e pus pentru link ?
Versiune printabilă
Ai ghicit.
Offline-ul cred ca ramane pe 29 si va avea un avataj. Daca acolo se pastreaza data fireasca atunci online-ul va avea de suferit.
In online toti au luat-o razna si cum zice Tom sunt mari sanse sa fie ultimul BF
O sa depinda mult si de reactia pietei... dupa 2 decembrie se va trage linie in online/offline si se va analiza. In 2014 BF original/oficial :) este pe 28 noiembrie iar 1 decembrie cade luni..inca un motiv sa se devanseze din nou BF2014.. iar in 2015..eh, alta poveste: oficial pe 27 noiembrie, ceea ce ar insemna BFdeRO pe 20 noiembrie adica la jumatatea lunii..pai pana in august, cum s-a precizat mai sus, nu e cale atat de lunga...
Dilema dilemelor... promovezi TinaR (doar un exemplu ca tocmai au trimis mesaj) cu 15% comision in cele 6 zile :) de BF sau mergi pe eMag si evoMag cu 1% comision??
La ce slab converteste TinaR preferi sa promovezi eMag-ul, mai ales ca varful vanzarilor va fi la tv, electronice, electrocasnice, etc
O problema pe care cred ca o au si alti afiliati care au apasat butonul de aplicare "bulk" la campanii si care trebuie remediata oarecum (eu as scoate acel buton) e faptul ca anumite campanii au inceput sa ma suspende, evident ca motivul pe care il banuiesc e lipsa de implicare in campania respectiva si ii inteleg, eu una nu pot promova zeci de campanii, mi-am ales cateva pe care le promovez oarecum constant, dar daca pe viitor as dori sa ii promovez nu voi mai avea cum.
Am apelat la buton cand mi-a fost lene sa caut pe categorii sau cand ma grabeam. Eu as lasa butonul asta, dar mi-ar placea sa-mi apara o lista cu campaniile noi aparute, pe care se le bifez in bloc sau pe fiecare in parte.
Si sa existe un ''buton'' si pentru campaniile care nu aproba fara sa iei la cunostinta Termenii si Conditiile, ca sa nu le pierd.
Dar cel mai mai mult mi-ar placea sa existe un motoras de cautare foarte intuitiv. De exemplu vreau sa caut ce magazine vand ''palarii'' si nu prea am cum...si pierd foarte mult timp.
Uite un exemplu:
- o cautare cu filtru pe relevanta, valoarea comisionului cele mai noi oferte, valoarea pretului
Ataşament 2958
- la cautarea de sus se poate adauga si cautare dupa: categorii, advertiser designer, culoare, marimi, pret.
Ataşament 2959