Salutare as vrea si eu sa stiu voi ce folositi pentru site-uri de electronice?
Am auzit ca 2Parale este foarte bun dar si ProfitShare, eu de exemplu am un site de telefoane mobile, voi ce imi recomandati pentru afiliere ProfitShare sau 2Parale?
Salutare as vrea si eu sa stiu voi ce folositi pentru site-uri de electronice?
Am auzit ca 2Parale este foarte bun dar si ProfitShare, eu de exemplu am un site de telefoane mobile, voi ce imi recomandati pentru afiliere ProfitShare sau 2Parale?
Ultima modificare făcută de Nichita; 12th December 2013 la 16:43.
Eu sunt Ionut Cosmin si scriu despre net....
comparam mere cu pere.
2parale e o retea de afiliere cu x magazine, emag este un magazin. Daca te referi la ProfitShare, reteaua de afiliere in care este si emag, intelegem intrebarea.
Vezi ce magazine gasesti in 2p care au in oferta telefoane, vezi ce comisioane ofera pentru telefoane. Apoi poti sa compari preturi si elemente de usability, inclusiv daca permit comenzi telefonice ( cred ca toate ) sau daca promoveaza agresiv comenzile telefonice ( a fost discutie pe forum ).
Frate, numai aberatii pe forumul asta. De ce nu folosesti ambele platforme si vezi de la care obtii mai multe comenzi? Ce rost are intrebarea ta, in contextul in care fiecare afiliat are o strategie diferita?
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
In profitshare cu siguranta Emag e lider, dar si comisionul pt. telefoane este foarte mic, daca nu gresesc 1%.
In 2p. gasesti magazine cu comision de 2-3% pe aceasta categorie de produse, depinde oricum de multi alti factori asa cum spune si Cristi.
Mai gandeste-te ca vei avea comisioane si din cross selling, chiar daca tu ai siteu de telefoane vei avea destule conversii pe tablete, laptopuri, etc.
Indiferent cate sfaturi/indrumari ai primi, cred ca cel maibine ar fi sa testezi singur, sa vezi o rata de conversie, o valoare a comisioanelor pe 100 de clickuri.
Personal recomand 2p.
Spor!
Emag nu prea are sens pentru un site de telefoane, cel putin dupa parerea mea. 1% e mult prea putin.
Cel mai bine ar fi - presupunand ca ai un site cu articole de prezentare pentru modele specifice de telefoane - sa alegi reteaua/magazinul in functie de pretul pe care il practica la telefonul respectiv.
Caut cu jingle.ro.
De acord, nu doar pretul este important, dar e un punct bun de plecare - daca exista o solutie sigura eram toti plini de bani.Nu conteaza doar comisionul. Prefer sa am 5 comenzi de la emag de 1% decat nici una de la nu stiu ce firma fantoma de prin 2parale. Nu ma intelege gresit dar de cele mai multe ori nu pretul face diferenta in decizia de cumparare.
Nu sunt neaparat un fan al magazinelor din 2parale, dar ai Evomag si Marketonline cu care se poate incerca, nu sunt doar magazine gen Gigi S.R.L.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)