Mama lor de server,si unul gratis are un uptime mai mare..
Posibil sa fie un inceput de sfarsit.
Versiune printabilă
Mama lor de server,si unul gratis are un uptime mai mare..
Posibil sa fie un inceput de sfarsit.
Gateway timeout apare atunci cand nginx comunica mai greu cu apache, sub valoarea de timeout setata in prealabil. Cel mai probabil a fost un varf de accesari si s-a blocat treaba.
Nu este vorba de uptime-ul serverului care, nici el nu este important. Un uptime foarte mare inseamna kernel updates = 0, aka (eventual) less secure.
Voi ati sesizat problema legata de notificarile primite pe email pentru comisioanele si lipsa acestora in interfata 2p?
Tot primesc emailuri, ca am inregistrat comision in campania X.... in interfata 2p nimic....
L.E.
Par a fi comisioane de ieri...
Mai bine mai tarziu decat niciodata :)
Comisionul e de ieri in interfata, doar notificarea pe email avenit astazi....
E funny ca a venit cam la aceeasi ora la care a fost generat ieri comisionul :)
Astăzi la ora 2 PM am avut un comision la campania Kurtmann..la descriere produs apare ”Descriere 8559150040,2363256600 ”. Cum poate un afiliat să facă performanță când pur și simplu nu poate observa ce anume cumpără clienții și ce anume convertește cel mai bine..mi se pare o prostie.
8559150040,2363256600 sunt codurile produselor din magazinul Kurtmann , asa cum a explicat @John
Ai vandut Camasa Stradivarius Kirsten Light Blue --> Camasa Stradivarius Kirsten Light Blue | Kurtmann.ro
+
Pantaloni Stradivarius Baddo Light Purple --> Pantaloni Stradivarius Baddo Light Purple | Kurtmann.ro
De Kurtmann nu este motiv sa te plangi, cel putin din acest punct de vedere.
Nu stim ce au cumparat clientii de ex la Mycloset unde apare ''comanda noua''.
Cand ai sa lucrezi cu 3 Suisses ai sa primesti la fel, clientii au cumparat ...codul produsului de genul 10044819x1 . Doar ca 3Suisses este un magazin super tare si are propriul motoras de cautare in centru sus, asa ca daca cauti 10044819 , vezi ca este --> Pijama cu pantaloni scurti pentru barbati din poplin bumbac pur
depurtat server upgrade ! bine asa !