Pai nici nu i-am promovat atunci... Oricum Altex e un brand cunoscut si un membru al forumului se ocupa de programul de afiliere, pe cand de ForestView nu m-am lovit pana acum. Deci e o situatie putin diferita si nu se aplica ce ai scris mai sus.
Pai nici nu i-am promovat atunci... Oricum Altex e un brand cunoscut si un membru al forumului se ocupa de programul de afiliere, pe cand de ForestView nu m-am lovit pana acum. Deci e o situatie putin diferita si nu se aplica ce ai scris mai sus.
Tocmai ce am primit email ca am fost acceptat. Au doar 6 campanii in total dintre care 4 sunt pentru jocuri online de tip browser, toate sunt CPA intre 0.95 lei si 7 lei per conversie.
Sper sa nu arate si panou...asa cum este templatele.
scriu gramatical prost :D:D:D:D
au o ora cookie life time la travian si wot
In alte retele de afara Travian are cookie de 60 zile la lead cu comision intre 0.06 si 1,90 euro (in Polonia)
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Se vede ca este foarte foarte la inceput. In afara de pagina de inscriere care este tradusa in ro, totul este in engleza. Inclusiv termenii si conditiile cu care trebuie sa fi de acord pentru a iti crea contul.
Ce e si mai interesant e ca la date de contact, adresa este cea din Atena. Sunt curios daca esti PJ catre cine faci factura..
sunt la inceput din punctul de vedere al diviziei pentru Romania !!! sa ne'ntelegem Compania respectiva in afara Romaniei are suficienta exprerienta (zic eu) cat sa nu ne facem griji din punctul acesta de vedere
Sunt de acord. Aveti rabdare, sunt destul de mari sa aduca campanii interesante, travian si world of tanks as indrazni sa zic ca sunt printre cele mai populare jocuri online ale momentului, iar leadurile sunt interesante. De asemenea E.On era deja la ei, inainte sa ii anunte ca "premiera in Romania" 2p. Deci sunt semne bune, iar dincolo de campanii, am gasit la capatul firului un affiliate manager care raspunde rapid si corect, cu email si numar de telefon.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)