Pagina 468 din 577 PrimulPrimul ... 368418458466467468469470478518568 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.671 la 4.680 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

e pus pentru link ?
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    31

Implicit

Ai ghicit.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Offline-ul cred ca ramane pe 29 si va avea un avataj. Daca acolo se pastreaza data fireasca atunci online-ul va avea de suferit.

In online toti au luat-o razna si cum zice Tom sunt mari sanse sa fie ultimul BF

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    40

Implicit

O sa depinda mult si de reactia pietei... dupa 2 decembrie se va trage linie in online/offline si se va analiza. In 2014 BF original/oficial este pe 28 noiembrie iar 1 decembrie cade luni..inca un motiv sa se devanseze din nou BF2014.. iar in 2015..eh, alta poveste: oficial pe 27 noiembrie, ceea ce ar insemna BFdeRO pe 20 noiembrie adica la jumatatea lunii..pai pana in august, cum s-a precizat mai sus, nu e cale atat de lunga...

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    40

Implicit

Dilema dilemelor... promovezi TinaR (doar un exemplu ca tocmai au trimis mesaj) cu 15% comision in cele 6 zile de BF sau mergi pe eMag si evoMag cu 1% comision??

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

La ce slab converteste TinaR preferi sa promovezi eMag-ul, mai ales ca varful vanzarilor va fi la tv, electronice, electrocasnice, etc

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    La ce slab converteste TinaR preferi sa promovezi eMag-ul, mai ales ca varful vanzarilor va fi la tv, electronice, electrocasnice, etc
    Tinar e pe locul 9 in categoria fashion si ocupa un loc decent in clasamentul general.
    Poate nu converteste la tine

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    Dilema dilemelor... promovezi TinaR (doar un exemplu ca tocmai au trimis mesaj) cu 15% comision in cele 6 zile de BF sau mergi pe eMag si evoMag cu 1% comision??
    Le promovezi pe toate

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    37
    Posturi
    123
    Putere Rep
    32

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

O problema pe care cred ca o au si alti afiliati care au apasat butonul de aplicare "bulk" la campanii si care trebuie remediata oarecum (eu as scoate acel buton) e faptul ca anumite campanii au inceput sa ma suspende, evident ca motivul pe care il banuiesc e lipsa de implicare in campania respectiva si ii inteleg, eu una nu pot promova zeci de campanii, mi-am ales cateva pe care le promovez oarecum constant, dar daca pe viitor as dori sa ii promovez nu voi mai avea cum.
    Content writer & marketing afiliat

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Daniela Vezi Post
    O problema pe care cred ca o au si alti afiliati care au apasat butonul de aplicare "bulk" la campanii si care trebuie remediata oarecum (eu as scoate acel buton) e faptul ca anumite campanii au inceput sa ma suspende, evident ca motivul pe care il banuiesc e lipsa de implicare in campania respectiva si ii inteleg, eu una nu pot promova zeci de campanii, mi-am ales cateva pe care le promovez oarecum constant, dar daca pe viitor as dori sa ii promovez nu voi mai avea cum.
    Ce nu se rezolva cu un mail?

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Daniela Vezi Post
    Am apelat la buton cand mi-a fost lene sa caut pe categorii sau cand ma grabeam. Eu as lasa butonul asta, dar mi-ar placea sa-mi apara o lista cu campaniile noi aparute, pe care se le bifez in bloc sau pe fiecare in parte.
    Si sa existe un ''buton'' si pentru campaniile care nu aproba fara sa iei la cunostinta Termenii si Conditiile, ca sa nu le pierd.

Dar cel mai mai mult mi-ar placea sa existe un motoras de cautare foarte intuitiv. De exemplu vreau sa caut ce magazine vand ''palarii'' si nu prea am cum...si pierd foarte mult timp.

Uite un exemplu:
    - o cautare cu filtru pe relevanta, valoarea comisionului cele mai noi oferte, valoarea pretului

Ataşament 2958

- la cautarea de sus se poate adauga si cautare dupa: categorii, advertiser designer, culoare, marimi, pret.

Ataşament 2959
    If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •