Aceasta se intampla daca afiliatul se chinuie sa puna link-uri manual caci daca automatizeaza procesul cu scriptul acela furnizat de 2Parale care parseaza doar link-urile magazinelor din retea cele care au iesit sunt seo curat pentru magazine...
Versiune printabilă
Erau vremuri cand ma chinuiam sa cresc rata de adoptie a Link2, tocmai pentru ca nu sunt atat de multi cei care il folosesc. Din totalul afiliatilor activi, zic.
uitandu-ma la postul lui zoso, realizez ca degeaba va plangeti pe un forum, daca nu dam emailuri catre oamenii de online, care sunt cititi de industrie, sa stie si sa se fereasca de tepe... nu se va rezolva vreodata ceva.
Am cautat raspunsul lui D, postat la zoso, dar nu l-am gasit nici in blog nici in pagina de facebook.
se taraie ( din nou ) 2p ( e dimineata )
E putin mai greu doar pana ne obisnuim. P-orma o sa ne fie excelent cand o sa fie putin mai bine :)
Confirm, nu merge nimic, nici event.2parale.ro.
sa facem performanta, zic...
http://content.screencast.com/users/...1/00000102.png
Femeia de servici e de vina... dimineatza cand da cu mopul/matura mai atinge un cablu/switch si se intampla sa mai pice conexiunile, altfel nu-mi explic de unde regula asta de ora 9 :)