Pff..
Poftim imaginatie:
![]()
Pff..
Poftim imaginatie:
![]()
cam da.. Nu stiu ce cauta acolo![]()
Superb! Minte geniala pardon, penala de roman.
Ma nu ar fi grav daca macar ar fi adevarat ce spun. Pentru ca in general daca nu ai ceva bine targetat eu nu cred ca faci bani cu ei.
Eu nu vad nici o problema. Yahoo Publisher Network (programul stil adsense al celor de la yahoo) obisnuia sa isi faca reclama prin adwords. Si google vs yahoo > adsense vs 2parale.
Nici eu nu văd vreo problemă. E bidding pe brand keyword-ul concurenței...
Plus că target-ați sunt oamenii care nu știu despre afiliere prea mult. E perfect în regulă.
adsense vs. 2parale
Pff.. Sa fim seriosi!
P.S Nu o zis nimeni ca nu e ok, eu vorbeam numai de lipsa de imaginatie/inovatie din partea celor de la 2 parale.
Ultima modificare făcută de Florin Traian; 8th March 2011 la 14:30.
Lipsa de imagine ce? Ai un proprietar de site care are mai multe solutii pentru a-si umple un spatiu de publicitate. Afla el ca Adsense e "baza" si ca se fac bani buni cu el. Merge si cauta pe Google query-ul "Adsense" si da primul rezultat anuntul sponsoriat pe care l-ai gasit tu cu titlul ala destul de atragator pentru el. Nu ti se pare eficienta extrem de mare?
aaa... ca tu te referi ca adsense o produce mai multi bani ca 2parale sau ca nu e tocmai imoral sau ca cine mai stie ce... e alta problema. Insa strict analizant campania, mi se pare foarte buna si foarte productiva pentru 2parale.
al doilea cred ca e d-ala de a pus mana pe un voucher cadou si il consuma... fara cap din pacate
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)