce v-am povestit mai sus chiar se intampla pe Affiliatewindow bineinteles numai pentru advertiserii care si-au achitat mereu facturile la timp.

payment_status.png
    Ultima modificare făcută de zuuup; 5th February 2014 la 14:14.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    36
    Posturi
    479
    Putere Rep
    25

Implicit

Exista un blog sau un articol unde sunt informatii despre magazinele vechi care au iesit pe usa din dos (fara sa plateasca) si status? Au castigat in instanta, au platit catre afiliati, etc?
    Nu stiu daca a dat in judecata pe cineva. Normal pe portal.just.ro ar fi trebuit sa gasim macar un dosar in care 2p s-ar fi judecat cu diferiti advertiseri, insa nu e nimic...

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Nu stiu daca a dat in judecata pe cineva. Normal pe portal.just.ro ar fi trebuit sa gasim macar un dosar in care 2p s-ar fi judecat cu diferiti advertiseri, insa nu e nimic...
    sunt ceva pe Portalul instantelor

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Sunt comisioane neplatite si din februarie 2013. Deci nu e un capat de tara ca nu se pot plati comisioane inregistrare acum 3 luni...
    vad ca a platit laRedoute , dar nu au platit FashionUp , Comodo pana si miniprix are maruntisuri de plata de peste 6 luni + altele
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Da, vad ca sunt cateva procese castigate si unele in curs, asa ca 2parale ar trebui sa plateasca comsioanele neplatite de magazine.

Portalul instan

Doar ca sumele sunt foarte mici, asa ca nu inteleg ce "cere" 2parale in procese. Cheltuieli de judecata?

Cred ca 2parale trebuie sa fie mai transparent in relatia cu afiliatii, explicand exact ce se intampla cu cei care nu platesc, procese, data de plata sau nu a comisioanelor, etc.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Da, vad ca sunt cateva procese castigate si unele in curs, asa ca 2parale ar trebui sa plateasca comsioanele neplatite de magazine.

Portalul instan
    tert poprit - e fix invers
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    406
    Putere Rep
    29

Implicit

"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

from portare
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

pmo
    pmo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Posturi
    49
    Putere Rep
    35

Implicit

Experienta neplacuta cu 2p am avut si eu, dar nu ca afiliat. in 3 luni nici macar un comision nu a fost generat, iar singurele vizite pe care le-am primit prin intermediul lor a fost in urma spamului facut de un afiliat. Am platit 3 luni comisionul de retea si pa si pussy. Comunicarea cu ei a fost misto...primeam raspuns la mail in cel mai scurt timp posibil - 2 zile ...

Exista un blog sau un articol unde sunt informatii despre magazinele vechi care au iesit pe usa din dos (fara sa plateasca) si status? Au castigat in instanta, au platit catre afiliati, etc?

Vad ca sunt cel putin 5 magazine care au iesit pe usa din dos pentru neplata, si-au facut treaba de sarbatori, acum ce rost mai are afilierea? De ce sa platesc cateva zeci de milioane (sute) catre afiliati? Am testat, mi-am facut vanzari, acum ma descurc si fara. Cu banii "teapa" fac altceva, investesc in promovare, PPC, etc.

Repet, afilierea este de "test", multi nu inteleg ce se intampla efectiv si cand vina "plata" au un soc. Atat de mult?

Asa ca decizia e simpla:

- platesc (ulterior scad comisioane, renunta, etc)
    - nu platesc

2parale trebuie sa garanteze platile pentru afiliati, mai ales in lunile de sezon (bf, sarbatori, etc), altfel eu magazin ofer 20% comision in decembrie, pentru ca oricum stiu ca nu platesc nimic. Inchid pravalia, mut afacerea pe alta firma si imi vad de treaba.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Ne spui si magazinul cu care ai intrat?
    Poate reusim sa te lamurim de ce altor advertiseri li se livreaza mii de vizitatori targetati pe zi si afiliatii au rate de conversie de 2- 3% in campaniile lor, iar tu te-ai ales doar cu spamul

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    50

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

@pmo - esti detinatorul clasic al unui magazin online care vede afilierea astfel:
    1. ma inscriu in retea
    2. astept miile de vizitatori si sutele de comenzi
    Sansele ca acest scenariu sa se intample sunt 1 la 1.000 (vezi cazul ppt). Restul de 999 de advertiseri care vor sa faca performanta ar trebui sa stie ca inscrierea in retea nu este egala cu performanta. Sunt sute de magazine care s-au perindat si se vor perinda prin retele de afiliere fara sa inteleaga macar de ce nu au reusit, renuntand din lipsa de viziune.
    Daca ne spui ce magazin ai cu siguranta vei primi cateva sfaturi interesante aici.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •