dam papica la animale. pet shop online.
Da... dar si o alta abordare....
Probabil ca si in RO vor aplica aceleasi principii si atunci e clar ca nu va fi chiar pentru oricine. Dar sa asteptam sa se lanseze si o sa vedem atunci. Eu cred ca va aduce un plus pe piata de MA de la noi.Affiliate recruitment is based on quality rather than quantity. Before an affiliate can join ForestView Network, he must meet strict criteria on site quality, traffic and content. The criteria for joining individual programs are just as demanding.
well, iz working!
Register as an Affiliate | ForestView
Momentan doar CPA uri, majoritatea le stiti, E.ON era deja activ la ei, interesant a fost Worldoftanks, unul dintre jocurile momentului
Se anunta si campanii CPS dar si CPC, ultimele din urma interesante pentru mine avand in vedere volumul de clickuri.
Daniel Toma este affiliate manager, raspunde prompt la emailuri. Rapoartele par destul de stufoase, nu le am analizat inca.
Au si program de referral cu 10% comision.
superba stire asta multumim bogdancercel
Mi-am facut cont, voi fi contactat in urmatoarele 72 de ore.
Super tare! Ar trebui corectat titlul si rog un administrator sa o faca: Este RETEA de AFILIERE, nu un simplu program
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Pentru o companie cu pretentii, site-ul ala arata destul de uratel. Homepage-ul e jenant din punct de vedere al standardelor 2013, zici ca-i template free.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Imi place cum suna: ''Recrutarea Afiliatilor in reteaua noastra se face pe criterii calitative si nu cantitative''.
Au avut timp sa studieze piata retelelor de afiliere din Romania, si au inteles ca, calitatea este cea mai importanta. La inscriere cer destul de multe date, inclusiv modul prin care se va face promovarea...si foarte important numarul de vizitatori/luna al site-ului cu care intri in competitie...pentru ca este o competitie.
Nu vor raspunde afirmativ dupa 72 de ore la toata lumea, asta e clar. Sunt curioasa de la cati vizitatori in sus pe luna, vor da ok-ul
Chiar asteptam asa cerinte si pe piata noastra!
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
@Cristi G, ai mare dreptate, eu cand vad un site neingrijit, ce imi "promite" ca o sa fac bani cu ei, sunt mai reticent.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)