Ma costat pe mine cu tot cu onorariul avocatilor in jur de 1000 lei
Versiune printabilă
Aici sunt prezentate toate taxele - trebuie specificat inainte insa numarul de clase Nisa pentru care inregistrezi marca, ca sa-ti actualizeze tarifele.
Cautand marca pe siteul OSIM, se observa ca inregistrarea s-a facut pentru 6 clase Nisa, lucru care a marit probabil costurile (dar nu cred ca taxele au fost mai mari de 2000 de lei).
Btw, este inregistrata si "Spor la cumparaturi!". :)
[/offtopic]
Referitor la problema mea cu MyCloset, inca odata cu parere de rau observ ca suportul 2Parale nu inseamna decat niste raspunsuri generale si nu se implica asa cum speram.
Probabil daca nu esti afiliat important nu prea esti bagat in seama.
Si propun o problema de logica cu care inchei:
Date: 2 clienti diferiti, 2 comisioane: 200 respectiv 164. Sunt respinse in mai putin de 24h amandoua pe motivul "Clientul s-a reorientat catre altceva", deci implicit au existat alte comenzi.
Raspuns: "Clientul face o noua comanda, dar intre timp poate sa fi accesat reclama altui afiliat si, astfel, afiliatul numarul 2 primeste comisionul."
Asta in conditiile in care sunt niste produse de lux, pentru care se fac comenzi destul de rar. Trageti voi concluziile!
Nu inseamna ca nu mai vrea produsul, am discutat cu Mycloset, e un client care inca nu a ridicat o comanda anterioara si se asteapta, iar in perspectiva au fost anulate si celelalte comenzi.Citat:
Clientul a anulat comanda inainte de a o expedia, s-a reorientat catre altceva. "...inseamnand ca nu mai vrea produsul ,
De ceva timp, pe realtime nu mai sunt "inrosite" comisioanele proprii. Vazand ca nu se sesizeaza nimeni, le am zis eu celor de la 2p. Vad ca tot nu se sesizeaza nimeni :)
Probabil ai ramas singurul care mai inregistreaza comisioane :D
Care e scopul inregistrarii acestor expresii atat de generale?
PS. Ce repede s-a miscat 2parale luna aceasta cu plata :)
Inca un competitor pe piata retelelor de afiliere din Romania.
Chiar ma intrebam cand apare cineva care pune accentul pe calitate, nu pe cantitate.
Sper sa nu fiu dezamagita...din nou :)