Buna decizia din partea celor de la kurtmann. Buna si pentru afiliati de data aceasa :)
Versiune printabilă
Buna decizia din partea celor de la kurtmann. Buna si pentru afiliati de data aceasa :)
Daca faceti un export a comisioanelor in csv veti observa ca au fost adaugate cateva informatii foarte utile afiliatilor, respectiv data click-ului si data actiunii.
In felul acesta fiecare poate sa-si faca o analiza si poate deduce foarte simplu perioada de decizie (numarul de zile de la click pana la vanzare). Daca aveti o istorie cu advertiserul cu siguranta puteti deduce daca este/nu este ok o micsorare a perioadei de recurenta.
Imi place ca macar ne anunta si pe noi :)
Citat:
Mentenanta
Lucram la platforma
http://i.imgur.com/OUG6NWs.jpg Super! Au zis ca la pranz lumea mananca nu lucreaza.
@irealx - amandoi in acelasi timp. Zic sa mergem la masa :))
Daca tineti voi neaparat sa munciti puteti sa va logati si in Marketing Bazat Pe Performanta (Marketing Afiliat) - 2Parale - asta nu e in mentenanta :D
Partea de tracking este OK! Nu functioneaza interfata 2Parale!
@tataraseni - noi nu am zis altceva, ci doar ca nu putem munci.
@irealx - facem greva si noi ca minerii de la Rosia Montana?
Pe event.2parale se poate lucra insa nu pot prescurta link-urile.
In aceasta noapte (9-10 octombrie), am planificat lucrari de mentenanta care implica downtime-ul platformei. In intervalul orar 23.00-01.00, site-ul nu va fi 100% functional. Inregistrarea comisioanelor nu este afectata si se face in parametri normali.
Daca era dupa ora 2 era mai bine :)