Am impresia ca 2p isi cam bate joc de noi. Nu mai au bani sa intretina un server?
Versiune printabilă
Am impresia ca 2p isi cam bate joc de noi. Nu mai au bani sa intretina un server?
@irealx, in curand o sa-l scoata din priza noaptea, sa nu mai consume curent. :D
Da, dar macar sa ne comunice si noua intervalul :D
Afiliatii care vor performanta sa mearga zilnic la sediu sa dea la pedale sa produca curent pentru server, se accepta si instalrea de cookie manual, si ia din cosul aflat in camara si se pune pe computerul clientului, se scrie pe server cui ai dat cookkie dupa fiecare click
Daca e vreun inginer / inventator pe forum, poate face un gest si le explica o metoda prin care sa alimenteze serverul cu carbuni, lemne sau gaz. Ma gandesc ca e mai ieftin asa si poate se mai adauga un server. :)
E destul de dificila trecerea de la epoca ultra high tech la epoca de piatra. Cam asta este si trecerea sau daca vreti "migrarea" pe care o face 2parale acum cu noii "angajati". Pacat, pierdere mare de personal profesionist care se va resimti ceva vreme de acum inainte! Cei care au lucrat in 2p si sunt prin zona forumului, simt si stiu ca am dreptate. Dar, cartile au fost facute, iar greselile celor care conduc 2p vor fi resimtite asupra celor care incearca sa fie "lemnele de foc" pentru business-ul lor in marketing online afiliat. :)
ma intreb daca si reclamele de pe site urile MF din reteaua 2p merg la fel la micii afiliati?
pentru cine sta pe ganduri la cele doua propuneri Kurtmann, recomand cu caldura varianta 12% comision + 15 zile recurenta, o scurta analiza gasiti aici.
e foarte bine asa :) . La un magazin cu preturi mici cum e Kurtmann, lumea se grabeste sa cumpere in cateva zile.
Mai avem un model in 2parale, Bonprix (12% comision cu 2saptamani recurenta), unde preturile sunt mai maricele; personal nu prea reusesc sa conving cititoarele mele sa cumpere in doua saptamani...asa ca un comision mai mic si o recurenta de o luna ar fi nemaipomenit. E cineva de pe forum de la Bonprix?
Analizati va rog si ajutati-ne sa facem o colaborare buna in ambele sensuri! personal v-as promova mult mai mult decat am facut-o pana acum, pentru ca ador marfa voastra !!!
@2parale va doresc succes, sunteti in rugaciunile mele!
Am trimis si eu un mesaj celor de la Bonprix in urma cu ceva timp si au spus ca nu se poate mari perioada de recurenta.