nu are voie sa includa laredoute in anunt
Versiune printabilă
nu are voie sa includa laredoute in anunt
hai sa nu exageram cu gluma, daca in Romania au reputatia pe care o au, nu este peste tot la fel. :)
La Redoute chiar este un brand ca lumea, site-ul pe UK plateste comisioane la afiliati si au o grila interesanta, poate buna de pus in practica si aici:la cumparatorii vechii ofera comisioane de 4% , iar la cei noi 9%...si convertesc foarte bine.
In Romania, managementul este de vina, altfel brandul este in vreo 20 de tari in Europa, iar de pe laredoute . com se pot face comenzi din toate continentele...
Am testat ascunderea refererului din adwords cu Mihai Petroff si se ascunde refer, la refer apare doar domeniul meu pe care fac mascarea
de genul domeniumeu.ro/pardesie-toamna?dblrdct=1364349c5e
Prin metoda asta nici tu nu prea poti sa vezi ce cuvinte cheie convertesc, doar daca ai anunt cu url separat pentru fiecare cuvant cheie, dar daca ai deja o lista cu acele cuvinte cheie ce performeaza e foarte usor apoi
Interesant mod de a spune ca nu ai produsul in stoc desi pe site afisezi ca este, desi confirmi telefonic ca este, iar a doua zi suni si spui ca nu mai este. Chiar eram curioasa ce trec la istoric cand vor anula comanda. Nu suntem noi de vina, clienta :))Citat:
Clienta s-a razgandit, a anulat comanda.
E un advertiser de top pe nisa fashion. Nu dau numele ca nu vreau sa am iar probleme.
tot advertiser de top pe nisa fashion
http://content.screencast.com/users/...0/00000096.png
de ce furata? comanda e anulata pentru lipsa stoc, la modul real. comisionul il anuleaza cu motiv ca s-a razgandit clienta, e posibil sa fie o motivatie "copypaste"
Calificat. Mitica la brutarie!