Gata .. am facut modificarile necesare.
Va multumesc Octav si Avram!
Rares, mersi, dar cred ca e mai ok solutia propusa de baieti, asa rezolv problema direct de la radacina![]()
Gata .. am facut modificarile necesare.
Va multumesc Octav si Avram!
Rares, mersi, dar cred ca e mai ok solutia propusa de baieti, asa rezolv problema direct de la radacina![]()
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Cum stati cu comisioanele de BF pe IT? Am vazut ca s-au procesat majoritatea, iar la mine procentul celor respinse este destul de mare, de aceea va intreb.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Observ ca unele campanii (in special campanii noi) desi au la detalii "TELEPHONE ORDERS? NO", pe site afiseaza telefonul in diferite locuri.
Le verifica cineva de la 2Parale sau pur si simplu scriu ce vor?
La cum respinge depurtat comisioane in ultima vreme, s-ar parea ca atinge pragul de 50% respinse. La voi cum e?
Facebook R.I.P.
Bun, bravo 2p, multumim FDBună ziua,
Acum ceva timp a fost o mică problemă cu înregistrarea anumitor comisioane în campania FashionDays. Astfel, în ultima perioadă am lucrat împreună cu advertiserul și am calculat diferența comisioanelor neacordate.
Deocamdată am adăugat în contul dvs. suma de ........... lei aferentă comisioanelor ........... În următoarea perioadă, vor fi adăugate treptat sume care reprezintă diferența comisioanelor calculate greșit.
smartchic.ro are in detalii 2Parale "Telephone orders? No".
Cand ma uit pe site are butoane pentru comenzi telefonice + yahoo afisate agresiv.
La fel dyfashion.ro si alti advertiseri care desi au in 2Parale "Telephone orders? No", pe site-uri lucrurile stau altfel.
Chiar nu verifica 2Parale ce completeaza advertiserii in acel camp? Sau nu conteaza?
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)